طرز تهیه ترشی بندری

دوباره آن زمان سال است که نمی توانم جلوی چیدن هر آنچه را پیدا می کنم خودم را متوقف کنم. هفته گذشته دو روز ترشی را گذراندم که به من یادآوری می کند که اغلب از من دستور ترشی آسان (ترشی ایرانی) خواسته شده بود و یک پست اختصاصی به تورشی خیلی دیر موکول شده بود. با ما همراه باشید با طرز تهیه ترشی بندری

تورشی جزء صبحانه های غذایی جزء وعده های غذای ایرانی است ، به جز صبحانه ، زیرا دارای سرکه ، تیز و اغلب تند است. ایرانی ها معتقدند که این ماده به هضم غذاهای سنگین کمک می کند ، بنابراین یک یا حتی چند نوع آن اغلب با وعده های غذایی بزرگ ارائه می شود. Torshi bandari نوعی ادویه جات ترشی جات است که با بیشتر غذاهای چوبی کروش (برنج و خورش) ، کوتل (پلو گوشت و سیب زمینی) و کاناله بره (abgoosht) بسیار خوب پیش می رود.

ترشی-ترشی ایرانی
از میوه های سنگی مانند هلو ، سیب و گلابی اغلب برای درست کردن تورشی استفاده می شود.
بندری به نام غذاهای ایرانی به معنای تگرگ از بندر خلیج فارس بندر بوشهر یا بندرعباس است که در آن تأثیر غذاهای هندی و عربی کاملاً برجسته است و مواد غذایی کاملاً تند است. این طرز تهیه ترشی و تند بسیار آسان است و می توان از آن فوراً لذت برد اما حداقل برای دو ماه در یخچال نگهداری می شود.

تورشی و شور
پاییز بهترین زمان سال برای تهیه ترشی است.
به معنای واقعی کلمه صدها نوع تورشی وجود دارد. بیشتر سبزیجات متداول که برای تهیه تورشی مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از: بادمجان (بادمجان) ، سیر ، فلفل ، فلفل قرمز ، کنگر فرنگی اورشلیم ، خیار ، کرفس ، گل کلم ، کلم های سفید و قرمز ، پیاز ایرانی (moosir) و گوجه فرنگی. آلو ، سیب ، گلابی و هلو اغلب در ترشی نیز استفاده می شود. بیشتر تورشی ها با گیاهان و ادویه جات ترشح می شوند. سرکه ، آب گوجه فرنگی ، کرم سیاه و ترشی به عنوان مواد ترشح (و نگهدارنده) استفاده می شود.

هر منطقه از ایران و خانواده ایرانی دستور العمل های تورشی مورد علاقه خود را مطابق با محصولات و ترجیحات محلی دارند. یکی از محبوب ترین در سراسر کشور ترشی سیر (آقا تورشی) است. طبق گفته های دارویی فارسی ، هرچه پیرتر می شود ، مزایای سلامتی آن بیشتر می شود. من یک کوزه آقا تورشی بیست ساله داشتم که وقتی خانواده خودم را شروع کردم درست کردم. من یک پدر پنج ساله دارم که خیلی زود پس از ورود به خانه جدید خودم ساخته ام.

طرز تهیه ترشی بندری

سرهای کامل سیر در سرکه شراب ترشی است. بزرگتر ، بهتر.
درست کردن تورشی باید روشی باستانی برای حفظ سبزیجات و میوه باشد. کلمه فارسی torshi به معنی “ترش” است. این کلمه در بسیاری از زبانها از جمله آلبانیایی ، بلغاری ، کرواسی ، عربی مصری و یونانی قرض گرفته شده است که احتمالاً در زمان عثمانی از طریق ترکی ترکی (تلفظ turshu) بوده است.

بادمجانهای پخته شده
برای نرم شدن گوشت و کاهش رطوبت ، بادمجانها را در فر داغ بپزید.
مهمترین نکته در تهیه تورشی این است که اطمینان حاصل کنید که تمام مواد از بالاترین کیفیت برخوردار هستند ، خوب شسته شده و هوا را حداقل به مدت نیمی از روز خشک می کنند تا در هنگام مخلوط شدن با سرکه هیچ رطوبت نباشد. هرگونه رطوبت باعث رقیق شدن سرکه می شود و تورشی به سرعت خاموش می شود. برای جلوگیری از تخلیه سبزیجات خرد شده ، آنها را روی حوله های تمیز چای بپاشید و بگذارید قبل از استفاده خشک شود.

طرز تهیه ترشی بندری

ایرانیان نیز غالباً نوع دیگری از ترشی ها را می سازند ، یعنی ترشی های آب شور (لاکتو تخمیر شده) به نام شاور به زبان فارسی. در این نوع ترشی هیچ سرکه یا مقدار کمی از آن وجود ندارد و با افزودن یک نمک شور به فرآیند ترشی کمک می کند. دستور العمل ترشی کلم سرخ شده Hot and Garlicky Fermented بسیار ساده است و ترشی های خوشمزه ای را تهیه می کند که می توانید با بسیاری از غذاهای پخته شده و در سالادها و ساندویچها از آنها لذت ببرید.

 

طرز تهیه ترشی بندری

2 بادمجان متوسط
1 هویج بزرگ
4 گل گل کلم
½ فلفل قرمز
pepper فلفل سبز یا زرد
4 سیر میخک
3 فنجان گرم متوسط ​​(یا در صورت تمایل)
1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز زمین
½ قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه زیره زمین
1 قاشق غذاخوری تخم نگللا (اختیاری)
½ قاشق غذاخوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
2 قاشق غذاخوری جعفری خشک
2 قاشق غذاخوری ترخون خشک
100 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا پاستا
3 قاشق غذاخوری رب تاماریند
1 قاشق غذاخوری نمک
300 میلی لیتر سرکه شراب سفید
گل شکر (اختیاری)
روش:

هویج ، گل کلم و فلفل را بشویید. روی یک حوله چای تمیز پخش کنید تا چند ساعت خشک شود.
بادمجان ها را در چند مکان بشویید و با چنگال بزنید و در فویل بپیچید. پخت در فر داغ (200 درجه) به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم باشد. بگذارید خنک شود.
بادمجان ها را به نصف برش داده و گوشت را از آن جدا کنید. خوب مش را رنده کرده و بگذارید در یک الک بیش از یک کاسه آبکش شود.
سبزیجات ، سیر و فلفل ها را ریز خرد کنید و اجازه دهید دوباره هوا چند ساعت دیگر خشک شود.
خمیر بادمجان ، سبزیجات خرد شده ، گیاهان خشک شده ، نمک و ادویه جات را در یک کاسه مخلوط کنید. رب تاماریند ، پاسات و سرکه را با هم مخلوط کرده و با مخلوط بادمجان ترکیب کنید. اگر خیلی تیز است کمی شکر کنید و اضافه کنید. کوزه های استریل تمیز را پر کنید. این تورشی بلافاصله می توان از آن لذت برد اما معمولاً بعد از دو هفته توسعه بهتر می شود. ماه ها در یخچال یا حدود دو ماه در یک مکان خنک و تاریک نگه می دارد.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.