طرز تهیه ترشی گوجه

گوجه فرنگی میوه ای نیست که اغلب ترشی دیده شود. شاید طبیعت ظریف گوجه فرنگی یا واقعیت این که میوه ای است ما را از خیساندن آن در یک آب نمک سرکه باز دارد. اما تابستان سال گذشته ، یک دسته انگور ترشی به من الهام کرد که ترشی گوجه گیلاس را نیز امتحان کنم. نتایج بسیار موفقیت آمیز بود ، من تمام سال گوجه فرنگی گیلاس را در یخچال نگه داشته ام.

اگر به دنبال یک روش سریع برای حفظ یک دسته از گوجه های گیلاس هستید ، ترشی یک روش منحصر به فرد برای استفاده خوب از آنها است.

ارسال تصویر
(اعتبار تصویر: جف رافمن)
یک ترشی دسته کوچک برای یک پیمانه گوجه گیلاسی
ترشی یک روش خارق العاده برای حفظ گوجه فرنگی گیلاس تابستانی است ، اما همچنین استفاده از گوجه گیلاسی با طعم کمتر که می توانید آن را در زمستان یا بهار در فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید ، یک کاربرد هوشمندانه است. این دستورالعمل برای حفظ فقط یک پیمانه گوجه فرنگی طراحی شده است ، اما به راحتی می توان آن را جمع آوری کرد تا محصول سپر را در خود جای دهد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مرغ ترش

سیخ به طعم
پوست گوجه گیلاسی مانع کوچکی در هنگام تزریق طعم است. از سیخ برای ایجاد سوراخ در وسط گوجه فرنگی استفاده کنید تا عطر و طعم به آن نفوذ کند. این امر باعث می شود تا گوجه فرنگی در آب نمک ترشی کمتری شکوفا شود ، اگرچه همچنان کمی شناور است.

چگونه از گوجه فرنگی گیلاس لذت ببریم
گوجه فرنگی گیلاس ترشی به وضوح در سالادها یا به عنوان بخشی از یک صفحه پنیر عالی است. می توان آنها را نصف کرد و در سالاد ماکارونی ریخت و یا به عنوان تزیین گزپاچو استفاده کرد. آب نمک در ماری خونین باورنکردنی است. گوجه فرنگی ترشی را به عنوان چاشنی مارتینی امتحان کنید یا فقط مستقیم از یخچال بخورید.

ترشی سریع سبزیجات بیشتر: نحوه ترشی سریع هر سبزیجات

تصویر گالری
1/6

گوجه فرنگی ها را آماده کنید. گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. از سیخ برای سوراخ کردن هر یک از گوجه فرنگی ها استفاده کنید. (اعتبار تصویر: جف رافمن)
چاپ
دستور آشپزی
نظرات
4 رتبه بندی
نحوه ترشی گوجه گیلاسی
بازده
1 پیمانه درست می کند

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش کدو حلوایی

تغذیه را نشان دهید
عناصر
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاس (حدود 8 اونس)
1 حبه سیر
1/2 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه کامل
1 فنجان سرکه سیب
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نمک کوشر یا 2 قاشق چایخوری نمک ترشی
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز (اختیاری)
تجهیزات
چاقوی سرآشپز
قابلمه کوچک
سیخ
تخته برش
1 ظرف شیشه پینت دهان گشاد با درب ، با آب گرم و صابون بشویید و کاملا خشک شود
قیف کنسرو (اختیاری)
دستورالعمل ها
گوجه فرنگی ها را آماده کنید. گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. از سیخ برای سوراخ کردن هر یک از گوجه فرنگی ها استفاده کنید.
ادویه ها را در شیشه قرار دهید. سیر و دانه های فلفل دلمه ای را در یک ظرف قابلمه دهان گشاد قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را درون شیشه بسته بندی کنید.
ترشی شور درست کنید. سرکه ، آب ، نمک و شکر (در صورت استفاده) را در قابلمه کوچکی روی حرارت زیاد قرار دهید. جوش بیاورید و هم بزنید تا نمک و شکر حل شود. آب نمک را روی گوجه فرنگی ها بریزید و ظرف را در 1/2 اینچ قسمت بالای آن پر کنید. ممکن است از تمام آب نمک استفاده نکنید.
حباب های هوا را بردارید. چند بار به آرامی شیشه را روی پیشخوان بزنید تا تمام حباب های هوا از بین برود. در صورت لزوم با ترشی شور بیشتر اضافه کنید.
درب را محکم کنید. درب ظرف را بگذارید و روی حلقه را پیچ کنید تا محکم شود.
خنک و در یخچال قرار دهید. بگذارید شیشه تا دمای اتاق خنک شود. ترشی ها را در یخچال نگهداری کنید. ترشی ها با افزایش سن با عطر و طعم بهتر می شوند – سعی کنید حداقل 48 ساعت قبل از ترک خوردن صبر کنید.
یادداشت های دستورالعمل
محل نگهداری: این ترشی ها کنسروی نیستند و می توانند تا 2 ماه در یخچال نگهداری شوند. اگر شیشه ها را پردازش کرده و می توانید آنها را در دمای اتاق باز نکنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.