طرز تهیه ترش تره

سلام سلام دوستای گلم.
من اومدم بایه غذای اصیل شمالی خوشمزه ترش تره خوشمزه

غذاهای شمالی به دلیل عطرطعم فوق العاده شون خیلی فراگیر شدن ،بعضیاشون هم توسفره اغلب ایرانیا وارد شدن
طرز تهیه ترش تره
یکی از این غذاهای خوشمزه
ترش تره گیلانی
هست

موادلازم
سبزی:(اسفناج-گشنیز-جعفری-شوید-تره-برگ سیر تازه به دلخواه): 1کیلو
سبزی محلی:درصورت دسترسی
برنج نیم دانه :4 قاشق غذا خوری
نمک وفلف وزردچوبه:به میزان لازم
روغن:2قاشق
تخم مرغ:2عدد
کره پاستوریزه:به مقدارلازم
سیر:دوحبه
ماست پرچرب:1قاشق غذا خوری
خامه:1قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج:1قاشق

رب(به دلخواه):2قاشق

ایتدا سبزیها رو به خوبی شسته وریز خرد کنید وبا برنج نیم دانه ویک لیوان آب ومقداری نمک وزرچوبه وروغن داخل قابلمه بریزید وبرارید بپزه ،بعداز پخت کامل ماست وخامه وآبغوره رو بریزید وخوب هم بزنید،داخل یه ماهیتابه کره وسیر رنده شده رو بریزید وتفت بدید وتخم مرغها رو داخلش بشکنید وبا سیر تفت داده شده قاطی کنید،سبزی پخته شده رو بهش اضافه کنید ودر آخرهم فلفل سیاه اضافه کنید.
ترش تره شما آماده شده ،نوش جان

نکته:این غذا رو میتونید بسته به سلیقه خودتون بعنوان شام یاناهار ویاحتی پیش غذا سرو کنید

نکته:با این روش طعم ترش تره ملس میشه وواقعا خوشمزه ست

نکته:یه روش دیگه برای پخت هست که به جای ماست وخامه یک قاشق رب گوجه فرنگی به سبزی درحال پخت بزنید وبقیه مراحل مثل قبل انجام بدید تواین روش طعم غذا یه کم ترشه وبرای عزیزانی که دوست دارن فوق العاده ست.

نکته:میتونید فقط از اسفناج وتره وبرگ سیر استفاده کنید،این سبزیجات هم خیلی طعم عالی دارن

نکته:اگر برنج نیم دانه ندارید میتونید از برنج معمولی استفاده کنید مقدارشو کمتر کنید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.