طرز تهیه دسر رومانف

توت فرنگی رومانوف یک دسر تابستانی بدون پخت ، آسان و مفرح است. این نسخه بزرگسالان توت فرنگی و خامه است (یکی از دستورهای مورد علاقه من از کودکی). این دسر احساس و طعم فانتزی دارد اما تهیه آن بسیار ساده است و برای مهمانی های تابستانی بسیار مناسب است!

روکش خامه زده شده آسان است و فق

ط کار می کند. یک خامه شیرین ساده و شیرین با خامه ترش که درون آن خورده است ، که به آن طعم و خامه شگفت انگیزی می بخشد. خامه ترش خامه فرم گرفته را نسبتاً پایدار نگه می دارد. من برخی از تغییرات را با استفاده از بستنی در آنجا دیده ام (و آزمایش کرده ام) ، اما به سرعت به یک ظرف بزرگ بزرگ تبدیل می شود و کار نمی کند. همچنین ، هیچ نوع طعم دهنده اضافی به خامه اضافه نکنید – آن را ساده نگه دارید. در آنجا ، حالا من به شما گفته ام تا وسوسه نشوید که آن را امتحان کنید ؛).

دستور العمل کلاسیک پارمزان مرغ
×
هشدار: عکس بعدی شما را به این دسر توت فرنگی میل می کند!

توت فرنگی رومانوف یک دسر تابستانی بدون پخت ، آسان و خوش طعم است. توت فرنگی رومانوف احساس فانتزی می کند اما ساخت آن ساده و مناسب برای مهمانی هاست! | natashaskitchen.com

مواد لازم برای توت فرنگی Romanoff:
* Grand Marnier یک لیکور با طعم پرتقال است که می توان آن را در اکثر فروشگاه های مشروبات الکلی خریداری کرد. اگر برای هیچ دستور دیگری به آن احتیاج ندارید ، حتما بطری کوچک 4 دلاری را بخرید که اندازه مناسبی برای این دستور باشد. 1 اونس. بطری های بزرگتر می توانند بسیار خرج کنند ، بنابراین من بطری های ریز را برای مکان هایی که به آنها احتیاج دارم ، مانند این دستور العمل توت تیرامیسو خریداری می کنم!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آیس پک

توت فرنگی رومانوف یک دسر تابستانی بدون پخت ، آسان و خوش طعم است. توت فرنگی رومانوف احساس فانتزی می کند اما ساخت آن ساده و مناسب برای مهمانی هاست! | natashaskitchen.com
طرز تهیه دستور توت فرنگی رومانوف:

1. در یک کاسه متوسط ​​توت فرنگی های خرد شده و چهار تایی ، 4 قاشق غذاخوری شکر و 4 لیوان قاشق غذاخوری لیکور را مخلوط کنید ، هم بزنید تا مخلوط شوند سپس حداقل 1 ساعت و تا 2 ساعت در آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید ، یک یا دو بار هم بزنید.

دو عکس از توت فرنگی های بریده شده در یک کاسه که یکی حاوی شکر به کاسه اضافه شده است دو عکس از توت فرنگی های بریده شده برای توت فرنگی Romanoff
2. درست قبل از سرو ، در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، 1 فنجان خامه سرد سرد و 1/4 فنجان پودر قند را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. با استفاده از کاردک ، 1/4 فنجان خامه ترش را بریزید تا کاملا مخلوط شود.

یک کاسه غذا روی بشقاب ، همراه با توت فرنگی و خامه
دو عکس از یک کاسه با کفگیر و مخلوطی برای Strawberry Romanoff
3. برای سرو ، توت فرنگی ها را هم بزنید سپس بین 6 لیوان یا کاسه سرو تقسیم کنید. در صورت تمایل می توانید کمی شربت را روی توت ها قاشق بریزید. از این شربت می توانید برای خیساندن کیک هم استفاده کنید – خیلی خوبه !! خامه را روی توت فرنگی قاشق بزنید ، به طور مساوی تقسیم شود. همچنین می توانید از یک پیمانه بستنی با ترشح ماشه برای یک پفک خوب و گرد استفاده کنید. بلافاصله سرو کنید یا خنک شوید و ظرف 2 ساعت از مونتاژ لذت ببرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه باقلا قاتق

توت فرنگی رومانوف یک دسر تابستانی بدون پخت ، آسان و خوش طعم است. توت فرنگی رومانوف احساس فانتزی می کند اما ساخت آن ساده و مناسب برای مهمانی هاست! | natashaskitchen.com
دستور العمل رومانوف توت فرنگی مناسب چاپ:
اشتراک پست:
در Pinterest به اشتراک بگذارید
در فیسبوک به اشتراک بگذارید
در توییتر به اشتراک بگذارید
در Yummly به اشتراک بگذارید
اشتراک از طریق ایمیل
چاپ
توت فرنگی رومانوف
4.82 از 11 رای
زمان آماده سازی: 1 ساعت کل زمان: 1 ساعت

توت فرنگی رومانوف یک دسر تابستانی بدون پخت ، آسان و مفرح است. این دسر احساس و طعم فانتزی دارد اما تهیه آن بسیار ساده است و برای مهمانی ها بسیار مناسب است!
نویسنده: Natasha از NatashasKitchen.com
سطح مهارت: آسان است
هزینه ساخت: 8-8 دلار 10 دلار
کلید واژه: توت فرنگی Romanoff
آشپزی: آمریکایی ، روسی
دوره: دسر
وعده های غذایی: 8 فنجان دسر
عناصر
1 1/2 پوند یا 2 پیمانه توت فرنگی تازه ، پوسته شده و ربع شده
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
4 قاشق غذاخوری گراند مارنیه * لیکور نارنجی تقسیم شده است
1 فنجان کرم خمیر سرد سنگین
1/4 فنجان پودر قند
1/4 فنجان خامه ترش
دستورالعمل ها
در یک کاسه متوسط ​​توت فرنگی های بریده شده ، 4 قاشق غذاخوری شکر و 4 لیوان قاشق غذاخوری لیکور را با هم مخلوط کنید ، هم بزنید تا مخلوط شوند سپس حداقل 1 ساعت و تا 2 ساعت در آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید ، یک یا دو بار هم بزنید.
قبل از سرو ، در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، 1 فنجان خامه سرد سرد و 1/4 فنجان پودر قند را مخلوط کنید. آنقدر بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. با کاردک ، 1/4 فنجان خامه ترش را بریزید تا کاملا مخلوط شود.
برای سرو ، توت فرنگی را هم بزنید و بین 6 لیوان یا کاسه سرو تقسیم کنید. اگر دوست دارید کمی شربت را روی توت ها بریزید.
خامه را روی توت فرنگی قاشق بزنید ، به طور مساوی تقسیم شود. بلافاصله لذت ببرید یا خنک شوید و ظرف 2 ساعت مونتاژ سرو کنید. این بهتر است که تازه لذت ببرید.
یادداشت های دستور العمل
* Grand Marnier یک لیکور با طعم پرتقال است که می توان آن را در بیشتر فروشگاه های مشروبات الکلی خریداری کرد. بطری کوچک 1 اونسی 4 دلاری تمام آنچه برای تهیه این دستور نیاز دارید است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ماهی سالمون

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.