طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی ها جزو یکی از پر طرفدار ترین چیز هایی است که کنار غذا ایرانی ها می خورن. با من همراه باشید با طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار مثل: سیر ترشی، ترشی آلبالو، ترشی گوجه و ترشی بندری جزو ترشی های پر طرفدار هست.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار
مواد لازم
۴ عدد گل کلم متوسط
۱۰ عدد لبو ی متوسط
۱۰عدد هویج
یک بوته سیر
سبزی های محلی مازندران (اوجی یا پونه ۲دسته_زولنگ ۱دسته_انارجه ۲دسته در صورت دسترسی نداشتن به این سبزی ها میتونید از نعنا و گیشنیز و جعفری استفاده کنید
۲قاشق غذاخوری فلفل تند چرخ شده
سرکه قرمز
برای من حدود یک و نصف استفاده شد

به تعداد هر ۶لیوان سرکه ۲قاشق غذاخوری شکر استفاده کردم برای از بین بردن تیزی سرکه و این مقدار امتحان شده است به هیچ عنوان ترشی رو شیرین نمیکنه که هیچ خیلی هم خوشمزه و جا افتاده میشه البته باز هم اختیاریه

سبزی ها رو شستم و گذاشتم خوب خشک بشن و بعد خوردشون کردم و بقیه ی مواد رو هم به همین شکل به این دلیل که خیس بودن مواد ترشی همونطور که اکثرا میدونید باعث کپک زدن میشه

سیر ها رو هم نگینی خورد کردم

لبو ها رو با یک لیوان سرکه پختم اینکار هم خوشمزه ترش میکنه هم خوشرنگ تر

همه مراحل رو براتون ویدئو گرفتم امیدوارم از دیدنش لذت ببرید

من یاسمن هستم اینجا تجربه های کوچیک آشپزیم رو باهات به اشتراک میزارم ممنونم که من رو با نگاه قشنگت همراهی میکنی

 

هفت بیجار

مواد لازم:
گل کلم .۲/۵ کیلو
کرفس ‌.۱کیلو
خیار و هویج و بادمجان.۱/۵کیلو
فلفل سبز تند .۲۵۰گرم
سیر .۳_۴بوته
زردچوبه.۲/۵ق غ
نمک .۳ق غ
سرکه .به میزان لازم

۱.ابتدا هویج و خیار و کرفس رو هم اندازه و تقریبا ریز (نه خیلی ریز)برش می‌زنیم همچنین گل کلم رو خورد میکنیم میذاریم داخل آب نمک که ضدعفونی بشه سپس آبکشی میکنیم میزاریم آبش خشک بشه و به مواد بالا اضافه میکنیم

۲.دو لیوان سرکه و ۳ق غ نمک رو به مواد بالا که خورد کردیم و شامل هویج و خیار و کرفس و گل کلم هست اضافه میکنیم و میذاریمش یه جای خنک مثل تراس از شب تا صبح

۳.بادمجونارو با پوست معکبی برش می‌زنیم

۴.سرکه رو داخل یک قابلمه میذاریمش روی گاز و سری سری بادمجون خورد شده رو اضافه میکنیم همین که رنگ پوست بادمجون یکم روشن شد و تغییر رنگ داد از سرکه جداش میکنیم

۵.فلفل سبزارو هم سری سری میذاریم داخل سرکه داغ و همین که رنگش روشن شد و تغییر رنگ داد از سرکه خارج میکنیم و میذاریمش کنار

۶.صبح او ظرفی که روش نمک و سرکه ریخته بودیم رو آبکشی میکنیم تا آب اضافه موادمون بره

۷.سپس فلفل و بادمجانی که آماده کردیم رو به ظرف خیار و هویج و… اضافه میکنیم

۸.سیر هارو خورد میکنیم و اضافه میکنیم

۹.همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و بهش ۳ق غ نمک و ۲ق غ زردچوبه می‌زنیم و میریزیم داخل ظرفامون و با سرکه پرش میکنیم میذاریدش داخل یخچال

فقط هویج و کرفس و گل کلم و خیار رو روش سرکه و نمک می‌زنیم از شب تا صبح و آبکشی میکنیم بادمجان و فلفل رو اضافه نمیکنیم.بادمجون و فلفل و سیر رو صبحش اضافه میکنیم که آبکشی کردیم و آب اضافه ش رفت

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.