طرز تهیه سس تری یاکی خانگی فقط 10 دقیقه طول میکشد و نیاز به ترکیبات پیچیدهای هم ندارد. مطمئن باشید بعد از اینکه این سس را خودتان در خانه تهیه کنید، دیگر از مزه سس تری یاکی آماده خوشتان نخواهد آمد و ترجیح خواهید داد خودتان این سس را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه سس تری یاکی
حتماً وقتی انواع غذاهای ژاپنی میپزید یکی از ترکیبات اصلی اکثر غذاها سس تری یاکی است. برای همین طرز تهیه سس تری یاکی بدون شک یکی از ضروریترین سسهایی است که باید آن را یاد بگیرید. مطمئن باشید بعد از درست کردن این سس پیشمان خواهید شد.
مواد لازم
- نصف فنجان سس سویا
- 1/4 فنجان شکر قهوهای
- 1 و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه له شده
- 1 قاشق چایخوری سیر له شده
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 1/4 فنجان آب همره با 3 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
طرز تهیه
طرز تهیه سس تری یاکی خیلی راحت است:
- سس سویا، شکر قهوهای، زنجبیل، سیر، عسل، روغن کنجد رو با هم مخلوط کنید. آب رو هم با نشاسته ذرت مخلوط کنید و به مخلوط سس سویا اضافه کنید.
- این ترکیب را به تابه کوچکی منتقل کنید و اجازه دهید تقریباً به مدت 4 دقیقه حرارت ببیند تا غلیظ شود.
- سس تری یاکیتان آماده است!
نحوه استفاده از سس تری یاکی
طرز تهیه سس تری یاکی هم آسان است و هم طعم خوشمزهای دارد. از این سس میتوانید به عنوان چاشنی برای گوشت مرغ، گوشت قرمز، ماهی و غذاهای دریایی استفاده کنید. در کشورهای آسیایی از این سس بر روی سالاد، نودلیت و غذاهای سرخ کردنی نیز استفاده میشود.
نحوه ذخیره کردن سس تری یاکی
میتوانید سس تری یاکی را در شیشه مربا بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است کمتر از یک هفته در یخچال بماند. البته اگر در شیشه محکم باشد دو الی سه هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
https://www.daringgourmet.com/homemade-teriyaki-sauce/