دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جوجه چینی

جوجه چینی یکی از اون غذاهای خارجیه که هر ایرانی حداقل یه بار درست کرده!

غذاهای چینی با تاریخچه‌ای طولانی، ویژگی‌های منحصر به فرد، سبک‌های متعدد و مهارت در پخت غذا، یکی از مهم‌ترین بخش های فرهنگ کشور چین رو تشکیل میدن!

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه

مواد لازم :
سینه مرغ دو عدد
زعفرون چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم
پیاز متوسط یک عدد
.
.
مواد لازم مایع جوجه چینی :
تخم مرغ یک عدد
زعفرون دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
ماءالشعیر کلاسیک نصف لیوان
آرد گندم نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
.
.
.
طرز تهیه :
سینه مرغ به صورت خلالی درشت خورد کنید و با موادی که بالا نوشتم مزه دار کنید و یک ساعت بذارید تو یخچال.
بعد تخم مرغ و زعفرون اینقدر هم بزنید که کف و پف کنه، بعدش ادویه ها و آردگندم و بکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید.
غلظتش باید مثل ماست باشه.
توی تابه روغن زیاد بریزید و تیکه های مرغ بزنید توی مایع و بلافاصله توی روغن داغ سرخ کنید.
یک ربع زمان بدید و زیر و رو کنید تا طلایی بشن و توشون هم بپزن.
طعمش بینظیره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر ساگو با نارگیل و انبه

 

دستور پخت جوجه چینی

مواد لازم :
سینه مرغ:۴۰۰ گرم
نمک،فلفل،پاپریکا و پودر پیاز
آرد:۱ پیمانه
تخم مرغ:۲ تا
بکینگ پودر:۱ بسته(۲قاشق چایخوری)
آب گاز دار (۱ پیمانه)
روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:
مرغ رو با نمک و فلفل و پاپریکا و‌پودر پیاز مزه دار کن و بزار یک ساعت یخچال
دوتا تخم مرغ رو یکم بزن، آرد، بکینگ پودر و نمک اضافه کن . بهش آب گاز دار یا ماشعیر بدون طعم اضافه کن و هم بزن تا به غلظت فیلم برسه .
مرغ هارو بزن توی مواد آردی بعد توی روغنی ک با حرارت متوسط گرم شده سرخ کن تا خوب سرخ بشه و مغز پخت

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا