طرز تهیه تی تاپ خانگی

اگه دوست دارید که خوشمزه ترین تی تاپ عمرتون رو به راحتی در خانه درست کنید با من همراه باشید.

ما در پست های قبلی کیک براونی، کیک هویج، کیک یزدی، کیک شنی، کیک خرما و کیک موکا درست کردیم و این شما با تی تاپ خوشمزه
واقعآ کیه که تیتاپ دوست نداشته باشه

اونم از نوع خونگی
طرز تهیه تی تاپ خوشمزه و ساده

من خودم هر بار که درستش میکنم کلی ذووووق میکنم

بهتون پیشنهاد میکنم حتمآ یکبار امتحانش کنید عاشقش میشید

مواد لازم برای تهیه ی تیتاپ خونگی:

تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۳۰گرم معادل ۲سوم پیمانه
آرد ۲۰۰گرم معادل ۲ پیمانه سرخالی
شیر ۱۷۰گرم معادل ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۱۰۰ گرم معادل ۱دوم پيمانه
وانیل
پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه کرم فیلینگ تیتاپ:
کره ۲۰گرم
خامه صبحانه ۷۰گرم
شکر ۱۳۰گرم
پودر کاکائو ۱ ق غ

برای درست کردن این کرم
ابتدا شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تا ذوب بشه و حالت کاراملی بگیره

بعدش خامه صبحانه ی به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید مدام هم بزنيد. از روی حرارت بردارید کره و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
بعد اجازه بدید سرد بشه و برای فیلینگ ازش استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اشترودل

من از نوتلا استفاده کردم.
شما هم میتونید از نوتلا یا کرمفیل با طعم های مختلف استفاده کنید

کاملا سلیقه ایه بچه‌ها جونم

طرز تهیه شو کامل داخل ویدئو توضیح دادم عزیزا

حتمآ حتمآ چند بار با دقت ببينيد تا کامل متوجه بشید هر سوالی دارید توی کامنت ها ازم بپرسید با جون و دل پاسخگو هستم مهربونا

یادتون نره که خیییییلی دوستتون دارم مهربونا

سلااااام
آموزش یه کیک بستنی خیلی خوشمزه و راحت رو آوردم واستون
ا

برای یه قالب ۲۰ در ۳۰ احتیاج دارید به
تخم مرغ : ۴ عدد زرده و سفیده جدا
شکر : ۱۲۰ گرم ( چون حساسه سعی کنید با ترازو اندازه بگیرید )
آرد : ۱۲۰ گرم
آبجوش : دو قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو : دو قاشق
بستنی وانیلی یا ترکیبی از یک کیلو میتونید کمتر یا بیشتر بریزید

طرز تهیه رو کامل داخل ویدیو توضیح دادم بازم سوالی بود در خدمتم

دمای فر ۲۰۰ درجه
المنت بالا و پایین همزمان روشن
تا لایه ی اولی آماده میشه مایه ی کیک رو داخل یخچال بذارید و بعد لایه دومی رو هم به همین صورت آماده کنید
آب کاملا جوش باشه و داغ
آرد رو دوسه بار الک کنید
کیک هارو داخل دستمال بپیچید خشک نشه
بستنی کمی نرم بشه کافیه نیازی نیست شل بشه و کیک رو خیس کنه
چند ساعت داخل فریزر بمونه بعد برش بزنید
برای اون دوستت که عاشق بستنیه بفرست
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی

مواد لازم برای ۵-۶ عدد تیپاپ ۲ لایه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف پیمانه
آرد ۲/۳ (دو سوم) پیمانه استاندارد (۳ بار الک کنید)
آب ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری + روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
(اگه خواستین تیتاپتون ساده باشه پودر کاکائو رو حذف و ۱ ق غ آرد سفید اضافه کنید)
وانیل ۱/۴ ق چ

مواد لایه میانی
کره ۲۵ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
شیر ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید ، حتی ذره ای زرده نباید قاطی سفیده بشه.
سفیده را با دور تند همزن بزنید ، وقتی پف کرد و سفید شد شکر را در ۳ مرحله اضافه و مدام با همزن بزنید (۱ قاشق غ از شکر را جدا کنید و کنار بزارید)
سفیده را آنقدر بزنید که وقتی کاسه را برعکس میکنید از کاسه نریزه
سپس سفیده را داخل یخچال بزارید.
زرده را با شکر باقیمانده و وانیل ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و روشن بشه.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و به زرده اضافه کنید و باهمزن بزنید تا مخلوط بشه.
سپس سفیده را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
۲ ق غذاخوری از مواد را بردارید و در قیف بریزید.
پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کرده و دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.
کف قالب ۲۰ در ۳۰ را کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و صاف کنید.
نوک قیف را ریز قیچی کنید و با مواد سفید روی مواد کاکائویی خط منحنی بکشید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدین.
وقتی کیک خنک شد از قالب خارج کنید و به سایز دلخواه برش بزنید و بین آنها کرم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

برای کرم تیتاپ ، پودر قند و کره ذوب شده و وانیل را ۴-۵ دقیقه با همزن بزنید و بعد شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسه.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.