طرز تهیه تیرامیسو

اگر دوست دارید که یک تیرامیسو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه تیرامیسو به صورت قدم به قدم

 تیرامیسو خوشمزه و مجلسی

بیسکوئیت پتی بور: 2 بسته
کره مذاب :150 گرم
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 400 گرم
خامه قنادی 400 گرم
ژلاتین:۱ ق س
آب سرد:۱/۴ پیمانه
قهوه فوری،نسکافه :۱/۲پ
لیدی فینگر به میزان لازم
۱.بیسکویت پودر شده رو با کره اب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی میریزیم و صافش میکنیم،چند دقیقه قالب رو داخل فریزر میذاریم تا بیسکویت سفت شه.
۲.خامه رو میزنیم فرم بگیره، پنیرخامه ای +پودر قند+نسکافه +ژلاتین بن ماری شده(ژلاتین رو روی اب سرد میریزیم و بن ماریش میکنیم)مخلوط میکنیم و کمی روی لایه ی بیسکویتی میریزیم.
۳.لیدی فینگرها رو داخل نسکافه میزنیم و روی لایه ی پنیری میچنیم‌.
۴.بقیه ی مواد پنیری رو روی لیدی فینگرهامیریزیم و میذاریم یخچال تا خودشو بگیره.

داخل قالب کمربندی نایلون فریزر بندازین که راحتتره بتونین چیزکیک رو از قالب دربیارین و داخل ظرف سرو بذارین.
میتونید 400 گرم خامه صبحانه و حدود 1 پیمانه پودر قند رو جایگزین کنید.
من داخل مواد پنیریم بجز نسکافه، قهوه ی پودری هم ریختم،میتونید حذفش کنید.

طرز تهیه دوم ترامیسو خوشمزه و ساده

دو بسته پنیر ماسکارپونه (میتونید یه بسته حذف بشه )
یک بسته پنیر ویلی ۲۰۰ گرمی
دوبسته کاپو چینو +یک لیوان شیر گرم که مخلوط شده و سرد شده
یک پیمانه پودر قند (کمتر یا بیشتر بسته به ذائقه تون داره مزه کنید حتما الک شده )
سه پاکت خامه صبحانهلیدی فینگر یک و نیم بسته میتونید پتی بور یا هر بیسکوییتی دوست دارین استفاده کنید قطر رینگ ۱۸ سانتی قهوه فوری دو ق غ +دو ق شکر +یک لیوان آب داغ + نصف لیوان شیر برای خیس کردن لیدی فینگرها و( پودر نسکوئیک کاکائو ) البته دلخواهیه میزاریم کنار خنک بشه .پنیرماسکارپونه +پنیر لبنه+پودر قند+کاپوچینو که با شیر مخلوط شده +خامه رو با هم داخل همزن ریخته و حدود ۱۰ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه و حجم مواد دو برابر بشه حالا رینگ و در ظرف مورد نظر گذاشته و لیدی فینگرها رو با مایعی که آماده کردین خیس کرده دقت کنید سریع این کارو انجام بدین و لایه بعدی یعنی از کرم آماده شده ریخته و لابلاش پودر کاکائو و شکلات چیپسی و دوباره لیدی فینگر و کرم این کار که ماله ما سه لایه شد و لایه آخر کرم و پودر کاکائو و میره تو یخچال تا فردا و موقع سرو

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.