طرز تهیه اسپاناکوپیتا

پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (spanakopita) با ورق های فیلو پوسته پوسته پوسته شده با یک اسفناج خوش طعم و پر کردن پنیر فتا تهیه می شود. Spanakopita را می توان به عنوان “پای” یا پیتا یا مثلثهای فیلوفرم جداگانه ساخت. با ما همراه باشید با طرز تهیه اسپاناکوپیتا

این دستور العمل باعث می شود تا دو تابه مستطیل شکل 12 اینچی با 12 اینچ یا 100 مثلث فیبو تاشو به اندازه کافی پر شود.

عناصر
برای پر کردن
2 1/2 پوند اسفناج تازه (خرد شده ، می توانید منجمد شده و به خوبی ذوب شوید)
3/4 فنجان روغن زیتون (تقسیم شده)
4 پیاز بزرگ (ترد)
2 عدد پیاز سبز (تکه ، شامل 4 اینچ از بخش سبز)
1/2 فنجان جعفری تازه (خرد شده)
1/2 فنجان شوید تازه (خرد شده یا 3 قاشق غذا خوری شوید شوید)
1/4 قاشق چای خوری جوز مغز زمین
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن)
فلفل سیاه تازه (به مزه)
پنیر فتا 1/2 پوند (خرد شده)
4 تخم بزرگ (به راحتی کتک خورده)
پنیر ریکوتای 1/2 پوند (یا پنیر لپه)
برای فیلو
4 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)
ورق های شیرینی پزی 1 پوندی
مراحل ساخت
تصاویر را مخفی کنید
توجه: در حالی که مراحل مختلفی برای این دستور غذا وجود دارد ، این ظرف اسپاناکوپیتا به دسته های قابل تقسیم تقسیم می شود تا به شما در برنامه ریزی بهتر برای تهیه و پخت کمک کند.

پر کردن را آماده کنید
مواد لازم را جمع کنید.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا

پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita) ترکیبات دستور العمل

اسفناج خرد شده را خیلی خوب بشویید و آبکش کنید. در صورت استفاده از اسفناج منجمد ، آن را کاملاً ذوب کرده و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج باید قبل از شروع پخت و پز خشک شود.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)

1/2 فنجان روغن زیتون را در یک تابه سس عمیق یا فر بزرگ هلندی گرم کنید. پیاز و پیاز سبز را تا زمانی که صاف کنید ، صاف کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)

اسفناج ، جعفری و شوید را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه آن را بپزید تا زمانی که اسفناج پژمرده و از طریق آن گرم شود.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)

مغز مغز گردو را اضافه کرده و با نمک و فلفل اضافه کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)

اگر از اسفناج یخ زده استفاده می کنید ، می توانید تا زمانی که رطوبت اضافی تبخیر نشود ، طبخ کنید. مخلوط اسفناج باید در سمت خشک باشد.

از روی حرارت برداشته و اسفناج را کنار بگذارید تا خنک شود.

در یک کاسه بزرگ مخلوط ، فتا ، تخم مرغ و ریکوتا یا کلم را با هم مخلوط کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
مخلوط اسفناج خنک شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
فیلو را آماده کنید
مواد لازم را جمع کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
کره ذوب شده را با 1/4 فنجان روغن زیتون باقیمانده در یک کاسه ترکیب کنید. با استفاده از قلموی شیرینی ، دو قابلمه مستطیلی 9 تا 12 اینچی را به آرامی چرب کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
رول فیلو را با دقت از آستین پلاستیکی جدا کنید. بیشتر بسته ها در صورت باز شدن کامل ، در ورق های 12 و 18 اینچی عرضه می شوند.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
با استفاده از قیچی یا چاقوی تیز ، ورق ها را به نصف برش دهید تا دو پشته از ورق های 9 تا 12 اینچی تهیه کنید. برای جلوگیری از خشک شدن ، هنگام کار با دیگری یک پشته را با کاغذ موم و یک حوله کاغذ مرطوب بپوشانید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
Spanakopita را درست کنید
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت.

در انتهای هر تابه حدود 10 ورق فیلولا لایه بزنید و حتماً هر ورقه را با مخلوط روغن کره و زیتون بشویید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
نیمی از مخلوط اسفناج را در هر لایه به صورت یک لایه اضافه کنید و با یک اسپاتول فشار دهید تا صاف شود.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
10 ورقه فیلیو دیگر را که در بالای مخلوط اسفناج در هر تابه قرار دارد ، لایه برداری کنید و مطمئن شوید که هر ورق را به خوبی با مخلوط روغن کره و زیتون بشویید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
قبل از پخت ، لایه بالایی فیلو (مطمئن شوید که لایه پر نشده را سوراخ نمی کند) بزنید تا بعدا برش راحت تر قطعات انجام شود. (می توانید ماهیتابه را در فریزر قرار دهید تا لایه های بالا سفت شود و سپس از چاقوی دندانه دار استفاده کنید تا برش راحت تر شود.)

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)
پخت تا زمانی که پای یک قهوه ای طلایی عمیق شود. اگر پای آن هنگام قرار دادن در فر یخ زده باشد ، تقریباً 45 دقیقه زمان پخت و پز نیاز دارید. در صورت تازه بودن ، تقریباً 20 تا 25 دقیقه زمان پخت و پز برنامه ریزی کنید.

بگذارید چند دقیقه خنک شود و سپس برش داده و سرو کنید.

دستور العمل پای اسفناج یونانی با پنیر فتا (Spanakopita)

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.