دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بورک سیگاری (رول پنیری ترکیه‌ای)

طرز تهیه بورک سیگاری (سیگارا بورکی) که از خمیر نازک فیلو و فیلینگ پنیری تشکیل شده است نوعی میان وعده محسوب می‌شود که در کشور ترکیه بسیار مشهور است. بروک سیگاری بسیار خشومزه است و از خمیری مانند فیلو تهیه می‌شود. این رول‌های پنیری ترد چون به شکل سیگار هستند، برای همین بورک سیگاری نام گرفته‌اند.

 

طرز تهیه بورک سیگاری

طرز تهیه بورک سیگاری بسیار راحت است و یکی از بهترین غذاهای فینگر فودی برای مهمانی است.

مواد لازم

  • 3 ورق خمیر فیلو (خمیر یوفکا)
  • روغن زیتون اصل

مواد لازم برای فیلینگ پنیر

  • 1 فنجان پنیر فتا
  • نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده
  • دو عدد پیازچه خرد شده (هم قسمت سفید و هم قسمت سبز رنگ آن)
  • نصف فنجان جعفری تازه خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون اصل
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزا بادمجان با قارچ

از چه خمیری استفاده کنیم؟

از قدیم در طرز تهیه بورک سیگاری از خمیر شیرینی‌پزی یوفکا استفاده می‌شود. یوفکا نسبت به خمیر فیلو کمی ضخیم‌تر است. فرقی نمی‌کند که خمیر از نوع یوفکا باشد و یا فیلو، حتی با خمیر رولی چینی هم می‌توانید بورک سیگاری را تهیه کنید.

خمیر فیلو

وقتی خمیر فیلو را در طرز تهیه بورک سیگاری استفاده می‌کنم، معمولاً بروک سیگاری من ترد می‌شود. اگر به تعداد زیادی خمیر فیلو خریده باشید، می‌توانید بقیه خمیر را در فریزر نگه دارید و در طرز تهیه باقلوا از آن استفاده کنید.

 

خمیر اسپرینگ رول

خیلی‌ها به جای خمیر یوفکا و یا خمیر فیلو از خمیر اسپرینگ رول استفاده می‌کنند که در خیلی از فروشگاه‌ها فروخته می‌شوند. البته قبل از خرید مطمئن باشید خمیری که تهیه می‌کند از خمیر گندم تهیه شده باشد نه برنج. اگر از این خمیر استفاده می‌کنید برای طرز تهیه بورک سیگاری به 12 عدد خمیر رول اسپرینگ نیاز دارید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قارچ کبابی

 

طرز تهیه

در طرز تهیه بورک سیگاری طبق مراحل زیر پیش بروید:

 مرحه اول

در اولین مرحله از طرز تهیه بورک سیگاری، فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی را در وسط فر قرار دهید.(اگر می‌خواهید بورک‌ها را سرخ کنید، این مرحله را رد شوید).

 

مرحله دوم

در یک کاسه متوسطی، پنیرها، پیازچه، جعفری و آویشن را با هم مخلوط کنید. پودر فلفل را هم اضافه کنید و کمی روغن زیتون روی مواد بپاشید و خوب هم بزنید.

 

مرحله سوم

ورق فیلو را روی سطح صاف باز کنید و با استفاده از چاقو آن را به 4 قسمت مساوی برش بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پیتزا تابه ای

 

مرحله چهارم

حالا در این مرحله از طرز تهیه بورک سیگاری، یک و نیم قاشق از مایع پنیر را بردارید و روی یک ورق خمیر بگذارید و به سمت خودتان رول کنید. هر خمیر را به این ترتیب درست کنید و روی هر خمیر بعد از رول کردن کمی روغن زیتون بزنید.

 

مرحله پنجم

اگر می‌خواهید بورک‌ها را سرخ کنید، در تابه‌ای یک چهارم فنجان روغن زیتون بریزید و هر بورک را به نوبت سرخ کنید تا یک طرف آن سرخ شود. بعد از اینکه هر دو طرف بورک‌ها سرخ شدند آنها را از روی حرارت بردارید. بورک‌ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

اگر هم می‌خواهید بورک‌ها را در فر بگذارید، کافی است بورک‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند.

https://www.themediterraneandish.com/sigara-boregi-turkish-cheese-rolls/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *