طرز تهیه سس خردل

وقتی کودک بودم ، خردل را فقط آن چیزهای زرد تلخ را که مردم روی سگهای داغ خود دوست داشتند ، می دانستم. چند سال طول کشید تا قدردانی کنم ، اما وقتی همه کاره بودن خردل را درک کردم ، عاشق آن شدم!

خردل خیلی بیشتر از چیزی است که بتواند سگ داغ خود را بگذارد. من به عنوان یک چاشنی جادویی فکر می کنم که هر چیزی را که لمس می کند بهبود می بخشد. در این ماده ساده اسید ، نمک و ادویه وجود دارد. آیا پانسمان ، ماریناد ، لعاب ، سالاد سرد ، غوطه وری یا سس تابه شما کمی پیتزا است؟ یک گلدان خردل به آن بیفزایید و از اینکه چقدر به راحتی درخشنده و طعم آن بالا می رود تعجب خواهید کرد با ما همراه باشید با طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس خردل

من قاطعانه معتقدم که همه چیز خانگی بهتر است ، و شامل خردل است. آره! شما می توانید خردل را در خانه درست کنید – این دیوانه وار آسان و شگفت انگیز است. تمام آنچه شما نیاز دارید دانه خردل ، آب و شکر و یک اسید مانند شراب ، آبجو یا سرکه است. تمام مواد را با هم ترکیب کنید ، به مدت دو روز خیس کنید و مخلوط کنید. و درست مثل همین ، شما خردل دارید!

طرز تهیه سس خردل

من نمی توانم تصمیم بگیرم که چه اسیدی را در خردل استفاده کنم ، بنابراین خردل را به دو روش درست کردم. ابتدا از شراب خشک و شکر سفید برای خردل از نوع دیژون استفاده کردم. اما من مقداری زردچوبه به آن اضافه کردم تا خردل رنگ زرد روشن داشته باشد. این خردل شراب سفید روشن و ترش است ، مناسب برای پانسمان یا ماریناد است.

خردل خانگی

برای خردل دوم ، از آبجو قهوه ای مایع ، شربت افرا و کمی سرو سیب استفاده کردم. این یکی مورد علاقه من بود! این غذای تند ، کمی شیرین است و عطر و طعم شدید زیادی دارد. برای فرو بردن پیشخوان ها ، سوسیس ها یا ساندویچ های پاستامی مناسب است.

خردل خانگی

اگر عاشق خردل هستید ، ذهن خود را در مورد خردل خانگی از دست خواهید داد. اگر از خردل تند و تند خود لذت می برید ، می توانید فلفل کنی یا ترب کوهی اضافه کنید. احساس رایگان کنید تا با تعویض اسیدها و شیرین کننده ها ، با این دستور العمل های خردل آزمایش کنید.

 

دستور آشپزی

خردل خانگی زرد و قهوه ای خانگی
13 آوریل 2016 0

زمان قبل:
48 ساعت
اشکال:
آسان
خدمات:
16 خدمت
عناصر
برای اعتماد به نفس:
1/2 لیوان دانه خردل
1/2 لیوان آبجو
1/3 فنجان آب
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق غذاخوری شربت افرا
برای زرد:
1/2 لیوان دانه خردل
1/2 فنجان شراب سفید
1/3 فنجان سرکه شراب سفید
1 قاشق غذاخوری شکر
دستورالعمل ها
ترکیبات خردل انتخابی را در یک کاسه استیل ضدزنگ ترکیب کنید. پوشش دهید و بگذارید 2-3 روز بماند.

مخلوط را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست و کمی غلیظ شود. اگر خردل خیلی ضخیم است ، 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری را به یکباره اضافه کنید تا به ضخامت دلخواه خود برسید.

توجه: خردل تا 6 ماه در یخچال و فریزر در یخچال نگهداری می شود.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.