طرز تهیه سویچه که همان کوکتل میگوی مکزیکی است، یکی از غذاهایی است که میتوانید بارها آن را تهیه کنید و از خوردن آن سیر نشوید. نام دیگر سِویچه، سبیچه است. ریشه این غذا به پرو برمیگردد. در واقع، سویچه نوعی غذی دریایی است که در آن از مقدار زیادی آب لیمو استفاده میشود.
طرز تهیه سویچه
در طرز تهیه سویچه به مواد زیر نیاز داریم:
طرز تهیه
- 750 گرم میگوی پاک شده
- یک فنجان آب لیمو (آب 6 عدد لیمو)
- 1 عدد خیار پوست گرفته و خرد شده
- 2 عدد آووکادو
- 3 عدد گوجهفرنگی خرد شده
- 1 عدد پیاز قرمز
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه سویچه، میگوها را خرد کنید و در یک لیوان بریزید. آب لیموی تازه (1 تا 1 و 1/4 فنجان) را روی میگوها بریزید. میگوها را خوب هم بزنید تا مزه لیمو وارد میگوها شود. سپس میگوها را به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید. در کشور ما خوردن میگوی خام مرسوم نیست، اما در طرز تهیه این غذا در برخی کشورها، میگو را بهصورت خام مصرف میکنند که در این حالت بعد از مزهدار میگو باید یک و نیم تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله از طرز تهیه سویچه، سبزیجات را مخلوط کنید: خیار، آووکادو، گوجهفرنگی، پیاز قرمز و گشنیز را با هم مخلوط کنید.
- وقتی میگوها مزهدار شدند، سبزیجات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتوانید میگوها را سرخ کنید و سپس سبزیجات را اضافه کنید.
آیا سویچه غذای سالمی است؟
اگر بهتازگی میخواهید سویچه بخورید و از خوردن میگوی خام هراس دارید، باید بدانید که میگوی خام در طرز تهیه سویچه با آب لیموی تازه مخلوط میشود و در اصل میگو به دلیل اسیدی بودن آب لیمو در حین مزهدار شدن، پخته میشود.
اگر علاقهای به خوردن میگوی خام ندارید، میتوانید میگو را از قبل بپزید.
https://natashaskitchen.com/ceviche-recipe/