طرز تهیه تورتیلا

این سازگاری اسپانیای تورتیلا از بوكریای نیویورك با سیب زمینی هایی كه به آرامی در مقدار زیادی روغن زیتون پخته می شوند ، شروع می شود. مقدار زیادی روغن باقی خواهد ماند ، اما نگران نباشید: از آن برای تهیه مایوی پرزرق و برق استفاده کنید تا در کنار آن سرو شود.

عناصر
8 خدمت

فنجان روغن زیتون فوق العاده بکر
2

پوند بزرگ سیب زمینی Yukon Gold ، پوست کنده ، ربع شده ، به برش های ¼ اینچی برش خورده است
1

پیاز ، ربع ، ریز خرد شده

قاشق چای خوری نمک کوشر
8

تخم مرغ های بزرگ ، زده شده تا مخلوط شوند
آماده سازی
مرحله 1
روغن را در یک قابلمه بزرگ ضد فر با حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیب زمینی ، پیاز ، و نمک را اضافه کنید. از کفگیر ضد حرارت برای پوشاندن سیب زمینی با روغن استفاده کنید. وقتی روغن شروع به حباب زدن کرد ، حرارت را کم و متوسط ​​کرده و بپزید و مرتباً آن را بچرخانید تا سیب زمینی نرم شود و 20-25 دقیقه برشته نشود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای سیب

گام 2
با استفاده از یک قاشق چاک دار ، سیب زمینی و پیاز را به یک کاسه بزرگ ضد حرارت منتقل کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. سیب زمینی را خرد نکنید روغن را در یک فنجان اندازه گیری لیوان صاف کنید. تابه را پاک کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دمی گوجه

مرحله 3
3 قاشق غذاخوری را گرم کنید. روغن ذخیره شده از فنجان اندازه گیری در ماهی تابه روی حرارت متوسط ​​تا زیاد. مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی را اضافه کرده و بپزید ، مدام اما به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی سالم بماند ، تا زمانی که تخم مرغ شروع به غروب کند (تخم مرغ ها به نظر می رسد) ، حدود 2 دقیقه. مخلوط را در یک لایه پخش کنید حرارت را به متوسط ​​کم کاهش دهید مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید.

مرحله 4
تا زمانی که تخم مرغ ها تقریباً پخته نشوند ، حدود 12 دقیقه ، گاهی اوقات لرزش را بردارید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید. ماهی تابه را به فر منتقل کرده و تا حدودی 2 دقیقه آن را بپزید تا قسمت بالای تورتیلا پخته شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسکرامبل

مرحله 5
از فر خارج کنید. یک صفحه بزرگ را روی ماهیتابه برعکس کنید. با استفاده از دستکش های فر (تابه و سیب زمینی بسیار داغ خواهند بود ؛ احتیاط کنید) ، بشقاب را محکم روی ماهیتابه نگه دارید و تلنگر بزنید و تورتیلا را روی بشقاب آزاد کنید. بگذارید حداقل 20 دقیقه و حداکثر 2 ساعت قبل از سرو در دمای اتاق بماند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.