طرز تهیه حلیم

اموزش حلیم خانگی خوشمزه ،ازاین مواد حدود۱کیلو حلیم میتونید داشته باشین عزیزان

در پست های قبلی باهم آش رشته، آش جو، و آبگوشت و باهم همراه باشید با طرز تهیه حلیم خوشمزه و خانگی
طرز تهیه حلیم
موادلازم:

بلغورگندم۱/۵پیمانه
گوشت گوسفندی۲۰۰گرم(میتونید مرغ یابوقلمون هم جایگزین کنید)
پیازمتوسط۱عدد
کره۵۰گرم
کنجدچوب دارچین نمک وفلفل بقدارلازم

گوشت رو به همراه پیاز ونمک وفلفل وچوب دارچین ،با حدودا۴_۵لیوان اب بذارین حدود ۴تا۵ساعت بپزه
اززردچوبه استفاده نکنید باعث زردی حلیم میشه
اگه ازگوشت گوسفندی استفاده میکنید نیازی به اضافه کردن روغن نیس،ولی اگه از مرغ یابوقلمون استفاده کردین هنگام پخت یکم روغن اضافه کنید
بلغور رو که ازچند ساعت قبل خیس کردین،با ۴الی۵برابر اب بذارین روشعله اروم بادرنیمه باز ک بپزه ولعاب بندازه ،حدودا۴تا۵ساعت طول میکشه
وقتی کامل لعاب انداخت گوشت هارو که ریش ریش کردین و به اندازه دلخواه دراوردین همراه با دوقاشق کنجد به بلغور اضافه کنید،وبا گوشتکوب برقی هم بزنید تا یکدست بشن
اگه گوشتکوب برقی نداشتین،حدودا ۱۵دقیقه هم بزنید تا مواد به خوردهم برن
حالا نوبت کره واب گوشتی هست که اول پختین ،به حلیم اضافه کنید ودیگه در رو نذارین ،اجازه بدین روی شعله ملایم حدود۳۰تا۴۵دقیقه بمونه تا لعابداربشه،تواین مدت مدام هم بزنید
یادتون نره ابگوشت رو ازصافی ردکنید قبل اضافه کردن به حلیم
برای تزیینش از شکر ودارچین وکنجد وگلسرخ میتونید استفاده کنید
سرو حلیم هم بانمک یا شکر هستش که سلیقه ای هست برای همین موقع پخت بلغور بش نمک اضافه نمیکنیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم:
گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته شده ۲۵۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
————————————
طرز تهیه:
مراحل داخل ویدیو هست

مرحله اول: گندم رو ۲۴ ساعت خیس میکنیم
مرحله دوم: سینه مرغ رو با یک عدد پیاز میذاریم تا بپزه بعدش با گوشکوب مرغ رو لِه میکنیم
مرحله سوم: داخل قابلمه گندم و نمک رو با تقریباً ۱۵ لیوان آب میریزیم و روی حرارت میذاریم ۳ الی ۴ ساعت بجوشه ( اگه آب کم بود مجدد آب اضافه میکنیم)
مرحله چهارم: گندم‌هارو با گوشکوب برقی کاملاً میکس میکنیم و مجدد کمی آب اضافه میکنیم و ب مدتِ ۱ ساعت میذاریم تا بجوشه
مرحله آخر: مرغِ کوبیده شده رو اضافه میکنیم و دائم هم میزنیم تا تَه نگیره بعد از حدوداً ۴۵ دقیقه حلیم آمادست

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای توت فرنگی

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.