طرز تهیه بورانی بادمجان

من طرفدار بزرگی از بورانی هستم و قبلاً اسپیچ و بادمجان بورانی را در MPK نشان داده ام. امیدوارم به همان اندازه که انجام دادم از این دستور العمل لذت ببرید. با ما همراه باشید با طرز تهیه بورانی بادمجان ….

مواد لازم (در خدمت 4 t0 6 نفر)

1 1/2 پیمانه بادمجان
گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
1 سیر میخک
1 فنجان ماست
1/4 تا 1/2 روغن فنجان
نمک و فلفل
نان لواش یا چیپس پیتا

بادمجان ها را به طول دور 2/1 اینچ خرد کنید. روی یک قفسه خنک کننده قرار داده شده در یک صفحه پخت قرار داده و با نمک بپاشید. اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بنشینید.

نمک را از بادمجان ها شلاق بزنید. روغن را به یک ماهیتابه اضافه کنید و بادمجان ها را تا زمانی که طلایی رنگ شوند ، سرخ کنید تا مطمئن شوید که آنها نمی سوزند. پس از پختن ، بادمجان ها را در ظرفی که با یک حوله کاغذی پوشانده شده است قرار دهید.

در این مدت گوجه فرنگی ها را به نصف برش داده و دانه های آنها را جدا کنید.

گوجه فرنگی ها را در یک پردازنده مواد غذایی قرار دهید و پردازش کنید تا اینکه chucks ها به خمیر تبدیل شوند.

سیر خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید. یک بار دیگر پالس کنید.

در گلدان نصف فنجان آب را به جوش بیاورید. در یک لیوان قرار دهید و کنار بگذارید.

کف همان گلدان را با چند قاشق چایخوری روغن زیتون خط کنید. برش های بادمجان را در گلدان قرار دهید.

خمیر گوجه فرنگی را روی بادمجان بریزید.

با پشت قاشق به آرامی خمیر گوجه فرنگی را در تمام بادمجان پخش کنید. 1/2 لیوان آب گرم رزرو شده را اضافه کنید. کوک را در حدود 2 تا 30 دقیقه روی سطح کم کشف کنید تا همه آب میوه ها تبخیر شوند. اطمینان حاصل کنید که بادمجان ها به انتهای گلدان نمی چسبند.

تکه های بادمجان را به آرامی جابجا کنید تا شکسته شوند. در این مرحله بادمجان پخته و نرم خواهد شد بنابراین هنگام هم زدن از بین می رود.

ماست را به مخلوط خمیر بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. در صورت لزوم چاشنی را تنظیم کنید.

گرم یا در دمای اتاق با نان لواش یا چیپس پیتا سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.