سس تری یاکی

چیزهای بطری شده را به خوبی خیس کنید – این سس تریاکی عسل خانگی و خانگی ، همه چیز را به طرز شگفت انگیزی می بخشد.

Teriyaki EVERYTHING
کمی شیرین ، کمی شور و خیلی کامل ، سس تریاکی یکی از سسهای مورد علاقه ما است. ما از آن به عنوان ماریناد ، به عنوان سس تکمیل کننده و حتی به عنوان سس همزن استفاده می کنیم. مانند خیلی از شما ، ما شروع به استفاده از چیزهای بطری کردیم. اما با گذشت سالها ، با آشنایی روزافزون با برخی از متداول ترین مواد اولیه شیرین کاری در آسیا مانند رب فلفل سمبل و سس سویا ، فهمیدیم که تهیه سس ترایاکی از ابتدا در واقع آسان تر خواهد بود و قطعاً به صرفه تر خواهد بود. از خرید پانسمان بطری به علاوه ، البته ، ما دوست داشتیم که ساختن آن به خودی خود بدان معنی باشد که می توانیم با استفاده از مواد نگهدارنده ترسناک (duh) و مبادله کردن عسل برای قند سنتی ، آن را کمی سالم تر کنیم.

سس تریاکی چیست؟
طبق معمول ، جواب چندان ساده نیست. “teriyaki” سنتی ژاپنی در واقع کلماتی است که به جای یک سس به سبک پخت و پز اشاره دارد. گوشت “تریاکی” که بیش از ذغال سنگ گرم کباب می شود ، و همانطور که طبخ می شود ، آن را با “تار” که یک لعاب شیرین و شور است برسید. دستور تهیه سس تریاکی ما احتمالاً مناسب تر به عنوان یک سس تریاکی سنتی غیر سنتی آمریکایی است. دستور تهیه سس teriyaki برعکس austere است که با مقدار زیادی زنجبیل و سیر پر شده است و با خمیر فلفل قرمز و فشار لیموترش طعم دار است.

سس تریاکی خانگی را در یک تابه کوچک بریزید

مواد اصلی سس Teriyaki Key
اگر حتی کمی در تهیه غذاهای آسیایی در خانه تجربه کرده اید ، با همه این مواد آسان برای پیدا کردن آشنا خواهید بود:

سس سویا کم سدیم. یا برای تهیه این سس تریاکی بدون گلوتن از تاماری عاری از گلوتن استفاده کنید.
عسل. شما هنوز هم بدون سس فرآوری شده یک سس تریاکی شیرین خواهید داشت! برد – برد.
سیر.
زنجبیل.
خمیر فلفل قرمز مانند سمبل مارماهی.
اهک
Cornstarch – راز جادویی برای تهیه سس تریاکی غلیظ است.
طرز تهیه سس تریاکی
این دستور تهیه سس تریاکی آسان به سرعت جمع می شود. در حدود هفت دقیقه ، شما یک دسته کامل از سس بطری بهتر از راه را پیدا کرده اید ، و ناگهان شام بسیار جالب تر شد. در اینجا نحوه تهیه آن آورده شده است:

همه چیز را به جز ذرت و آب را به یک ذره له بیاورید.
چند دقیقه هم بزنید ، در حالی که طعم ها مخلوط می شوند و عسل حل می شود.
ذرت و ذرت را با هم مخلوط کنید تا خمیری یا “دوغاب” ایجاد شود – این ماده جادویی خواهد بود که سس تریاکی را غلیظ می کند.
دوغاب را به سس له شده اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر هم بزنید — فقط تا زمانی که سس کمی غلیظ شود.
سس و زنجبیل سیر تریاکی را در یک کاسه کوچک با یک قاشق بریزید
ابزارهایی که شما نیاز دارید:
قابلمه کوچک
چاقوی تیز
شلاق زدن
3 بهترین دستور العمل سس در TMP
بگذارید گفته شود که ما همیشه در مورد این موضوع نظر خود را تغییر می دهیم. اما ، حداقل امروز ، این سه دستور العمل سس مورد علاقه ما هستند:

سس Chimichurri
سس سالاد تایلندی
پانسمان عسل-خردل
سس و زنجبیل سیر تریاکی در یک کاسه کوچک با یک قاشق
هنوز خرید بطری؟
خوب است! ما هنوز هم ، گاهی اوقات ، انجام می دهیم. اما ، ما فکر می کنیم شما موافقت خواهید کرد که وقتی چند دقیقه دیگر وقت دارید ، سس ترایاکی خانگی ارزش آن را دارد. هنگامی که شما سعی می کنید این دستورالعمل را امتحان کنید ، به ما اطلاع دهید! با استفاده ازthemodernproper و #themodernproper عکسی از کباب های مرغ تریاکیای مرغ یا هر آنچه را که با آن درست می کنید ، به ما بچسبانید و در اینستاگرام ما را علامت بزنید تا ببینیم. خوردن مبارک!

سس تریاکی
خدمات: 6
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
مدت زمان مراجعه: 7 دقیقه
کالاها: 87

عناصر
¾ فنجان
سس سویا کم سدیم یا تاماری
⅓ فنجان
عسل
2
میخک سیر ، چرخ کرده
1 قاشق غذاخوری
زنجبیل، خرد شده
1 قاشق غذاخوری
خمیر فلفل قرمز مانند سمبل مارماهی
1 قاشق غذاخوری
آب لیمو
1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت
¼ فنجان
اب

روش
در یک قابلمه کوچک که روی حرارت متوسط قرار دارد ، سس سویا (یا تاماری بدون گلوتن) ، عسل ، سیر ، زنجبیل ، خمیر چیلی و آب لیمو را به جوش بیاورید. گرما را به میزان متوسط و کم کم بجوشانید و تقریباً 5 دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. دوغاب ذرت ذرت را درون سس بریزید و به مدت 2 دقیقه بیشتر بجوشانید تا غلیظ شود.
* فنجان های 1 akes را می سازد

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.