دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی بسیار آسان و خوشمزه است و یک شام مخصوص پاییزی محسوب می‌شود. اگر تا به حال طرز تهیه این غذا را امتحان نکرده باشید، توصیه می‌کنم این غذای خوشمزه را تهیه کنید. چون علاوه بر اینکه خوشمزه است، خاصیت زیادی هم دارد و برای سلامتی‌تان مفید است.

 

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

در طرز تهیه خورشت کدو حلوایی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 7 تکه کدو حلوایی
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 12 عدد آلوبخارا
  • 1 عدد آب لیموی تازه
  • 250 گرم گوشت گوسفندی
  • 25 گرم کره
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر دارچین و پودر هل به مقدار لازم
  • ادویه کاری و شکر به مقدار لازم
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل

 دستور تهیه

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی به‌صورت مراحل زیر است:

مرحله اول

برای آماده کردن این خورشت خوشمزه، ابتدا گوشت را به تکه‌های مساوری ببرید. سپس پوست پیاز را بگیرید و خرد کنید. سپس، تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید.

 

مرحله دوم

کمی روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ پیاز طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه خورشت کدو، زردچوبه، ادویه کاری و پودر دارچین را به گوشت اضافه کنید و سرخ کنید تا عطر و طعم ادویه‌ها کاملاً وارد گوشت شود. سپس، آب جوشیده کافی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مینی چیز کیک بدون نیاز به پخت

 

مرحله چهارم

بعد از گذشت دو ساعت:

  1. پوست کدو حلوایی را بگیرید و تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید.
  2. روغن و کره را به تابه اضافه کنید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.
  3. کدو حلوایی‌ها را در تابه بریزید.

 

مرحله پنجم

کدو حلوایی‌ها را به‌طور کامل سرخ کنید، سپس از تابه بردارید، رب گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا خامی رب گرفته شود و رنگ آن روشن‌تر شود.

 

مرحله ششم

شکر، نمک، پودر دارچین، آب لیموی تازه و رب گوجه‌فرنگی را به گوشت اضافه کنید. خوب هم بزنید و اجازه دهید خورشت بجوشد تا سس به غلظت دلخواهتان برسد. سپس، کدو حلوایی و آلوبخارا را به خورشت کدو حلوایی اضافه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزای میوه با فراستینگ پنیر خامه‌ای

 

مرحله هفتم

حالا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد تا کدو حلوایی نیز به‌طور کامل پخته شود.

نکته مهم: زمان پخت کدو حلوایی نباید بیش از حد زیاد باشد، چون کدو حلوایی موقع پخت زیاد له می‌شود.

 

مرحله هشتم

در نهایت، وقتی خورشت کدو حلوایی آماده است، زیر حرارت را خاموش کنید و در ظرف سرو بکشید.

 

https://cookingcounty.com/khoresh-kadoo-halvaii/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا