طرز تهیه ترشی لیته

ترشی لیته رو هرکسی با روشی درست میکنه بعضی بادمجان رو کبابی میکنن بعضی هم بدون پهتن درست میکنن اینم روش منه اگه موشت اومد درست کن و در کنار غذاهات لذتشو ببر

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین ترشی های رو درست کنید مثل پست های قبلی ترشی هفت بیجار، سیر ترشی، ترشی آلبالو، ترشی گوجه و ترشی تربچه با من همراه باشید.

طرز تهیه ترشی لیته
مواد لازم
بادمجان ۲کیلو
هویج نیم کیلو
سرکه انگور یا خونگی نیم لیتر
فلفل سبز تند (اگه ترشی رو تند دوست دارین ۱۰۰گرم اگه تند نه ۳عدد)
سیر ۲بوته
نمک ۲قاشق
زردچوبه ۱قاشق و نیم
سیاه دونه ۱قاشق
گلپر دو قاشق که اختیاربه و قابل حذف
سبزی معطر چند قاشق که شامل چوچاق گشنیز نعنا و ریحان)
کلاهک بادمجون رو بگیرین .هم میتونین بادمجون رو پوست بگیرین هم با پوست خرد کنین.هویج هم پوست بگیرین و خرد کنین
بادمجون و هویج و سیر رو داهل غذاساز یا چرخ گوشت یا رنده دستی رنده کنین.فلفل هم بسته به ذایقه تون اضافه کنین.ادویه ها و سرکه هم اضافه کنین و روی حرارت متوسط ۳۰تا۴۰دقیقه بزارین تا اب بادمجون و سرکه کشیده بشه .خیلی هم خشک نشه.وقتی سرد شد داخل شیشه بریزین و داخل یخچال یا جای سرد بزارین
میزان نمک رو تست کنبن کم بود اضافه کنین
میتونین بادمجون رو هم کبابی کنین و هم نپزین ولی،نپزین چند روز باید بمونه تا ترشی جا بیفته
چوچاق یه سبزی محلیه اگه ندارین حذفش کنین
چون ترشی پخته شده اماده خوردن هستش نوش جان
من سمیه هستم یه بانوی شمالی ممنون میشم به پیجم سربزنین

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.