طرز تهیه ترشی تربچه

قفسه های یخچال و فریزر من یک ضربه به دور از بهمن است. من کاسه های پلاستیکی پوشیده شده از سورگوم باقیمانده را که بطور مرتب در بالای کوزه های ترشی انباشته شده است. حداقل دو بار یک قوطی در حال افتادن آجیل کاج گرانبها را از هوای میانه ربوده ام. (توجه داشته باشید جانبی: من یک بار یک نوزاد آزاد افتاده را با مچ پا گرفتم. این یک تسکین بود.) اگر دوست دارید یک ترشی متفاوت درست کنید با ماهمراه باشید با طرز تهیه ترشی تربچه

من وقتی یخچال من را با وسایل باقی مانده می پوشاند تا الهام بخش آشپزی باشم ، واقعاً سخت است. و برای اینکه تمام حقیقت را برای شما تعریف کنم ، هربار که خودم را در حال پختن یک غذای خانوادگی می بینم ، در پشت سرم صدای زمزمه ای از نگران شنیده ام. زمزمه می کند: “امیدوارم که برای همیشه تنها نپزم.”

تربچه
در حال رشد ، من همیشه به امید نتیجه ای دلپذیر از جنبه خلاقانه ترکیب مواد مختلف لذت می بردم. من به طور رسمی این مورد را به خودم نگرفتم تا یاد بگیرم که چگونه آشپزی را تا بعد از کالج یاد بگیرم. در آن زمان من به عنوان پیشخدمت مشغول به کار بودم و در مورد صنایع غذایی و تغذیه کتاب می خواندم. من می خواستم خوب غذا بخورم و نتوانستم تمام وقت غذا بخورم ، بنابراین تصمیم گرفتم وقت آن است که یاد بگیرم که چگونه خودم را آشپزی کنم.

این مرحله مناسب برای شروع پخت و پز بود – اگر من در آن زمان دیگران را به غذا می آمدم ، از این تعهد خودداری می کردم و نسبت به مجموعه مهارت های محدود خود احساس ناامنی می کردم. پخت و پز همیشه به نظر می رسید شکلی از شکست داخلی است اما من پیدا کردم که آشپزی برای خودم توانمند است. استقلال! خود کفایی! معلومه که آره!

طرز تهیه ترشی تربچه

تربچه خرد شده
حدود شش سال از شروع آشپزی می گذرد. با گذشت سال ها ، من در مورد توانایی های خود اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده ام و اکنون در مکانی هستم که به استقبال برخی از شرکت های آشپزخانه بپردازم. شریک آشپزی ایده آل من قد بلند ، خوش تیپ ، باهوش ، مهربان و با عضلات قوی خنده دار خواهد بود – منظور من اشتهای سالم است. من به این باقیمانده ها به کمک نیاز دارم. و ظروف ، بسیار لطفا. گاهی اوقات نگران می شوم که فرصت مناسبی را از دست داده ام یا اینکه غیرممکن هستم یا احتمالاً فقط در جای مناسب نیستم …

تربچه ریز خرد شده
نکات سریع ترشی تربچه
امروز من نوعی غذای مورد علاقه جدید خود را به اشتراک می گذارم ، زیرا یخچال و فریزر من در حال حاضر در مورد همه وعده های غذایی خانوادگی در آنجا برای من نجوا می کند. اخیراً من برنج همه چیز را قرار داده ام زیرا آنها بدون داشتن قدرت طعم های دیگر مانند مثلاً پیاز خام می توانند یک نیش دوست داشتنی قرض دهند. همتایهای ترشی آنها پانچ های اسپری تر و سرکه ای را بسته بندی می کنند. این ترشی های تربچه ای ترد و تند بسیار ساده هستند و همه چیز را از طعم دهنده ها ، همبرگرها ، سالادها ، نان تست ها ، ساندویچ ها و موارد دیگر زنده می کنند.

من نمی دانم چه چیزی مرا به مدت طولانی امتحان کرد تا ترشی های سریع را تهیه کنم – ساخت آنها بسیار ساده و آسان است. سرانجام چند ماه پیش با آنها آزمایش کردم (همانطور که در اینستاگرام مشهود است) ، پس از خواندن نهمین مرجع ترشی سریع در Bon Appetit. من به پایان رسید تا تمام محصولات باقیمانده خود را در آن روز ترشی کنم. تربچه و پیاز قرمز برای مقام برتر رقابت کردند. روبان های هویج ترشی نیز بسیار جذاب هستند.

نکته خوب در مورد ترشی سریع این است که آنها تقریباً بلافاصله آماده هستند ، اما مراقب باشید که سرکه جوشان آشپزخانه شما را غرق می کند. من آموخته ام که هرچه سبزیجات را ریز تر کنید ، زودتر طعم های سرکه و ادویه جات ترشی جات را خیس می کنند. من برای انجام چنین کارهایی منبر را مهار کردم و خریدم. این باعث می شود که برش بسیار نازک سریع و آسان شود ، اما این یک راه خوب برای از دست دادن نوک انگشت نیز است. چاقوی یک آشپز تیز هم خوب کار می کند ترشی های سریع به مدت چند هفته در یخچال و فریزر نگه داشته می شوند ، که زمان کافی برای این خانم مجرد است که بتواند آنها را صاف کند.

طرز تهیه تربچه ترشی
با تشکر از شما برای خواندن ، و لطفا به من اطلاع دهید که چگونه این تربچه ترشی در نظرات در نظر گرفته می شود!

روی یک ضربه ترشی؟ پیاز ، فلفل و سبزیجات من را سریع از دست ندهید! همچنین شما می توانید از دستور العمل دلپذیر jalapeño من لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی تربچه

تربچه ترشی سریع برای تاکوها ، سالادها ، همبرگرها و موارد دیگر! چاپ
تربچه سریع ترشی تند
نویسنده: Cookie و KatePrep زمان: 10 دقیقه زمان مصرف: 2 دقیقه زمان کل: 12 دقیقه عملکرد: 1 ¼ فنجان 1x دسته بندی: ادویه ها Metod: ترشی سریع آشپزخانه: مکزیکی
★★★★★

4.8 از 44 بررسی

تربچه ترشی فوق العاده ساده و تند که آماده فورا خوردن هستند! این تربچه ترشی بر روی تاکوها ، همبرگرها ، سالادها و… شگفت انگیز است. دستور تهیه دستور زیر را در مورد ترشی های لیوانی 1 ¼ قرار دهید.

مقیاس
1X
2X
3X
عناصر
1 دسته تربچه
¾ فنجان سرکه شراب سفید یا سرکه سیب
¾ فنجان آب
3 قاشق غذاخوری شربت عسل یا افرا
2 قاشق چایخوری نمک
1 عدد قاشق چای خوری فلفل قرمز (این ترشی بسیار تند دارد ، بنابراین از asp قاشق چایخوری برای ترشی های تند متوسط ​​یا هیچ کدام استفاده نکنید)
½ قاشق چایخوری دانه خردل کامل (اختیاری)
افزودنیهای اختیاری: میخک سیر ، شاه توت سیاه ، دانه رازیانه ، دانه گشنیز
دستورالعمل ها
برای تهیه تربچه ها: قسمت های تاپ و قسمت زیرین تربچه ها را برش بزنید ، سپس از چاقوی یک سرآشپز یا مادولین تیز استفاده کنید تا تربچه ها را در قسمت های بسیار نازک بریزید. دورها را درون یک گلدان کنسرو به اندازه اندازه بسته بندی کنید. دورها را با تکه های فلفل قرمز و دانه خردل به بالا بچسبانید.
برای تهیه آب نمک: در یک قابلمه کوچک ، سرکه ، آب ، عسل یا شربت افرا و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به جوش بیاورید ، گاهی اوقات هم بزنید

سپس مخلوط را روی تربچه ها بریزید.
بگذارید مخلوط تا دمای اتاق خنک شود. می توانید ترشی ها را فوراً سرو کنید یا برای مصرف بعدی آن را بپوشانید و یخچال بزنید. ترشی ها به مدت چند هفته در یخچال نگهداری می شوند ، اگرچه حدود 5 روز پس از ترشی در تازه ترین و واضح ترین حالت خود قرار دارند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.