طرز تهیه سیمیت: نان کنجدی مشهور ترکیه

طرز تهیه سیمیت خیلی راحت است و در عین حال بسیار هم خوشمزه است. این نان خوشمزه را می‌توانید برای صبحانه، ناهار یا  عصرانه میل کنید. سیمیت یکی از غذاهای خیابانی مشهور ترکیه است که نان به‌صورت حلقوی پخته می‌شود و روی آن را با کنجد فراوان تزیین می‌کنند.

 

طرز تهیه سیمیت

سیمیت را می‌توانید همراه با شاکشوکا یا نیمرو در کنار خیار و گوجه برای صبحانه میل کنید. همچنین با مربا و عسل هم بسیار خوشمزه می‌شود. در طرز تهیه سیمیت به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 1/4 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
  • 1 و 3/4 فنجان آب ولرم
  • 4 فنجان (510 گرم) آرد چند منظوره
  • 2 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ملاس انگور
  • 4 قاشق غذاخوری آب همراه با ملاس انگور
  • 2 فنجان دانه کنجد طلایی

 

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قورمه سبزی

 

 

طرز تهیه

طرز تهیه سیمیت به‌صورت مراحل زیر است:

درست کردن مخمر

در یک کاسه متوسط، 1/4 قاشق غذاخوری شکر و 1 و نیم فنجان آب ولرم (بین 90 الی 110 درجه فارنهایت) اضافه کنید. مخمر را هم اضافه کنید و با قاشق کوچکی هم بزنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه کنار بگذارید تا مخمر پف کند.

 درست کردن خمیر

در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر تشکیل شود.

 

ورز دادن خمیر

خمیر را روی سطح آردپاشی شده‌ای بگذارید و خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و کشش‌پذیر شود. خمیر را به شکل توپ دربیاورید و داخل یک کاسه‌ای که چرب کرده‌اید بگذارید و روی خمیر را بپوشانید. خمیر را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی با ماست و خردل

فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید و دو ورق بزرگ روغنی روی سینی فر پهن کنید. ملاس انگور را با بقیه 1/4 آب در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید. دانه‌های کنجد را هم روی یک بشقاب بزرگ بریزید.

 

شکل دادن به خمیر

خمیر را روی سطح آردپاشی شده بریزید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را به شکل توپ دربیاورید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.

خمیر ر ببرید: هر خمیر را به شکل یک طناب 24 اینچی دربیاورید. دو خمیر طنابی را به هم ببافید و سر خمیرها را به هم وصل کنید تا به شکل دایره دربیاید. بقیه خمیرها را هم به همین شکل درست کنید. با این تعداد خمیر باید 8 خمیر طنابی داشته باشید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

هر خمیر طنابی دایره‌ای شکل را داخل مخلوط ملاس بغلتانید. سپس بعد از بیرون آوردن از مخلوط ملاس انگور، به نوبت نان‌ها را در دانه کنجد قرار دهید و هر دو طرف خمیر را به کنجد آغشته کنید. نان‌ها را روی سینی فر قرار دهید و در دمای محیط به مدت 15 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر پف کند. این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.

 

پخت نان

در این مرحله از طرز تهیه سیمیت، ورق پخت را در فر که از قبل روشن کرده‌اید بگذارید و به مدت 20 دقیقه منتظر بمانید تا خیمرها بپزند. رنگ نان باید قهوه‌ای طلایی شود.

 

https://www.themediterraneandish.com/simit-turkish-sesame-bread-rings/

 

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.