طرز تهیه سوپ تره فرنگی

یک کلاسیک فرانسوی ، این سوپ تره فرنگی سیب زمینی خامه ای سریع ، آسان و خوشمزه است!

دستور العمل های تست شده و کامل

شنبه گذشته باران ، باران ، برف بارید و همه روز برف گرفت و من هر دقیقه از آن را دوست داشتم. بچه ها در لباس خواب خود ماندند و تمام روز فیلم ها را تماشا کردند ، شوهرم آتش زوزنی زد (و خانه ما را با دود پر کرد ، اما این یک داستان دیگر است) ، و من یک گلدان بزرگ از سوپ تره فرنگی سیب زمینی درست کردم.

سوپ تره فرنگی سیب زمینی یا Parmentier potage یک کلاسیک فرانسوی است. این یکی از اولین غذاهایی است که من در آشپزی درست کردم ، درست بعد از یک املت مناسب ، زیرا این یک غذای اساسی در غذاهای فرانسوی است. گلدان مخصوص گلدان را به كرسن گلدان اضافه كنيد ، آن را براي ويچيسويز سرد كنيد – يا آن را با بيكون ، تره فرنگي سرخ شده ، گياهان تازه يا سبزيجات خرد شده بريزيد. تغییرات بی پایان وجود دارد؛ فقط از تخیل خود استفاده کنید تا آن را به خودتان تبدیل کنید.

بستن
آنچه لازم دارید برای تهیه سوپ تره فرنگی POTATO تهیه کنید
طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

چگونه می توان SOT LEEK POTATO را تهیه کنید
تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی ساده است ، اما ابتدا باید با تره فرنگی ها مقابله کنید. آنها بسیار شنی و کثیف هستند و در پنهان کردن آن بسیار خوب هستند ، بنابراین حتما آنها را خوب بشویید. با بریدن و دور انداختن انتهای ریشه و قسمت های سبز تیره ضخیم شروع کنید. تره فرنگی ها را به طول نیمه بریده و هر نیمه را زیر آب سرد بشویید ، و لایه ها را از هم جدا کنید تا هر گونه ریز داخل آن جمع شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ماهی سالمون

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

پس از پاکسازی تره فرنگی ، تقریباً آنها را خرد کنید – باید حدوداً چهار فنجان تره فرنگی خرد شده از چهار تره فرنگی بزرگ دریافت کنید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

برای تهیه سوپ ، کره را در یک قابلمه بزرگ سوپ ذوب کرده و سپس تره و سیر خرد شده را اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

طبخ ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا نرم و پژمرده شود.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

بعد ، سیب زمینی ، آبگوشت ، برگهای خلیج ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

به جوش بیاورید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

سپس آن را بپوشانید ، گرما را کاهش داده و به مدت 15 دقیقه بجوش بیاورید ، یا تا زمانی که سیب زمینی ها حساس شوند.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

برگهای خلیج و جوانه های آویشن را بیرون بیاورید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

سپس سوپ را با مخلوط کن غوطه وری (یا در مخلوط کن معمولی) پاک کنید تا یکدست شود. (اگر از مخلوط کن استاندارد استفاده می کنید ، حتماً شیشه را بیش از نیمی از آن پر نکنید ؛ سوراخ موجود در درب را باز کنید و شل شده را با یک ظرف محکم بپوشانید تا گرمازدگی شود.)

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

در آخر خامه سنگین را اضافه کنید. اگر دوست دارید می توانید مبلغ آن را کاهش دهید اما من آن را کاملاً ترک نمی کنم. خامه باعث می شود سوپ به زیبایی ، ابریشمی ، غنی و یکدست شود – فقط آن را کمی کم کم اضافه کنید تا زمانی که سوپ برای شما خوب شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چکدرمه

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سیب زمینی

به یک بجوش و خروش آمدن ، سپس چاشنی را با نمک و فلفل چاشنی زده و تنظیم کنید. داغ ، آراسته شده با آویشن تازه ، خرد شده یا هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید.

سوپ تره فرنگی سیب زمینی

ممکن است همیشه دوست داشته باشید
سوپ مارچوبه با لیمو و پارمسان
سوپ عدس و سبزیجات فرانسوی با بیکن
سوپ کدو حلوایی آسان Butternut
سوپ گوجه فرنگی کلاسیک
onceuponachef
آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟
دوست دارم بدانم چگونه معلوم شد! لطفا با ترک بررسی در زیر به من اطلاع دهید. یا عکسی بگیرید و در اینستاگرام به اشتراک بگذارید؛ حتماً من را تگ کنیدonceuponachef.

دستور آشپزی
نظرات (650)
بازبینی / پرسش را اضافه کنید
چاپ
سوپ تره فرنگی سیب زمینی
متریک
اقدامات CUP
توسط جنیفر سگال
یک کلاسیک فرانسوی ، این سوپ تره فرنگی سیب زمینی خامه ای سریع ، آسان و خوشمزه است!

خدمت: 6
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان طبخ: 40 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت 5 دقیقه
عناصر

3 قاشق غذاخوری کره بدون روغن
4 تره بزرگ ، قسمتهای سفید و سبز روشن ، تقریباً خرد شده (حدود 5 لیوان)
3 سیر میخک ، پوست کنده و خرد شده
2 پوند سیب زمینی یوکان طلای یوکان ، پوست کنده و تقریباً خرد شده در قطعات 1/2 اینچی
7 فنجان آب مرغ یا سبزیجات کم سدیم
2 برگ خلیج
3 جوانه آویشن تازه
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای سیاه
1 فنجان خامه سنگین
پیاز خرد شده ، ریز خرد شده برای سرو
دستورالعمل ها
کره را روی حرارت متوسط ​​در یک قابلمه بزرگ سوپ ذوب کنید. تره فرنگی و سیر را اضافه کرده و بپزید ، مرتباً هم بزنید تا نرم و پژمرده شوید ، حدود 10 دقیقه. گرما را در صورت لزوم تنظیم کنید تا قهوه ای نشود.
سیب زمینی ها ، آبگوشت ، برگ های خلیج ، آویشن ، نمک و فلفل را به گلدان اضافه کرده و به جوش می آوریم. حرارت را کم کنید و کم کنید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها خیلی نرم شوند ، بجوش و خروش آمیزید.
شاخه آویشن و برگهای خلیج را ماهی بگیرید ، سپس سوپ را با مخلوط کن غوطه وری دستی حل کنید تا یکدست شود. (روش دیگر ، برای پودر کردن سوپ در دسته ها از مخلوط کن استاندارد استفاده کنید. به یادداشت مراجعه کنید.) کرم سنگین را اضافه کرده و بهم بزنید. چاشنی ها را با نمک و فلفل تنظیم کرده و تنظیم کنید. اگر سوپ خیلی نازک است ، تفت دهید تا غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ است ، آب یا سهام آن را اضافه کنید تا خارج شود. در صورت تمایل با گیاهان تازه تزئین کنید.
توجه: اگر از پودر مخلوط استاندارد برای پودر سوپ استفاده می کنید: حتماً شیشه را بیش از نیمی از راه پر نکنید. سوراخ در درب را باز کنید و با یک ظرف کوچک شل کنید تا حرارت از بین برود. سوپ مخلوط شده را درون یک گلدان تمیز بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لازانیا در قابلمه

دستورالعمل های مناسب برای فریزر: سوپ را می توان بدون کرم تا 3 ماه منجمد کرد. یخ زدایی

سوپ را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط مجدداً گرم کنید. بعد از گرم شدن ، خامه را اضافه کرده و قبل از سرو ، بجوش و خروش بیاورید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.