دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ پیازچه

سوپ پیاز بهار یا دستور العمل سوپ پیازچه – دستور تهیه سوپ خامه ای ، غلیظ ، صاف و طعم دار که از پیازهای بهاری (پیاز پیازچه ، پیاز سبز) و سیب زمینی تهیه شده است.

دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
پیاز بهار نامهای دیگری مانند پیاز یا پیازچه سبز نیز دارد. برخی دارای لامپ بزرگتر در پایین هستند در حالی که برخی از آنها مانند من در اینجا نازک هستند. به این بستگی دارد که شما کجا زندگی می کنید. اما همه فقط در اندازه متفاوت هستند.

افزودن سیب زمینی باعث می شود سوپ غلیظ و خامه ای شود.

تماشای فیلم های ما:
دستور پف گیاه وگ (پف سبزیجات – سبک نانوایی هندی)
من از اینجا از سبزیجات خانگی استفاده کرده ام. این سبزیجات طعم های اضافی به سوپ اضافه می کنند. اما البته می توانید به جای آن از آب استفاده کنید. هنوز هم طعم خوبی خواهد داشت. اما سهام بهتر است.

من از 7-8 ماه گذشته این سوپ را تهیه کرده ام. قبلاً از روغن کانولا استفاده می کردم و طعم آن خوب بود. اما بعد از مدتی دیدم که دستور تهیه سوپ پیاز بهاره در “کتاب آشپزی سوپ گیاهی” که با استفاده از روغن زیتون و سیر تهیه شده بود تا قهوه ای روشن شود. من این روش را امتحان کردم و خیلی بهتر از نسخه های قبلی بود. از آن زمان فقط با روغن زیتون درست می کنم.

این دستور العمل سوپ به مواد کمی نیاز دارد. خوشمزه است و عطر و طعم لطیفی از پیاز بهار دارد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسموتی کدو سبز و خواص بی‌نظیر اون!

افزودن آب لیمو باعث طعم و مزه آن می شود. بنابراین لطفاً پرش نکنید.

دستور العمل های سوپ بیشتری را بررسی کنید
سوپ گوجه فرنگی کباب شده // سوپ بروکلی // سوپ فلفل قرمز سرخ شده // سوپ قارچ

نحوه تهیه دستور العمل سوپ پیاز بهار (عکس های مرحله به مرحله):
یا پرش به دستور العمل

1) روغن زیتون را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن سیر خرد شده اضافه کنید. به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن قهوه ای روشن شود ، روشن می شود.

2) سپس پیازچه های خرد شده یا پیازهای بهاری را اضافه کنید. برای یک دقیقه صوت کنید
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
3) سیب زمینی و نمک را اضافه کنید.

گزارش این آگهی

4) در انبار سبزیجات یا آب بریزید.
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
5) گرما را زیاد کنید تا زیاد شود و آن را به جوش آورد.

6) از شروع جوشیدن ، حرارت را تا متوسط ​​پایین بیاورید و بگذارید تا بجوشد.
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
7) آن را صاف کنید تا سیب زمینی ها پخته و نرم شوند.

8) بگذارید کمی خنک شود و پوره صاف را در آسیاب یا مخلوط کن بریزید. یا از مخلوط کن دست غوطه وری استفاده کنید. سوپ ضخیم و در عین حال درست است. اگر مال شما خیلی ضخیم است ، می توانید با افزودن مقدار بیشتری آب یا آب ، آن را مطابق دلخواه خود لاغر کنید.
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
9) آن را به جوش بیاورید ، بنابراین سوپ خوب و گرم خواهد بود. در فلفل سیاه خرد شده خرد شده مخلوط کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   روش بن ماری چیست ؟ روش بن ماری کردن شکلات و ژلاتین

10) اجاق گاز را خاموش کرده و در آخر در آب لیمو مخلوط کنید.
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه

سوپ آماده سرو است. با مقداری سبزی پیاز بهار یا مقداری نان نان میل کنید.

ارائه پیشنهادات – به عنوان یک شروع کننده با برخی از croutons برای crunch خدمت کنید. یا به عنوان یک غذای جانبی با ماکارونی (مثلاً ماکارونی فلفل قرمز ، پاستا پاستو) سرو کنید.

دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه

عکس های مرحله به مرحله در بالا
می خواهید آن را برای اولین بار کامل کنید؟ فراموش نکنید که دستورالعمل های عکس مرحله به مرحله و نکات و ترفندهای مفید را بررسی کنید!
دستور العمل سوپ پیاز بهار | طرز تهیه دستور العمل سوپ پیازچه
چاپ پین
دستور تهیه سوپ پیاز بهار
4 از 1 رای
این دستور العمل را امتحان کردید؟ نظر بدهید و رتبه بدهید
فنجان اندازه گیری ایالات متحده استفاده می شود (1 لیوان = 240 میلی لیتر)
خدمات
2
وعده های غذایی
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان کل
30 دقیقه

عناصر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 میخک سیر خرد شده
2 فنجان پیاز بهار (پیاز سبز یا پیازچه) خرد شده
1 وسط یا 1 فنجان سیب زمینی مکعب
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
3 فنجان سبزیجات یا آب
½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آب لیمو
دستورالعمل ها
دستور تهیه سوپ پیاز بهار:
روغن زیتون را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
پس از داغ شدن سیر خرد شده اضافه کنید. به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن قهوه ای روشن شود ، روشن می شود.
سپس پیازچه خرد شده یا پیاز بهار را اضافه کنید. برای یک دقیقه صوت کنید
سیب زمینی و نمک را اضافه کنید.
در انبار سبزیجات یا آب بریزید. گرما را زیاد کنید تا زیاد شود و آن را به جوش بیاورید.
از شروع جوشیدن ، حرارت را تا متوسط ​​پایین بیاورید و بگذارید تا بجوشد.
آن را بجوشانید تا سیب زمینی ها پخته و نرم شوند
بگذارید کمی خنک شود و پوره صاف را در آسیاب یا مخلوط کن بریزید. یا از مخلوط کن دست غوطه وری استفاده کنید.
سوپ ضخیم و در عین حال درست است. اگر مال شما خیلی ضخیم است ، می توانید با افزودن مقدار بیشتری آب یا آب ، آن را مطابق دلخواه خود لاغر کنید.
آن را به جوش بیاورید ، بنابراین سوپ خوب و گرم خواهد بود. در فلفل سیاه خرد شده خرد شده مخلوط کنید.
اجاق گاز را خاموش کنید
در آخر در آب لیمو مخلوط کرده و سرو کنید.
تغذیه
کالری: 248kcal | کربوهیدرات ها: 28.7 گرم | پروتئین: 4.1 گرم | چربی: 17.4 گرم | چربی اشباع شده: 5.1 گرم | کلسترول: 0mg | سدیم: 1685mg | پتاسیم: 783mg | فیبر: 4.6 گرم | شکر: 6.5 گرم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سرداشی یکی از بهترین کباب‌های ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا