دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش دوغ

این یک سوپ ماست ایرانی در حال تغییر است که جوراب ها را درست روی پای کوچک و خنک شما قرار می دهد! تنها چیزی که باید بگویم این است که شما فقط باید این خاکستر دوغ (خاکستر مستش) را امتحان کنید. معتبر است و با طعم های دلپذیر در حال فوران است! با ما همراه باشید با طرز تهیه آش دوغ

تا کنون ، من فقط یک برگ ترد بر روی زمین پیدا کردم (و سریع آن را اینستا گرفتم) ، اما بوی پاییز می خورد و در شیکاگو احساس پاییز می کند. صندل ها برای خواب زمستانی قرار داده شده اند و سؤال آزار دهنده اینست که “کدام ژاکت یا ژاکت زشت را باید برای پوشاندن لباس ناز خود بپوشانم ، زیرا باید درب منزل خود را بپوشانم.”

 

با آن ، اعتراف می کنم ، تابستان به پایان رسیده است. اما من چیزهای خاص تابستانی مانند موزهای منجمد شکلاتی من یا کفشهای گلدار 10 دلاری که از Nordstrom Rack برداشتم (یک دزد کل) را رها نمی کنم و تقریباً هر روز پوشیدم. تابستان گذشته. کفش ممکن است مخصوص بچه ها باشد اما سلام ، اگر کفش متناسب باشد …

بهترین دستور العمل پای توت فرنگی تازه
پخش ویدئو
من دقیقاً از خوشحالی هنگام انتخاب کدو تنبل که هر ساله در این زمان اتفاق می افتد ، پرش نمی کنم: کدو تنبل چی لاته ، سوپ کدو تنبل و آووکادو ، راویولی کدو تنبل ، کدو تنبل و بیسکوییت های اسکیتل ، کدو تنبل و کیک نان تست آناناس ،… -___ – ← این صورت من است که شخصی از “روشی کاملاً جدید و عالی برای استفاده از کدو تنبل” یاد می کند.

 

من نمی توانم. من هنوز همه کدو تنبل از سال گذشته است. شاید به این دلیل باشد که من یک وبلاگ نویس غذا هستم و چیزی جز دستور العمل های کدو تنبل در هر غذای خوراکی و غذایی نمی بینم که هوا از ژاکت ژاکت بخورد ، اما من فقط نمی توانم. نمی توان! آیا می دانستید که اگر به مدت طولانی به کلمه “نمی توان” نگاه کنید ، به نظر می رسد مانند حیا؟

بنابراین شاید بله ، من خیلی تلخ نیستم که تابستان به من برگردد ، اما من احمقانه خواهم بود که به شما نگویم که چقدر عاشق این دوره از سال هستم ، فقط در مورد: S.O.U.P.

سوپ افراد ناراحت کننده؟ چنین کدو تنبل زشت نارنجی؟ سامبا فقط تا پوپد؟

خوب ، فقط برای جلب توجه شما به این دلیل که دشوار است در غیر این صورت حدس بزنید دشوار است ، S.O.U.P مخفف سوپ است حتی اگر استفاده از مخفف اصطلاحات اصلاً در اینجا حتی کوچکترین حس هم ندارد. باشه ، من الان حرکت می کنم

 

من بزرگ شدم که فقط سوپ های فارسی خوردم. اکنون سوپ های مختلف زیادی می خورم. اما من همیشه سوپ های ایرانی خود را ترجیح می دهم. شاید به این دلیل است که من مغرضانه هستم؛ شاید به خاطر این باشد که فقط دلپذیر است و کاملاً واضح است! من نمی دانم. اما من می دانم که می خواهم شما نسبت به رنگ این سوپ اطمینان داشته باشید. نترس

پایه آن doogh (نوشیدنی ماست ایرانی یا ترکی) است و کاملاً شگفت انگیز است. آش به معنای سوپ به فارسی است – از این رو نام “آش داغ” است. همچنین ممکن است به آن “اعشای maast” ، “ayrani aash” یا به سادگی “aheheh سفید” گفته شود ، که همان چیزی است که من بزرگ شده ام و آن را در خانه فارسی گلی خود می نامم. علاوه بر دوغ ، مقداری نخود ، لوبیای سفید ، مینی کلوچه گوشت گاو ، گیاهان و برنج نیز دارد. اوه ، و این یک عمل سیر زرق و برق دار هم ادامه دارد. با این حال ، اگر شما طرفدار سیر نیستید (اما چرا؟!) ، آن را کنار بگذارید یا از آن کم استفاده کنید.

بنابراین می بینید که این یک سوپ فارسی (و ترکی) ساده است ، و یک کاسه داغ از آن برای این زمان از سال بسیار گرم و آرامش بخش است. در زادگاه والدین من در شمال غربی ایران ، می توانید گربه های بخارپز بزرگی از این وسایل را پیدا کنید که در کنار خیابان برای رهگذران فروخته می شوند و می توانید تصور کنید که چه موقع سرماخوردگی چگونه کاملاً به نقطه برخورد می کند.

بنابراین دوستان من ، این دستور العمل خانواده من است که من با شما به اشتراک می گذارم و واقعاً تماشایی است. هلللو ، پاییز!

 

و برای آنچه ارزشش را دارد ، من کدو تنبل را دوست دارم. فقط ممکن است بدون اسکیت؟

سوپ گوجه فرنگی آسان و بی نظیر من را با ساندویچ های پنیر کبابی امتحان کنید!

سوپ رشته فرنگی من را امتحان کنید!

سوپ عدس ایرانی من را با پیاز و سیب زمینی کارامل شده امتحان کنید!

در اینجا در کانال YouTube من مشترک شوید

و اگر می خواهید هر وقت دستور العمل جدیدی را ارسال کردم ، با وارد کردن ایمیل خود در نزدیکی بالا سمت راست صفحه یا در پایین صفحه ، در خبرنامه رایگان من مشترک شوید!

عشق و شادی به همه شما!

چاپ
Aashe Doogh (یک سوپ ایرانی دلپذیر بر پایه ماست)
این یک سوپ ماست ایرانی در حال تغییر است که جوراب ها را درست روی پای کوچک و خنک شما قرار می دهد! تنها چیزی که باید بگویم این است که شما فقط باید این خاکستر دوغ (خاکستر مستش) را امتحان کنید. این دارای اصالت و ترکیدن با طعم های خوشمزه است!
CourseAppetizer ، شام ، ناهار ، Main
آشپزیپرسی
کلمات کلیدی maas ، ashe doogh ، سوپ ماست ایرانی ، سوپ ماست ترکی ، سوپ ماست
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان 30 دقیقه بپزید
زمان کل 40 دقیقه
خدمات 8
کالری 482kcal
AuthorHonest و خوشمزه

عناصر
½ پوند گوشت گاو
½ پیاز خالص شده است
½ قاشق غذاخوری نمک به علاوه بیشتر برای طعم دادن در پایان
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه به علاوه بیشتر در آخر طعم مزه دار کنید
½ فنجان برنج بدون پخته
1 تخم مرغ
1 گالن 3.8 لیتر دوغ (نوشیدنی ماست خاورمیانه) – اگر نمی توانید این قسمت را پیدا کنید

فروشگاه مواد غذایی محلی خاورمیانه خود را ، سپس ماست ساده تهیه کرده و با آب مخلوط کنید تا به قوام شیر برسد. و اگر آن را از ماست و آب تهیه می کنید ، یک نمک بزرگ نمک به آن بیفزایید ، زیرا همیشه نمک در دوغ وجود دارد.
1 دسته بزرگ Cilantro شستشو داده شده است
1 دسته بزرگ جعفری شستشو داده و ساقه های ضخیم بریده شده است
1 دسته بزرگ پیاز سبز یا تره فرنگی پارس شده و ریشه ها پیازهای سبز را قطع می کنند
1 قوطی لوبیای Garbanzo 15 اونس ، بشویید
1 قوطی لوبیای سفید 15 اونس ، بشویید
2 عدد سر سیر را به صورت ضخیم خرد کنید
دستورالعمل ها
در یک پردازشگر مواد غذایی ، سیر مایع ، جعفری و پیاز / تره فرنگی سبز را اضافه کرده و خوب خرد کنید. قطعاً می توانید با دست خرد کنید اما البته کار ساده ای نیست. کنار بگذارید.
گوشت گاو ، پیاز ، نمک و فلفل را با دست ترکیب کنید. کنار بگذارید.
برنج پخته نشده را درون یک کاسه کوچک اضافه کرده و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. خوب صدا بزن کنار بگذارید.
Doogh (نوشیدنی ماست) را به بزرگترین گلدان خود اضافه کنید ، زیرا اگر مراقب نیستید در اولین قدم ها می تواند سرازیر شود. اجاق گاز در این زمان خاموش است. و همانطور که گفته شد ، اگر شما دوغ ندارید ، به راحتی ماست ساده بریزید و با کمی آب مخلوط کنید تا وقتی که به قوام شیر برسد.
مخلوط برنج و تخم مرغ را در قابلمه بزرگ به doogh اضافه کنید. با یک کفگیر چوبی مخلوط کنید و اجاق گاز را روی حرارت زیاد روشن کنید.
کل زمان را هم بزنید تا بعد از رسیدن به جوش (20 دقیقه ~). پس از جوش آمدن ، به مدت 2 دقیقه دیگر هم بزنید ، سپس گرما را به متوسط ​​تبدیل کنید. در این مرحله می توانید گاهی اوقات هم بزنید.
بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم. اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز سرما وارد سوپ نمی شود.
کم کم هنگام هم زدن ، پیازچه خرد شده ، جعفری و تره فرنگی / پیاز سبز را اضافه کنید.
در کف دست خود ، مخلوط گوشت گاو را به اندازه یک سنگ مرمر خرد کنید. همانطور که آنها را تشکیل می دهید ، آنها را درون سوپ ریخته و کنار بگذارید. آنها هنگام پختن شروع به پر شدن و شناور می کنند.
با اسپاتول خود یک هم بزنید ملایم.
به آرامی هنگام همزن ، لوبیای سفید و شستشو لوبیا گاربانو را اضافه کنید.
بگذارید چند دقیقه بجوشد و چند دقیقه قبل از سرو سیر را اضافه کنید. برای تشدید عطر و طعم سیر ، آن را اضافه کنید ، سوپ را هم بزنید و حدود 1 دقیقه بعد سرو کنید. برای طعم دلپذیر تر سیر ، آن را اضافه کنید ، اجازه دهید سوپ چند دقیقه جوش بیاید و روی متوسط ​​/ پایین بجوشانید تا زمانی که آماده سرو شوید.
~~ اگر از این دستور العمل لذت بردید ، لطفا آن را در زیر ارزیابی کنید و برای فیلم های بیشتر در کانال YouTube من مشترک شوید!
تغذیه
کالری: 482kcal | کربوهیدرات ها: 45 گرم | پروتئین: 26 گرم | چربی: 22 گرم | چربی اشباع شده: 12 گرم | کلسترول: 100mg | سدیم: 715mg | پتاسیم: 331mg | فیبر: 3g | شکر: 25 گرم | ویتامین A: 1213IU | ویتامین C: 4mg | کلسیم: 652mg | آهن: 2mg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *