طرز تهیه دونات

تهیه پیراشکی لعاب دار خانگی آسانتر از آن است که فکر می کنید. در حدود 2 ساعت آماده می شوید ، این طعم مانند دونات شیرینی مورد علاقه شماست ، اما در راحتی خانه شما ساخته می شود. برای موفقیت در پیراشکی ، عکس های گام به گام ، نکات مفید موفقیت و دستور العمل های ضد خطای مرا دنبال کنید. با استفاده از همین خمیر پیراشکی ، می توانید پیراشکی های مات با طعم دیگری نیز ایجاد کنید!

دقیقاً نحوه تهیه دونات خانگی! راحت تر از آنچه فکر می کنید. تصاویر و دستورالعمل های گام به گام در

با این طعم و مزه و نان شیرینی ، شیرینی های دونات از یک فروشگاه پیراشکی به طرز باورنکردنی خوشمزه و خوش ذوق هستند. وقتی نمی توانید دونات های مورد علاقه خود را تحویل بگیرید ، چرا آنها را در خانه درست نکنید؟ امروز در حال غوطه ور شدن در مغزهای خمیر خانگی هستیم – سرخ شده ، شیرین ، قدیمی و دلنشین. بسیار سرگرم کننده است که می توانید آنها را از ابتدا بدون ترک راحتی از خانه درست کنید.

امروز موارد زیادی برای پوشش دادن وجود دارد ، بنابراین بیایید شروع کنیم.

این پیراشکی های لعاب خانگی عبارتند از:
نرم و شیرین
با کمی جوز هندی طعم دار شده است
کاملاً از ابتدا
حدوداً 2 ساعت دیگر آماده است (بیشتر این زمان افزایش است!)
یک پروژه آخر هفته سرگرم کننده و خوشمزه
ایده آل برای به اشتراک گذاری
دقیقاً نحوه تهیه دونات خانگی! راحت تر از آنچه فکر می کنید. تصاویر و دستورالعمل های گام به گام در sallysbakingaddiction.com

بهترین مواد لازم برای استفاده در دونات های خانگی
ما برای دونات های امروزی از یک خمیر ساده استفاده می کنیم. برای شروع فقط به چند ماده اولیه احتیاج دارید.

شیر: مایع مخمر را فعال می کند. شیر کامل برای حساس ترین خمیر لازم است – یا می توانید دوغ را امتحان کنید. شیرهای کم چربی یا شیر بدون شیر کار می کنند ، اما دونات ها آنقدر خوش طعم و غنی نیستند.
مخمر: می توانید از مخمر خشک فعال یا مخمر فوری استفاده کنید. اگر از مخمر فوری استفاده کنید ، زمان بلند شدن شما کمی کمتر می شود.
شکر: شکر دونات ها را شیرین می کند ، اما باعث تغذیه مخمر می شود ، فعالیت آن را افزایش می دهد و خمیر را نرم می کند.
تخم مرغ: تخم مرغ ساختار و عطر و طعم را فراهم می کند.
کره: کره ذوب شده نوید عطر و طعم بیشتری را می دهد.
عصاره نمک و وانیل: هر دو عطر و طعم اضافه می کنند. سعی کنید از عصاره وانیل خانگی استفاده کنید.
جوز هندی: کمی جوز هندی ماده مهمی برای آن طعم دنج و دلپذیر نانوایی است. اگر تا به حال کلوچه های تکه شکلات من درست کرده اید ، می دانید که این طعم و مزه خوشمزه ای اضافه می کند!
آرد: آرد همه منظوره ساختار خمیر است. وسوسه خواهید شد که هرچه خمیر را مخلوط کنید آرد بیشتری اضافه کنید ، اما این کار را نکنید. شما یک خمیر بسیار نرم و بالشی برای پیراشکی های نرم و بالشی می خواهید. خمیر هنوز هم می تواند کمی چسبناک باشد. هنگام ورز دادن ، از آرد اضافی روی دست و سطح کار خود استفاده کنید.
پخت با راهنمای مخمر
هر زمان که با مخمر نانوا کار می کنید ، به این پخت و پز با راهنمای مخمر مراجعه کنید. من پاسخ های عملی برای تمام سوالات مخمر رایج شما را ارائه می دهم.

مواد لازم برای پیراشکی های لعاب دار خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

بررسی اجمالی: طرز تهیه دونات لعاب دار
بگذارید شما را در این روند راهنمایی کنم تا بفهمید چه کاری انجام می دهید. پیراشکی های خانگی کمی ترسناک به نظر می رسند ، اما من به شما اطمینان می دهم که واقعاً چنین نیستند!

خمیر را آماده کنید. خمیر با همزن کنار هم می آید. می توانید خمیر را با دست درست کنید اما به کمی عضله بازو نیاز دارد. بعد از اینکه خمیر در ظرف مخلوط بهم رسید ، آن را به مدت 2 دقیقه ورز دهید.
بگذارید خمیر پخته شود. در یک محیط نسبتاً گرم ، خمیر در طی 90 دقیقه افزایش می یابد.
خمیر را مشت کنید تا هوا آزاد شود.
رول کنید و به شکل دونات برش دهید. خمیر را به ضخامت 1/2 اینچ حلقه کنید. دونات ها را با استفاده از برش دونات 3-3.5 اینچی برش دهید. 1-2 ورق پخت را با کاغذ روغنی یا حصیر پخت سیلیکونی قرار دهید. پیراشکی ها (و سوراخ های پیراشکی!) را روی ورق پخت آستری بچینید ، سپس هنگام تهیه روغن ، کمی روی آن را بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
روغن را آماده کنید. با استفاده از گلدان سنگین و دماسنج روغن ، روغن را تا 375 درجه فارنهایت (191 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قفسه خنک کننده را روی یک صفحه پخت دیگر قرار دهید.
دونات ها را سرخ کنید. همزمان با 2-3 دونات کار کنید ، از هر طرف 1 دقیقه بپزید. با احتیاط از روغن برداشته و روی قفسه آماده شده قرار دهید. این کار را با پیراشکی های باقی مانده تکرار کنید. (به یادداشت دستورالعمل من در مورد ایجاد سوراخ پیراشکی مراجعه کنید.)
لعاب را درست کنید. هر دونات گرم را به لعاب آغشته کرده و دو طرف آن را بپوشانید. بعد از حدود 20 دقیقه ، لعاب خود را می گیرد.
در اینجا چند عکس گام مفید از روند کار آورده شده است:

طرز تهیه پیراشکی لعاب دار خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

طرز تهیه پیراشکی لعاب دار خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

دونات ها را روی دو ورق پخت بچرخانید ، سپس با حوله بپوشانید و اجازه دهید با گرم شدن روغن استراحت کنید. یک چهارم یا 2 روغن در قابلمه ته سنگین یا اجاق گاز هلندی بریزید. استرس در پایین سنگین چون این روغن داغ می شود !! هر دونفر یک دونات بپزید ، فقط از هر طرف فقط یک دقیقه تا زمانی که طلایی شود.

طرز تهیه پیراشکی لعاب دار خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

طرز تهیه پیراشکی لعاب دار خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

هر دونات گرم را در یک لعاب 3 ماده ای ساده – فقط شیر ، شکر قنادی ها و عصاره وانیل قرار دهید. به دنبال طعم های دیگر هستید؟ فراستینگ توت فرنگی ، شکلات و وانیل را در این دونات های مات خانگی امتحان کنید.

Gl

مروارید برای دونات های لعاب خانگی در سایت sallysbakingaddiction.com

دقیقاً نحوه تهیه دونات خانگی! راحت تر از آنچه فکر می کنید. تصاویر و دستورالعمل های گام به گام در sallysbakingaddiction.com

دقیقاً نحوه تهیه دونات خانگی! راحت تر از آنچه فکر می کنید. تصاویر و دستورالعمل های گام به گام در sallysbakingaddiction.com

این دوغ برای سرخ کردن بهترین است
من توصیه نمی کنم این خمیر را بپزید – این خمیر برای سرخ کردن در روغن بهترین است. اگر به دنبال یک پیراشکی پخته شده هستید ، به جای آن دونات کیک خام ، دونات کدو تنبل پخته ، دونات قند دارچین ، یا دونات دانه خشخاش لیمو را امتحان کنید. در اینجا همه دستور العمل های پیراشکی من آورده شده است.

دونات لعاب خانگی
★★★★★
4.9 از 62 بررسی
زمان آماده سازی: 1 ساعت ، 50 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه زمان کل: 2 ساعت عملکرد: 12 دونات و 12 سوراخ
چاپ
پین
شرح
درست کردن دونات های لعاب دار خانگی از آنچه فکر می کنید آسان تر است! برای رسیدن به بهترین موفقیت ، وقت خود را اختصاص دهید و قبل از شروع دستور العمل را بخوانید.

عناصر

1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر کامل ، گرم شده در حدود 110 درجه فارنهایت (43 درجه سانتیگراد) *
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال *
1/3 فنجان (65 گرم) شکر دانه ریز
2 تخم مرغ بزرگ
6 قاشق غذاخوری (86 گرم) کره بدون نمک ، ذوب شده و کمی خنک شده
1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
1/2 قاشق چایخوری نمک
4 فنجان (490 گرم) آرد همه منظوره (قاشق و تراز شده) ، به علاوه در صورت نیاز بیشتر
1 – 2 چهارم روغن نباتی
لعاب
2 فنجان (240 گرم) قند شیرینی پزی ، الک شده
1/3 فنجان (80 میلی لیتر) خامه سنگین یا شیر کامل (من کرم را برای قوام غلیظ ترجیح می دهم)
1/2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
دستورالعمل ها

خمیر را آماده کنید: شیر گرم ، مخمر و شکر را در کاسه مخلوط کن ایستاده خود که با قلاب خمیر یا اتصال پارو مجهز شده است ، هم بزنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند. بعد از 5 دقیقه این مخلوط باید کمی کف باشد. در غیر این صورت ، با مخمر جدید شروع کنید.
تخم مرغ ، کره ، وانیل ، جوز هندی ، نمک و 2 فنجان (245 گرم) آرد را اضافه کنید. 1 دقیقه با سرعت کم بزنید. در صورت لزوم کناره های کاسه را با کفگیر لاستیکی خراش دهید. آرد باقیمانده را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​بزنید تا خمیر به هم نزدیک شود و از کناره های کاسه دور شود ، حدود 2 دقیقه. در صورت نیاز ، آرد بیشتری اضافه کنید ، هر بار 1 قاشق غذاخوری ، تا زمانی که خمیر از کناره های کاسه دور شود. اگرچه آرد زیادی اضافه نکنید. شما یک خمیر کمی چسبناک می خواهید. * اگر میکسر ندارید ، می توانید این خمیر را با یک قاشق چوبی بزرگ یا کفگیر لاستیکی مخلوط کنید. کمی عضله بازو طول خواهد کشید! *
خمیر را ورز دهید: خمیر را در همزن نگه دارید و 2 دقیقه دیگر بزنید یا با دست روی سطح کمی آردپاشی شده به مدت 2 دقیقه ورز دهید.
Let Dough Rise: یک کاسه بزرگ را با اسپری روغن یا نچسب به آرامی چرب کنید. خمیر را در کاسه قرار دهید ، آن را بچرخانید تا همه طرف روغن آن را بپوشاند. روی کاسه را با ورق آلومینیوم ، پلاستیک یا حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید خمیر در یک محیط نسبتاً گرم به مدت 1.5-2 ساعت یا تا اندازه دو برابر شود. (برای کاهش بسیار زیاد زمان افزایش ، به پاسخ من در مورد “دوغ از کجا باید رشد کند؟” را در پخت من با راهنمای مخمر مشاهده کنید.)
شکل دونات: وقتی خمیر آماده شد ، آن را مشت کنید تا هوا آزاد شود. خمیر را از ظرف خارج کنید و روی سطح کمی آرد پاشی کنید. در صورت نیاز ، دوباره مشت بزنید تا دیگر حباب های هوا آزاد شود. با استفاده از وردنه ، خمیر را رول کنید تا ضخامت آن 1/2 اینچ شود. با استفاده از برش دونات 3-3.5 اینچی ، 12 دونات را برش دهید. اگر کاملاً متناسب با 12 نیستید ، قراضه ها را دوباره بچرخانید و بیشتر برش دهید.
1 یا 2 ورق پخت را با کاغذ پوستی یا تشک های پخت سیلیکونی قرار دهید. روی هر کدام دونات و سوراخ دونات قرار دهید. (در صورت تمایل می توانید سوراخ های دونات را دور بریزید.) با گرم شدن روغن ، آن را آزادانه بپوشانید و بگذارید استراحت کند. با استراحت آنها کمی بلند می شوند. یک قفسه خنک کننده را روی یک صفحه پخت دیگر قرار دهید.
در یک قابلمه بزرگ سنگین که روی حرارت متوسط ​​قرار دارد روغن بریزید. روغن را تا دمای 375 درجه فارنهایت (191 درجه سانتیگراد) گرم کنید. هر بار 2-3 دونات اضافه کنید و از هر طرف به مدت 1 دقیقه بپزید. با دقت با کاردک فلزی یا قاشق سوراخ دار فلزی آن را بردارید. در صورت پاشیدن روغن از دستکش آشپزخانه استفاده کنید. پیراشکی های سرخ شده را روی قفسه آماده قرار دهید. این کار را با دونات باقی مانده تکرار کنید ، سپس حرارت را خاموش کنید. ((یادداشت را برای سوراخ های دونات مشاهده کنید.))
لعاب درست کنید: همه مواد لعاب را با هم مخلوط کنید. هر دونات گرم (منتظر خنک شدن نباشید!) را به لعاب آغشته کنید ، مطمئن شوید که هر دو طرف آن را بپوشانید. مجدداً روی قفسه آماده شده قرار دهید تا لعاب اضافی آن پایین بیاید. بعد از حدود 20 دقیقه ، لعاب تنظیم می شود + سفت می شود.
از دونات بهتر است در همان روز لذت ببرید. می توانید به مدت 1-2 روز در یک ظرف ضد هوای در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت
دستورالعمل های انجماد: دستورالعمل را از مرحله 5 آماده کنید. پیراشکی های شکل را تا 3 ماه فریز کنید. روزی که آنها را سرو می کنید ، اجازه دهید دونات ها آب شوند و حدود 4 تا 5 ساعت در دمای اتاق استراحت کنند. طبق دستور سرخ کنید. می توانید پیراشکی های سرخ شده را (بدون لعاب) نیز فریز کنید. اجازه دهید کاملاً خنک شوند و سپس تا 3 ماه منجمد شوند. در یخچال یا در دمای اتاق ذوب شوید ، سپس مطابق میل خود دوباره گرم کنید (مایکروویو عالی است) و در لعاب قرار دهید.
دستورالعمل های شبانه: خمیر را تا مرحله 3 کامل کنید به جای اینکه در مرحله 4 اجازه دهید در یک محیط گرم بلند شود

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.