دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس قارچ لاکچری: قابل استفاده برای هر چیزی!

وقتی طرز تهیه سس قارچ را یاد بگیرید، مطمئن باشید برای هر چیزی استفاده خواهید کرد! واقعاً این سس را می‌توانید برای هر چیزی استفاده کنید. از املت گرفته تا استک می‌توانید از این سس استفاده کنید. درسته که این سس یک سس لاکچری محسوب می‌شود، اما نگران نباشید برای تهیه آن نیاز به مواد عجیب و غریب ندارید. فقط کمی قارچ را در کره تفت می‌دهید. اما برای طعم دادن آن می‌توانید از ترکیبات دیگری نیز استفاده کنید که در ادامه برای آموزش کامل همراه ما باشید.

 

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ لاکچری: قابل استفاده برای هر چیزی!

در طرز تهیه سس قارچ به مواد زیر نیاز داریم:

 

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 300 گرم قارچ خرد شده
  • کمی نمک و فلفل
  • 2 حبه سیر
  • نصف فنجان آب مرغ (125 میلی‌لیتر)
  • 1 فنجان خامه سنگین غلیظ (250 میلی‌لیتر)
  • نصف فنجان پنیر پارمسان
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن تازه
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی

دستور تهیه

طرز تهیه سس قارچ شامل 6 مرحله ساده است:

  1. روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. کم کم قارچ‌ها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود قارچ‌ها را به مدت 4 تا 5 دقیقه ادامه دهید. نیازی نیست مدام هم بزنید.
  2. درست قبل از اینکه کاملاً بپزند، سیر و کمی نمک اضافه کنید. سیر را تا زمانی که طلایی رنگ شود بپزید (حدود 1 دقیقه).
  3. سپس آب مرغ، خامه و پنیر پارمسان را هم اضافه کنید. هم بزنید و زیر حرارت را کم کنید تا سس بپزد، در طرز تهیه سس قارچ باید دقت کنید تا مواد خیلی سریع به جوش نیاید.
  4. گهگاهی مواد را هم بزنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مواد غلیظ شود. سس نباید خیلی غلیظ شود.
  5. برگ آویشن را هم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. نمک و فلفل را هم برای مزه‌دار کردن سس در انتها اضافه کنید. سس را از روی حرارت بردارید.
  6. سس را روی استیک یا هر غذای دیگری که دوست دارید بریزید. می‌توانید روی ماکارونی یا سیب‌زمینی پخته شده هم بریزید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حریره بادام

نکات مهم

در طرز تهیه سس قارچ باید به موارد زیر دقت کنید:

قارچ‌ها

هر قارچی برای تهیه این نوع سس مناسب است. من از قارچ دکمه‌ای سفید استفاده کردم. می‌توانید از قارچ دکمه‌ای قهوه‌ای هم ستفاده کنید.

خامه

اگر خامه سنگین ندارید، از خامه با چربی بالا هم می‌توانید استفاده کنید (30 رصد چربی).

پارمسان

پنیر پارمسان را حتماً رنده کنید. از پنیر پارمسان خرد شده آماده استفاده نکنید، چون به‌طور مناسبی در سس ذوب نمی‌شود. پنیر پارمسان به غلیظ شدن سس کمک می‌کند، همچنین طعم آن را عالی می‌کند.

موارد استفاده از سس

از سس می‌توانید برای هر نوع پروتئین، پاستا، سیب‌زمینی پخته شده، سبزیجات بخارپز استفاده کنید. می‌توانید از غذاهای ما در آپکوک هم ایده بگیرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان سیر و جعفری با خمیر مخصوص

 

آیا می‌توانم سس قارچ را از قبل تهیه کنم؟

بله می‌توانید. سس را طبق دستور تهیه آماده کنید و اجازه دهید سرد شود. سپس در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال نگه‌ دارید. در هنگام استفاده، سس را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. می‌توانید سس را در مایکروویو بگذارید، اما هر 30 ثانیه آن را هم بزنید. توصیه می‌کنم سس قارچ را فریز نکنید و یا تا می‌توانید تازه میل کنید.

 

چرا سس من بی‌رنگ می‌شود؟

گر نگذارید که قارچ‌ها خوب قهوه‌ای شوند در نتیجه سس کم رنگی خواهید داشت. اگر می‌خواهید سس طلایی رنگی داشته باشید، قارچ‌ها را باید آنقدر سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای دربیانند. البته نوع قارچ هم در بی‌رنگ شدن سس مهم است.

 

https://www.recipetineats.com/mushroom-sauce/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا