دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس چیلی

برای من ، آشپزی همه چیز درمورد آزادی است. تا زمانی که بدانید چه کاری انجام می دهید و چه کاری را می خواهید انجام دهید ، نیازی به رعایت دستورات دیگر ندارید. و این دستور العمل برای سس چیلی نمونه ای از چنین آزادی است ، هر کس می تواند طعم خود را بخورد.

طرز تهیه سس چیلی

من می خواهم به شما دستورالعملهای ساده ارائه دهم و دانش اساسی را در اختیارتان قرار دهم ، بنابراین می توانید ذائقه خود را ایجاد کنید ، نه تنها از نتیجه نهایی تلاشهایتان بلکه از روند نیز لذت ببرید. از پخت و پز باید لذت برد و این یعنی وقتی آزادانه و با خوشحالی پخت و پز می کنیم.
من توضیح خواهم داد که چرا من مواد و روشهایی را که من انتخاب کردم ، انتخاب کردم تا بتوانید از آن الهام بگیرید. بیایید با مواد اولیه شروع کنیم.

مواد لازم
مواد لازم:
80 گرم (2.8 اونس) فلفل قرمز
540 گرم (19 اونس) فلفل بلبل داغ
5 سلولی (1.7 لیتری اونس) سرکه
روغن 5 روغن (1.7 لیتر اونس) روغن زیتون ویرجین
چند تکه جعفری تازه
قند قهوه ای 2 عیار
نمک 2 عیار
اسید سیتریک 1tsp
زنجبیل تازه 1 عیار
یه کمی آب
چرا مجبور هستید از همین مواد استفاده کنید؟ شما نمی کنید ادامه مطلب
با این دستورالعمل به دنبال فلفل های بل می گردم ، زیرا آنها دارای دیوارهای آبدار ضخیم ، پر از طعم و مزه هستند. و قرار است این سس را با یک قاشق چایخوری روی غذا بگذارید و میل کنید نه اینکه یک خمیردندان را لیس بزنید ، به همین دلیل از ادویه کمتر و آبمیوه بیشتری استقبال می شود. سپس فلفل های چیلی کمی موی چتری را اضافه می کنند. شما می توانید مقادیر و انواع فلفل دلخواه خود را متناسب با سلیقه و تحمل خود تغییر دهید. نمی توان اینجا اشتباه کرد.
برای برخی از دستور العمل های سس فلفل ، من روغن زیتون بیشتری اضافه می کردم ، به طوری که قوام غلیظ تر بود ، خوشمزه و رضایت بخش است. از همه اینها ، دهان و معده های ما برای چربی ها حسگر دارند و غذاهای سرشار از چربی را ترجیح می دهند. روغن زیتون به علاوه ویرجین واقعاً سالم است و به شادی قلب ما کمک می کند. اما امروزه ترجیح می دهم از روغن زیتون تازه استفاده کنم ، که از یخچال خارج شده باشد (تماس با هوا و دمای اتاق باعث ایجاد رادیکالهای آزاد – آنهایی که در روغن شما نمی خواهید) ، درست قبل از استفاده ، زیرا اینگونه نیست. با گرما پردازش شده و طعم طبیعی دارد. هرچقدر هم که می خواهید اضافه کنید ، با قوام و سلیقه خود آزمایش کنید.
شکر به بیرون آوردن شیرینی فلفل کمک می کند و باعث داغ شدن آنها می شود. علاوه بر این ، بدن شما احساس می کند که کمی بیشتر از پاداش دریافت می کند ، در حالی که شما به تمام کپسایسین گرم خود پاداش می دهید. چند قطعه جعفری تازه جایی است که سس بی نظیر می شود. آنها مقداری رنگ ، طعم و قوام اضافه می کنند. همچنین می توانید با گیاهان و ادویه های دیگر آزمایش کنید. چه دستی دارید؟ چند برگ نعناع؟ می تواند جالب باشد. بعدی زنجبیل تازه است. “سنگ زنی من” شامل گرفتن چاقو و بریدن یک تکه زنجبیل خشک شده به قطعات بسیار کوچک است. هر نوع زنجبیل می تواند برای تقویت احساس گرم در درون ، یادآوری روزهای سرد زمستان کار کند. با حرارت فلفل قرمز هماهنگ است.
هنگام تلاش برای حفظ مواد غذایی ، مانند فلفل های فلفل قرمز ، بزرگترین چالش این است که اجازه ندهید باکتری های مضر رشد کنند ، بنابراین مشکلات سلامتی به خودتان ندهید و خود را با آن نکشید. و در عین حال ، تمام مواد خوب موجود در داخل ، مانند ویتامین ها و طعم را حفظ کنید. به همین دلیل ، فقط برای اینکه مطمئن باشم و به جای اینکه مرده باشم ، ایمن باشم ، من یکباره از تکنیک های بیشتری استفاده می کنم ، حتی اگر بعضی از آنها را به تنهایی امتحان کرده ام و آنها بسیار خوب کار می کنند (من هنوز اینجا هستم). ما به زودی در مورد این فرآیند صحبت خواهیم کرد ، اول ، مواد تشکیل دهنده جادویی. بعد روی اسید سیتریک ، نمک و سرکه.
اسید سیتریک ، که به طور طبیعی در میوه مرکبات وجود دارد ، می توانید به صورت بلورهای کوچک سفید رنگ دریافت کنید. این ماده دارای طعم ترش است و اغلب برای حفظ مواد غذایی در انواع غذاها استفاده می شود. مانند نوشیدنی ها ، چای ، مربا ، مواد غذایی کنسرو شده … آنچه انجام می دهد این است که به عنوان یک بافر pH عمل می کند و به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن ، به رشد هوا کمک می کند تا باکتری های بد بخورند.
برخی باکتری ها و سموم مضر وجود دارد که حتی در شرایط بی هوازی می توانند رشد کنند. مانند سم بوتولینوم. رایحه ای که یکی از قدرتمندترین سموم شناخته شده برای بشر است ، جلوگیری از حضور آن در سس فلفل شما عملی است. خوشبختانه محیط اسیدی خیلی دوست ندارد ، بنابراین استفاده از سرکه راه خوبی برای جلوگیری از آن است. همچنین طعم ترش را به غذا اضافه می کند ، که من فقط در ترکیب با فلفل ها دوست دارم.
نمک از برای همیشه برای حفظ مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته است و به ویژه در این دستور غذا از آن استقبال می شود ، زیرا به طعم آن می افزاید. اگر نگران سلامتی هستید ، زیرا استفاده بیش از حد نمک باعث برخی مشکلات سلامتی می شود ، نگران نباشید زیرا انتظار نمی رود به یکباره و فقط سس بخورید ، صرفاً به دلیل گرمی ، تا این مقدار نمک به شما آسیب نرساند. اصلاً بعداً این برای حفظ عناصر ، در مورد روش های حفظ آن است.
ماده نهایی در دستور من آب است. من آن را به عنوان آخرین ، برای تنظیم قوام مناسب اضافه می کنم.
فراموش نکنید ، می توانید تقریباً هر چیزی را که دوست دارید اضافه کنید. با گیاهان آزمایش کنید! اگر شما وگان نباشید ، این دستور العمل می تواند به خوبی با پارمیزان کار کند. زغال اخته تازه را به یکی از دسته هایم اضافه کردم ، آنها یک رنگ قرمز تیره شگفت انگیز ایجاد کردند. یک اپل می تواند به آن قوام خوبی بخشد ، زیرا

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان شیر عسلی

از پکتین اینجاست که می توانید در اطراف خود بازی کنید و از آن لذت ببرید.
بیایید نگاهی به آنچه باید انجام دهیم

خلاص شدن از شر ساقه
شما می خواهید از شر ساقه فلفل خلاص شوید. من تمام دانه ها را می گذارم ، زیرا گرمای زیادی در آنها پنهان شده است ، که نمی خواهم از دست بدهم. در صورت استفاده از آن می توانید جعفری را نیز برش دهید. به هر حال در یک پردازنده مواد غذایی تمام می شود ، اما من به هر حال آنرا قطع کردم ، زیرا نیمی از تفریح ​​با جعفری است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای پوست نارنج مجلسی

برش فلفل ها
فلفل ها به یک پردازنده مواد غذایی ختم می شوند ، بنابراین قطع آنها به هیچ وجه ضروری نیست ، اما من دوست دارم به این روش به پردازنده خود کمک کنم تا زندگی راحت تری با من داشته باشد و نتایج بهتری با اطمینان بیشتری کسب کند. همچنین ، من عاشق بریدن هستم!

پردازش مواد لازم
قسمت آسان می آید ، بیایید همه آنرا جمع کنیم و دکمه را فشار دهیم. چقدر صاف می خواهید که مخلوط شما درست باشد. من نسبت به تکه های بزرگ صاف و نرم تر توصیه می کنم زیرا بعداً راحت تر قرار دادن آنها در فنجان ها. اگر قوام مناسب نیست ، کافی است مقداری آب اضافه کنید. یا روغن ، اگر شما آن را ترجیح می دهید.

چشیدن
این سخت ترین قسمت دستور العمل است. ویرایش نهایی و ویرایش نهایی. هر چه در اولین تلاش به نسخه نهایی نزدیکتر باشد ، بهتر است. در صورت لزوم افراد بیشتری را برای کمک به شما جمع کنید.
من با افرادی آشنا شده ام که عصاره های کاملاً تمیز سرد را از انواع مختلف فلفل فلفل قرمز و بدون مواد اضافی اضافه شده ، به جز نمک تهیه می کنند و می دانم چرا. برای داشتن طعم میوه ای Trinidad Moruga Scorpion یا دودی یکی از Naga Morich در تمام سال در یخچال شما بسیار خوب است. اما طعم خالص یک فلفل هدف من در اینجا نیست. این دستور العمل یک سس مزه دار شگفت انگیز است. در اینجا ، در این فضای خلاق بین سلیقه ها می توانید رقصید و شادی کنید و چیزی را تهیه کنید که باعث شود طعم غذای شما دوست داشتنی و به همان اندازه دلخواه شما پیچیده شود.

مخلوط قبل از پر کردن
وقتی اطمینان دارید که این دقیقاً همان چیزی است که شما می خواهید ، با سه گزینه روبرو هستید. تو می توانی:
این مخلوط را برای چند دقیقه بپزید تا به سلیقه ها متصل شوید ، سبزیجات را نرم کنید و به سرکه کمک کنید تا در آن ها نفوذ کند ، به طوری که خطر سموم پایین تر است.
یا آنها را با یک قاشق داخل فنجان ها پر کرده و سپس مخلوط را استریل کنید. این روش ویتامین های بیشتری را حفظ می کند و در هنگام کشف پرده مخلوط جوش ، می توانید میدان جنگ سلاح های کل آشپزخانه شما را ایجاد نکنید. احتمالاً شما را نمی کشد. این همان چیزی است که من برای اینجا رفتم.
تخمیر. این یک فرآیند استفاده از باکتری های خوب برای استعمار مواد غذایی شما و فرصتی برای بد نیست. دیگر لازم نیست از گرما استفاده کنید ، که بسیار خنک است ، زیرا ویتامین C. زیادی را حفظ می کنید. ما یک بار دیگر به این روش خواهیم پرداخت.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت

فنجان های پر شده
اینجا پر می شود. قبل از پر کردن ، فراموش نکنید که لیوان ها را به درستی بشویید و درب ها را استریل کنید! (آنها را با جوشاندن آنها به مدت 10 دقیقه در آب آنها استریل می کنید) یک توصیه: همیشه بیشتر از فنجان ها را آماده کنید تا کمتر. در اینجا از آنهایی که از 106ml (3/6 لیتر اونس) و 50 میلی لیتر (1.7 لیتر اونس) استفاده می شود. قاشق فقط یک ابزار خوب برای پر کردن آنها است. همیشه قسمت هایی که درب آن کاملاً تمیز است را نگه دارید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود.

بسته ، آماده استریل کردن
طبق دستورالعمل های تولید کننده لیوان و درب خود ، لیوان ها را ببندید.

آماده استریل کردن
عقیم سازی اکنون تمام شده است. چیزی را در پایین گلدان قرار دهید ، بنابراین فنجان ها به قسمت پایین لمس نشوند و گلدان را با آب پر کنید ، اما به این ترتیب که تمام راه نیست و لبه ها را لمس نمی کند. شما می خواهید بخار سحر و جادو را روی درب ها انجام دهد. آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و بجوشانید. تولید کننده لیوان و درب شما باید دستورالعمل های انجام این کار را در اختیار شما قرار دهد ، شما باید از آنها پیروی کنید.

برچسب زدن
فنجان ها را از آب خارج کرده و بگذارید خنک شود. تبریک می گویم! شما به تازگی سس فلفل دلخواه خود را ایجاد کرده اید! سلیقه خاص خود و چیزی برای افتخار همه سالهای بعد. حداقل باید یک سال خوب باشد ، احتمالاً طولانی تر. من نمی توانم آن را تضمین کنم ، زیرا من همیشه مهم هستم که قبل از شروع فصل بعد حتی بعد از شروع فصل بعدی ، همه اینها را به دوستانم بخورم یا به آنها هدیه دهم ، مهم نیست که چه تعداد دسته را درست می کنم.
آخرین کاری که باید انجام دهید این است که برچسب ها را بگذارید. آنها باید بگویند که چه چیزی است ، وقتی که ساخته شد ، زیرا شما فراموش خواهید کرد ، به من اعتماد کنید. یک علامت مشخص کننده دسته و یک کد را نیز اضافه می کنم ، بنابراین می دانم از چه مواد تشکیل دهنده و روش نگهداری استفاده کردم. تصویری که روی برچسب قرار دارد ، کمی از درخشش ها را به آن اضافه می کند.
نوش جان! اگه سوالی داری با خیال راحت بپرس.
یک جایزه! با تمام باقی مانده های موجود در پردازنده که برای یک فنجان کامل کافی نیست چه باید کرد؟

نخود
هر چیزی که می خواهید! در اینجا مقداری نخود پخته شده را اضافه کردم تا پایه ای برای یک فلافل تند تهیه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *