دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تیرامیسو

اگر دوست دارید که یک تیرامیسو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه تیرامیسو به صورت قدم به قدم

 تیرامیسو خوشمزه و مجلسی

بیسکوئیت پتی بور: 2 بسته
کره مذاب :150 گرم
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 400 گرم
خامه قنادی 400 گرم
ژلاتین:۱ ق س
آب سرد:۱/۴ پیمانه
قهوه فوری،نسکافه :۱/۲پ
لیدی فینگر به میزان لازم
۱.بیسکویت پودر شده رو با کره اب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی میریزیم و صافش میکنیم،چند دقیقه قالب رو داخل فریزر میذاریم تا بیسکویت سفت شه.
۲.خامه رو میزنیم فرم بگیره، پنیرخامه ای +پودر قند+نسکافه +ژلاتین بن ماری شده(ژلاتین رو روی اب سرد میریزیم و بن ماریش میکنیم)مخلوط میکنیم و کمی روی لایه ی بیسکویتی میریزیم.
۳.لیدی فینگرها رو داخل نسکافه میزنیم و روی لایه ی پنیری میچنیم‌.
۴.بقیه ی مواد پنیری رو روی لیدی فینگرهامیریزیم و میذاریم یخچال تا خودشو بگیره.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ساندویچ کوبایی

داخل قالب کمربندی نایلون فریزر بندازین که راحتتره بتونین چیزکیک رو از قالب دربیارین و داخل ظرف سرو بذارین.
میتونید 400 گرم خامه صبحانه و حدود 1 پیمانه پودر قند رو جایگزین کنید.
من داخل مواد پنیریم بجز نسکافه، قهوه ی پودری هم ریختم،میتونید حذفش کنید.

طرز تهیه دوم ترامیسو خوشمزه و ساده

دو بسته پنیر ماسکارپونه (میتونید یه بسته حذف بشه )
یک بسته پنیر ویلی ۲۰۰ گرمی
دوبسته کاپو چینو +یک لیوان شیر گرم که مخلوط شده و سرد شده
یک پیمانه پودر قند (کمتر یا بیشتر بسته به ذائقه تون داره مزه کنید حتما الک شده )
سه پاکت خامه صبحانهلیدی فینگر یک و نیم بسته میتونید پتی بور یا هر بیسکوییتی دوست دارین استفاده کنید قطر رینگ ۱۸ سانتی قهوه فوری دو ق غ +دو ق شکر +یک لیوان آب داغ + نصف لیوان شیر برای خیس کردن لیدی فینگرها و( پودر نسکوئیک کاکائو ) البته دلخواهیه میزاریم کنار خنک بشه .پنیرماسکارپونه +پنیر لبنه+پودر قند+کاپوچینو که با شیر مخلوط شده +خامه رو با هم داخل همزن ریخته و حدود ۱۰ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه و حجم مواد دو برابر بشه حالا رینگ و در ظرف مورد نظر گذاشته و لیدی فینگرها رو با مایعی که آماده کردین خیس کرده دقت کنید سریع این کارو انجام بدین و لایه بعدی یعنی از کرم آماده شده ریخته و لابلاش پودر کاکائو و شکلات چیپسی و دوباره لیدی فینگر و کرم این کار که ماله ما سه لایه شد و لایه آخر کرم و پودر کاکائو و میره تو یخچال تا فردا و موقع سرو

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا