دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بورانی کدو به روشی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه بورانی کدو یکی از غذاهای خوشمزه‌ ای است که از کدو حلوایی پخته شده در سس گوجه‌فرنگی و سیر تهیه می‌شود. اگر دوست ندارید بورانی کدو را با سس سیر تهیه کنید، نگران نباشید به جای سس سیر می‌توانید از هر نوع سس دیگری استفاده کنید. بورانی کدو را هم می‌توانید به‌عنوان پیش غذا میل کنید و هم می‌توانید به‌عنوان وعده غذایی اصلی مصرف کنید. این غذا را هم می‌توان سرد و مطابق با دمای محیط مصرف کرد و هم گرم میل کرد.

 

طرز تهیه بورانی کدو

اگر اهل آشپزی باشید، حتماً می‌دانید که طرز تهیه بورانی کدو انواع متفاوتی دارد. دستور تهیه‌ای که در ادامه مشاهده خواهید کرد یکی از بهترین دستورهای تهیه برای تهیه بورانی کدو است که با مرحله به مرحله انجام دادن آن می‌توانید یک بورانی کدوی متفاوتی تهیه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی با ماست

در بسیاری از دستورها برای طرز تهیه بورانی کدو، می‌توانید از کدو با پوست استفاده کنید یا پوست کدو را بگیرید و بپزید. همچنین می‌توانید پیاز بیشتری به بورانی کدو اضافه کنید و یا به جای پیاز از سیر بیشتری در طرز تهیه بورانی کدو استفاده کنید. در این غذا هیچ محدودیتی وجود ندارد و همه چیز به ترجیح خودتان بستگی دارد.

ادویه‌هایی که در این دستور تهیه استفاده می‌کنید می‌توانند بر مزه بورانی کدو تاثیر بگذارند.

مواد لازم

در طرز تهیه بورانی کدو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • کدو سبز متوسط
  • روغن گیاهی
  • پیاز زرد سرخ شده
  • رب گوجه‌فرنگی
  • سیر خرد شده
  • نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن
  • آب جوشیده
  • دارچین
  • ماست کم چرب
  • فلفل شیرین خرد شده
  • روغن زیتون
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سویچه میگو با انواع سبزیجات

دستور تهیه

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه بورانی کدو، کدو را به چهار قسمت برش بزنید.
  2. دو قاشق روغن گیاهی را به تابه اضافه کنید و کدوها را سرخ کنید. می‌توانید از تابه نچسب استفاده کنید و روغن نریزید.
  3. در تابه را بگذارید و زیر شعله گاز را در حد متوسط قرار دهید.
  4. مطمئن شوید که هر دو طرف کدو سرخ شده باشد.
  5. کدوها را از تابه بردارید و در همان تابه پیازها را اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ پیازها طلایی شود.
  6. رب گوجه‌فرنگی و سیر را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  7. آب جوشیده و نمک را هم به این مخلوط اضافه کنید.
  8. حالا در این مرحله از طرز تهیه بورانی کدو نوبت اضافه کردن کدوها است.
  9. کاسه کوچکی بردارید و ماست را داخل کاسه بریزید و منتظر بمانید تا کدوها هم خوب بپزند.
  10. مقداری ماست روی بورانی بریزید.
  11. بعد از 30 دقیقه می‌توانید بورانی کدو را از روی حرارت بردارید و از خوردن آن هم به‌صورت داغ و یا سرد لذت ببرید.
  12. می‌توانید بورانی کدو را با نان میل کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کارپاتکا

https://cookingcounty.com/borani-kadoo/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *