طرز تهیه حمص و چند ترفند مهم در مورد آن

طرز تهیه حمص چندان هم سخت نیست و با یاد گرفتن چند ترفند ساده می‌توانید یکی از بهترین حمص‌های دنیا را درست کنید. یکی از مهم‌ترین رازهایی که باعث نرم شدن حمص می‌شود این است که مواد را در غذاساز بریزید. این نکته با اینکه خیلی ساده است، اما خیلی هم مهم است. سس تاهینی و آب لیمو را هم به غذاساز اضافه کنید. پس اگر برای پختن این غذا بی صبر هستید، آموزش این غذا را در ادامه ببینید.

 طرز تهیه حمص

طرز تهیه حمص و چند ترفند مهم در مورد آن

در طرز تهیه حمص به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم

نخود: 1 و یک و نیم فنجان یا 250 گرم

نخود از اصلی‌ترین ترکیبات حمص محسوب می‌شود. می‌توانید نخود کنسروی تهیه کنید و یا خودتان نخود را آماده کنید. قطعاً نخود خانگی طعم بهتری خواهد داشت. نخود را از قبل خیس کنید و تا زمانیکه کاملاً بپزد در آب جوش قرار دهید.

تاهینی : 4/1 فنجان

تاهینی خمیری است که از دانه کنجد آسیاب‌شده به دست می‌آید. تاهینی مزه حمص را فوق‌العاده خوشمزه می‌کند. می‌توانید سس تاهینی را از فروشگاه‌ها بخرید و یا خودتان آن را در خانه تهیه کنید. سس تاهینی خانگی رو به مدت یک ماه می‌تونید در یخچال نگه‌داری کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

نکته مهم: آیا میشه حمص رو بدون تاهینی تهیه کرد؟ بله برخی از مردم دنیا از طعم سس تاهینی لذت نمی‌برند و برخی هم طعم سس تاهینی رو دوست دارند. برای همین بدون این سس هم میتونید حمص رو تهیه کنید. اگر دوست داشتید تاهینی رو می‌تونید حذف کنید.

 

آب لیموی تازه: یک عدد لیموی بزرگ

در طرز تهیه حمص، آب لیموی تازه برای داشتن حمص فوق‌العاده عالی خیلی مهم است. همچین لیمو باید تازه باشد.

سیر تازه: یک حبه کوچک

من در طرز تهیه حمص از یک حبه سیر استفاده می‌کنم و به‌نظرم همین مقدار کافی است.

 

زیره آسیاب‌شده و نمک: از هر کدام نصف قاشق چایخوری

زیره آسیاب‌شده و نمک به خوشمزه شدن حمص کمک می‌کنند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش کدو حلوایی

 

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون باعث می‌شود حمص بافتی مجلسی پیدا کند.

 

علاوه‌ بر موادی که در بالا اشاره کردیم، می‌توانید از ترکیبات و مواد دیگر هم استفاده کنید. من خودم عاشق پودر فلفل قرمز هستم، اما زیتون و ادویه‌های دیگر نیز انتخاب‌های عالی  در طرز تهیه حمص هستند.

 

دستور تهیه

مراحل طرز تهیه حمص به‌صورت زیر است:

  1. در ظرف مخصوص غذاساز، تاهینی و آب لیمو را مخلوط کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید، کناره‌ها را جمع کنید و دوباره مواد را به مدت 30 ثانیه در غذاساز هم بزنید. این کار کمک می‌کند تا سس تاهینی کرمی مانندی داشته باشد و حمص نیز نرم و کرمی شود.
  2. در این مرحله از طرز تهیه حمص، روغن زیتون، سیر له شده، زیره و 2/1 قاشق چایخوری نمک ر به تاهینی و آب لیموی هم زده شده اضافه کنید. دوباره مواد را در غذاساز به مدت 30 ثانیه هم بزنید و مواد را در کنار هم جمع کنید و دوباره به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا خوب هم زده شود. نیمی از نخود را به غذاساز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. همه مواد را در یک جا جمع کنید و سپس بقیه نخود را هم اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود که حدود 1 تا 2 دقیقه زمان نیاز دارد.
  3. بسیاری از افراد دوست دارند که حمص بسیار غلیظ باشد. برای ین کار، غذاساز را روشن کنید و همزمان با آن 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا به انسجام کامل برسد.
  4. در این مرحله از طرز تهیه حمص، نمک غذا را تست کنید و اگر نیاز به نمک داشت، کمی نمک اضافه کنید. روی حمص کمی روغن زیتون بریزید و کمی هم پاپریکا بپاشید. حمص را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش اسفناج

Easy Hummus – inspiredtaste

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.