دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

روش بن ماری چیست ؟ روش بن ماری کردن شکلات و ژلاتین

آب کردن شکلات روش های متفاوتی داره اما آب کردن به روش بن ماری، یکی از راحت ترین و بی دردسرترین روش هاست

کامل ترین راهنمای بن ماری کردن شکلات
‌امروز راجب ذوب کردن اصولی شکلات(هم سفید هم قهوه ای)براتون میخوام صحبت کنم که با رعایت کردن این اصول دیگه شکلاتتون سفت نمیشه و شکلاتتون خیلی خوب و یکدست میشه
.
برای آب کردن شکلات دو روش اصولی وجود داره(ماکرویو و بن ماری)
.
1.روش ماکروویو
برای این روش شما باید شکلات رو خرد خرد کنید و تو کاسه شیشه ای بریزید.
شکلات رو حدود ۲۰ ثانیه بزارید تو ماکروویو بعد درش بیارید و هم بزنید(باید تو چند مرحله انجام بشه وگرنه شکلات میسوزه) اگر هنوز شکلات آب نشده بود بسته به مقداری که شکلات هنوز آب نشده حدود ۵ تا ۱۰ ثانیه بزارید تو ماکرویو و دوباره در بیارید و هم بزنید(چندین بار این مراحل رو تکرار کنید تا شکلات کاملا اب بشه)
.
2.روش بن ماری
آب رو داخل ظرف یا کتری به جوش بیارید بعد شکلاتتونو خرد کنید و داخل یه ظرف بریزید و بزارید روی سر ظرف یا کتری،اما احتیاط کنید ته ظرف اصلا با آب جوش برخورد نکنه.دائم شکلاتو هم بزنید تا یکدست ذوب بشه و به محض آب شدن ظرف شکلات رو از رو بخار آب بردارید(ظرفتونم باید از دهانه کتری یا ظرف اب جوشتون بزرگتر باشه)
.
همیشه موقع ذوب شکلات سعی کنید اخرای ذوب شدن به چند تا تکه شکلات توش بمونه و با هم زدن سریع شکلات رو اب کنید اینکار باعث میشه شکلاتتون براق تر بشه

میدونید که چندنوع شکلات داریم و بسته به نوع ممکنه هر کدوم به یه دمای خاص نیاز داشته باشن ولی دماها در یک حدود هستن، پس حواستون به این قضیه هم باشه

نکته1: میتونید از شکلات های سکه ای استفاده کنید که دیگه نیاز به خرد کردن نداره

نکته2: میتونید از قاشق فلزی، چوبی یا لیسک برای هم زدن استفاده کنید

نکته3: دقت کنید قاشقی که برای هم زدن استفاده می‌کنید هم حتما خشک باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *