دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ میسو

سوپ میسو . سوپ ملی کشور ژاپن که از استاک ماهی خشک بنام داشی ، جلبک دریایی ، نیر_تافو ، قارچ ژاپنی و  خمیر میسو تهیه میشود. خمیر میسو یک نوع طعم دهنده شورمزه است که از تخمیر طولانی دانه های سویا داخل بشکه های دربسته و در مجاورت نوعی کپک مخصوص بنام کپک کوجی بدست می آید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک سیب

سوپ میسو ژاپنی  味噌汁 みそしる Miso Shiru

مواد لازم:
• بادوم خیس خورده
• روغن زیتون
• سیر
• موسیر
• آویشن
• قارچ
• خمیر سویا (2 قاشق)
• آب داغ
طرز تهیه:
1. بادوم رو از قبل خیس کنید.
2. روغن زیتون، سیر، موسیر و آویشن رو تفت بدید و قارچ رو بهش اضافه کنید.
3. مواد آماده شده رو با بادوم، خمیر سویا و آب داغ بریزید داخل مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی ترکیب کنید تا جایی که حالت کرمی به خودش بگیره.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص عید

منبع : Homemade Miso Soup 味噌汁

نوش جان

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا