طرز تهیه سس هولندایز

تهیه سس هولندایزآسان برای سرو بیش از تخم مرغ های تخم مرغ ، تخم مرغ سرخ شده یا یک نوعی غذای تابه صبحانه!
نیازی به ایجاد تهدید سس هلندایز با خامه بسیار دلپذیر در عرض چند دقیقه نیست. مخلوط کن خود را برای این دستور العمل بیرون آورید. این آسان تر نمی شود!

بستن

سس هلاندیز در مخلوط کن با زرده تخم مرغ ، کره و آب لیمو درست می شود! برای صبحانه ، ناهار ، ناهار یا شام! | cafedelites.com

سس هلندی
اولین بار ساخت سس هلاندیز می تواند یک تجربه دلهره آور باشد. دیگهای بخار را دو برابر کنید ، با ترساندن و کار کردن از ترس اینکه چیزی اشتباه پیش برود و سس جدا شود.

با این حال ، نه با این سس! ترس های خود را به سمت هم فشار دهید … این دستور تهیه سس هولاندیز فقط در چند مرحله ساده و تعداد انگشت شماری از مواد آماده است! شما مانند یک سرآشپز خوشمزه خواهید بود که در کمتر از 5 دقیقه بهترین سس هولاندیس را در تمام غذای صبحانه ، ماهی قزل آلا ، سبزیجات بخارپز ، مارچوبه ، تخم مرغ طعم دار ، مافین تخم مرغ یا یک frittata در کمتر از 5 دقیقه ریخته است.

hollandaise مخلوط کن بسیار آسان است حتی من می توانم آن را انجام دهم!

طرز تهیه سس هولاندیس
سرخوردگی خوب معمولاً به یک جوش و مچ پا بستگی دارد. به دلیل کمبود قدرت دوسویه من ، مخلوط کن مفید است. شما باور نخواهید کرد که هنگام خواندن دستور غذا آسان باشد: زرده ها ، آب لیمو و چاشنی ها را در مخلوط کن + جریان در کره ذوب شده گرم = سس هوراندانیز غلیظ و خامه ای ترکیب کنید.

اصطکاک تیغه های میکسر به همراه کره داغ در هنگام مخلوط کردن تخم مرغ را گرم می کند.

چگونه سس هلاندیز را در مخلوط کن با زرده تخم مرغ ، کره و آب لیمو درست کنیم! | cafedelites.com

با اطمینان از دستگاه خود استفاده کنید!

کره داغ
بسته به نوع ضخیم یا نازک بودن آن ، شما ترجیح می دهید سس هولاندیسایز شما باشد ، به همان اندازه یا کره دلخواه خود از آن استفاده کنید. اگر مطمئن نیستید ، می توانید 3/4 فنجان کره ذوب شده گرم (6 اونس / 190 گرم) را شروع کنید. ابتدا در 1/4 فنجان بریزید ، بگذارید 3 ثانیه مخلوط شود ، سپس با یک لیوان 1/4 دیگر ادامه دهید.

وقتی شروع به مخلوط شدن در کره کردید ، بلافاصله ضخیم می شود. کمی بیشتر کره آن را به قوام مایو تبدیل می کند. کمی بیشتر کره آن را به یک سس صاف و ابریشمی قابل ریز تبدیل می کند.

مخلوط کن را بعد از هر اضافه کردن متوقف کنید تا قوام خود را بررسی کنید.

این سس هولاندیش خیلی سریع تهیه می شود ، اطمینان حاصل کنید که آخرین چیزی است که شما برای وعده غذایی خود آماده می کنید تا آن را تازه و گرم سرو کنید.

سس هولندایزبرای تهیه صبحانه ، ناهار ، ناهار یا شام در مخلوط کن آسان قرار می گیرد! |

نکات
اگر به هر دلیلی سس شما غلیظ نشده باشد (معمولاً در صورتی اتفاق می افتد که کره شما هنگام جوشاندن آن به زرده به اندازه کافی داغ نباشد) ، می توانید آن را به مدت 5 ثانیه در مایکروویو آن را گرم کنید ، همزمان بین گرم کردن ، تا جایی که غلیظ شود. دوست داشتن مراقب باشید آن را خیلی طولانی در مایکروویو نگذارید زیرا تخم مرغ ها در کره و طبخ آن می پزند.

سس هلاندیز که تازه از مخلوط کن جدا می شود ، تا حدی کمی غلیظ می شود که در دمای اتاق قرار می گیرد.

به ایده های صبحانه بیشتری احتیاج دارید؟ اینها را امتحان کنید!

ثبت نام در هفته های مجانی رایگان:
آدرس ایمیل

صفحه اصلی »پذیرش» سس Hollandaise
سس هلندی
توسط Downshiftology – 17 ژانویه 2020
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. لطفاً سیاست افشای من را بخوانید.
JUMP برای پذیرش PIN RECIPE
سس هلاندیز یک سس خامه ای کلاسیک است که برای صبحانه یا ناهار مناسب است! این دستور العمل آسان و بدون شکست است. فقط در مخلوط کن 5 دقیقه طول می کشد. آن را در بالای تخم مرغ های تخم مرغ ، تخم های بندیکت ، سبزیجات یا چندین دستور العمل دیگر برای لمس خوشمزه به پایان برسانید.

سس هلاندیز در یک کاسه خاکستری کوچک.

اگر قبلاً تخم مرغ بندیکت داشتید ، احتمالاً با این سس غنی و قصابی روبرو شده اید. این شیرین ترین قوام و طعم های آن به زیبایی با ترکیباتی مانند تخم مرغ ، مارچوبه یا ماهی قزل آلا ترکیب می شود.

اگرچه این سس ممکن است کمی از نظر ظاهری به نظر برسد ، اما تهیه آن بسیار ساده است! اما مانند بسیاری از امولسیون های دیگر ، ترس از جدا شدن یا عدم تجمع آنها می تواند کمی عصبی باشد. بنابراین امروز ، من شما را قدم به قدم در مورد چگونگی تهیه سس هوراندیز خانگی عالی می خواهیم.

چگونه می توانم از Hollandayise SAUCE استفاده کنید
بستن
برای تهیه این دستور العمل ، کافی است مقداری کره را گرم کنید (و لازم است داغ باشد!) و آن را درون مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا یک سس نرم و مخملی ایجاد شود.

کره را حدود 1 دقیقه در مایکروویو ذوب کنید تا داغ شود.
زرده های تخم مرغ ، آب لیمو ، دیمون ، نمک و فلفل کین را در مخلوط کن پرقدرت ترکیب کرده و به مدت 5 ثانیه مخلوط کنید.
وقتی مخلوط کن در حال کار است ، به آرامی درون کره داغ درون مخلوط کنید.
سس را درون یک کاسه کوچک بریزید و روی وعده غذایی خود بزنید!
نکات جالب توجه هولاندیز
تمام آنچه شما به این سس نیاز دارید ، شش ماده است. و احتمالاً آنها را از قبل در یخچال و انبارهای خانه خود دارید.

زرده تخم مرغ – 3 عدد تخم مرغ
آب لیمو – 1 قاشق غذاخوری
دیژون – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
فلفل کاین – فقط خرج کردن
کره- 1/2 فنجان کره ذوب شده
مواد سس هلاندیز در مخلوط کن.

چگونه می توانم کتاب مقدس هلندایز را ثابت کنید
نکته کلیدی در دستیابی به قوام ، کره ذوب شده گرم است. این دستور العمل کره را در یک مخلوط زرده تخم مرغ و آب لیمو امولسیون می کند. بنابراین می خواهید مطمئن شوید که در کره ای که به اندازه کافی داغ است جریان می یابید (فقط ذوب نمی شود).

اما در صورتی که سس شما خراب شود و به یک ظروف سرباز یا مسافر تبدیل شود ، مضطرب نکنید. در زیر دو روش برای امتحان کردن وجود دارد که به شما کمک می کند تا سس شما زنده شود.

1-2 قاشق غذاخوری آب گرم جوش مخلوط کنید: وقتی مخلوط می شوید ، به آرامی درون آب داغ اضافه کنید و مخلوط کنید تا قوام درست شود.
یک زرده تخم مرغ اضافی اضافه کنید: در حالی که مخلوط کن روشن است ، یک قاشق تخم مرغ اضافی را با یک قاشق چایخوری آب گرم به مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملاً خامه ای شود.
آیا می توانید از مخلوط کن استفاده کنید؟
بله کاملا! اگر مخلوط کن غوطه وری دارید ، همه مواد را به جز کره داغ اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید (با آن محکم در کف فنجان یا گلدان کاشته شده) و به آرامی در کره خرد کنید. شروع به امولسیون و هنگامی که تمام کره هایی را که انجام داده اید ریخته اید!

تهیه سس هولندایزدر مخلوط کن.

چگونه برای ذخیره و تکرار دوباره هالوژیز SAUCE
در حالی که این سس بهترین وعده تازه است ، شما می توانید آن را دوباره گرم کنید. اما بخاطر داشته باشید که احتمالاً تخم مرغ شما کمی پخته می شود. بنابراین در اینجا دو گزینه برای گرم کردن مجدد وجود دارد – فقط محتاط باشید!

مایکروویو: سس هولندایزرا درون یک کاسه شیشه ای قرار دهید و در 15 درجه دوم آن را در مایکروویو قرار دهید. این روند را تکرار کنید تا سس شما کاملاً گرم شود.
اجاق گاز بالا: سس هلاندیس را درون یک تابه بر روی حرارت کم بریزید. در یک فنجان کره و آب ذوب شده اضافه کنید تا دوباره امولسیون شود و به آن بافت صافی داده شود. پس از گرم شدن ، سس را دوباره درون یک کاسه سرو بریزید.

سس هلاندیز یک سس خامه ای کلاسیک است که برای برانک مناسب است و با 5 ماده ساده همراه است. این در مخلوط کن آسان و بی پروا است! برای دیدن نحوه ساختن آن ، فیلم فوق را تماشا کنید.
عناصر
متعارف ایالات متحده – متریک

3 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری dijon
1/4 قاشق چای خوری نمک
فلفل فلفل کاین
1/2 فنجان کره یا گل یا بیشتر ، برای یک قوام نازک تر ، ذوب شده و داغ
دستورالعمل ها
کره را در مایکروویو ذوب کنید (مطمئن شوید که آن را پوشانده است زیرا باعث پاشش شدن خواهد شد) به مدت حدود 1 دقیقه ، تا زمانی که داغ شود. از طرفی می توانید آن را روی اجاق گاز گرم کنید.
زرده های تخم مرغ ، آب لیمو ، دیمون ، نمک و فلفل کین را در مخلوط کن پرقدرت اضافه کرده و به مدت 5 ثانیه مخلوط کنید تا ترکیب شود.
با مخلوط کردن مخلوط کن در متوسط ​​زیاد ، به آرامی درون کره داغ درون مخلوط کنید تا امولسیون شود.
سس هولندایزرا درون یک کاسه کوچک بریزید و در حالی که گرم است سرو کنید.
نکات لیزا
این را در بالا ذکر کردم ، اما فقط برای تکرار … کره شما باید داغ باشد ، نه فقط ذوب شود. این دستور غذا با کره گرم لوک امولسیون نخواهد شد.
اگر بیشتر سس دوست دارید ، کافی است زرده دیگری و تا 1/2 فنجان کره ذوب شده اضافه کنید.
تغذیه
کالری: 249kcal ، کربوهیدرات: 1 گرم ، پروتئین: 2 گرم ، چربی: 27 گرم ، چربی های حاوی 16 گرم ، کلسترول: 207mg ، SODIUM: 369mg ، POTASSIUM: 15mg ، SUGAR: 1g، VITAMIN A: 90mi VI ، IRON: 1mg

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.