دستور تهیه سوپ لپه با قلم گوسفندی

سوپ لپه مخصوص شب‌های سرد زمستانی است که علاوه بر خوشمزه بودن دارای خواص زیادی هم هست. لپه دارای دو نوع است: سبز و زرد رنگ. ما در این سوپ از لپه سبز رنگ استفاده می‌کنیم.

 

دستور تهیه سوپ لپه

دستور تهیه سوپ لپه با قلم گوسفندی

برای تهیه سوپ لپه به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم

روغن زیتون: برای تفت سبزیجات از روغن زیتون استفاده می‌کنیم. می‌توانید به جای روغن زیتون از کره هم استفاده کنید.

پیاز زرد، کرفس، هویج و سیر: این سبزیجات باعث خوش طعم شدن سوپ می‌شوند. همچنین رنگ سوپ را بهتر می‌کنند.

آبگوشت مرغ و آب: من دوست دارم در تهیه سوپ لپه نصف آن را از آب گوشت مرغ و نصف دیگر آن را از آب تهیه کنم.

لپه خشک شده: باور اشتباهی وجود دارد که همه فکر می‌کنند لپه را باید قبل از پختن خیس کنند، اما خیس کردن لپه قبل از پخت ضروری نیست. فقط لپه را قبل از پخت خوب تمیز کنید و بعد آبکشی کنید.

برگ بو، آویشن و جعفری: فرقی نمی‌کند که این سبزیجات تازه باشند و یا خشک، در هر صورت می‌توانید از این سبزیجات استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک لامینگتون استرالیایی همراه با آیسینگ شکلاتی

نمک و فلفل: برای طعم‌دهی.

قلم گوسفندی: این سوپ طعم گوشت مانند خود را مدیون قلم گوسفندی است.

 

مقدار مواد لازم برای سوپ لپه به‌صورت زیر است:

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • 1 و 2/1 فنجان پیاز زرد خرد شده
  • 1 و 4/1 فنجان کرفس خرد شده (تقریباً سه شاخه)
  • 1 قاشق چایخوری سیر له شده
  • 4 فنجان آب مرغ بدون نمک
  • 4 فنجان آب
  • 1 بسته لپه خشک شده
  • 2 عدد برگ بو
  • 1 و یک دوم قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده یا نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • قلم گوسفندی
  • یک فنجان هویج خرد شده
  • جعفری خرد شده برای تزیین

 

 

طرز تهیه

مراحل تهیه سوپ لپه:

تفت سبزیجات

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط به بالا تفت دهید. پیاز خرد شده و کرفس را هم اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کوکی تابه ای

مایعات و لپه را اضافه کنید

در این مرحله از تهیه سوپ لپه، آب مرغ و آب را داخل تابه بریزید. لپه، برگ بو و آویشن را اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل به سوپ کمی طعم دهید.

قلم گوشت را اضافه کنید

قلم گوشت را در مخلوط سوپ بریزید. اجازه دهید مخلوط سوپ بجوشد. به محض جوشیدن مواد، زیر حرارت را کم کنید. گهگاهی سوپ را هم بزنید. یک ساعت منتظر بمانید تا قلم گوسفندی و لپه خوب بپزند.

قلم گوسفندی را بیرون بیاورید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ لپه، استخوان قلم را از سوپ بیرون بیاورید و ده دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. وقتی سرد شد، قسمت گوشت آن را بردارید و ریش ریش کنید.

هویج را اضافه کنید

حالا نوبت اضافه کردن هویج به سوپ است. در سوپ را بگذارید و اجازه دهید سوپ با حرارت پایین بپزد. گهگاهی مواد را هم بزنید تا لپه‌ها کاملاً پخته شوند که حدود 30 دقیقه زمان نیاز است.

برداشتن قلم گوسفندی

سوپ لپه را هم بزنید و در صورت نیاز با کمی نمک آن را مزه‌دار کنید. بعد از اینکه قلم گوسفندی را برداشتید، سوپ را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با جعفری تزیین کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قطاب

 

نکات مهم

برای پخت سوپ لپه خوشمزه می‌توانید از نکات زیر هم استفاده کنید:

  • اگر دوست دارید می‌توانید چند عدد سیب‌زمینی زرد یا قرمز را در هنگام اضافه کردن هویج به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ‌تر شود.
  • اگر غلظت سوپ به آن اندازه‌ای که می‌خواهید نیست، می‌توانید در قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید حداقل به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزد و سوپ غلیظ‌تر شود.
  • به این نکته توجه کنید که سوپ هر چقدر بماند و هر چقدر سردتر شود، غلیظ‌تر می‌شود. اگر سوپ را یک روز بعد می‌خورید، موقع گرم کردن کمی آب داخل آن بریزید.
  • این سوپ حداقل به مدت 3 روز در یخچال می‌ماند.
  • سوپ لپه را می‌توانید به مدت 3 ماه فریز کنید.

Split Pea Soup – cookingclassy

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.