طرز تهیه آبگوشت کلم همدان

اگر دوست دارید خوشمزه ترین آبگو کلم همدانی را درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام کلم همدانی.

اگر دوست دارید که آبگوشت درست کنید می توانید به پست قبلی ما مراجعه کنید.

طرز تهیه آبگوشت کلم همدان

آبگوشت کلم از غذاهای سنتی همدان

موادش همون مواد آبگوشت معمولیه با این تفاوت که رب و گوجه حذف میشه.
کشک ، کلم و کمی عدس و ریحان داغ اضافه میشه.

مواد لازم
گوشت آبگوشتی
نخود و لوبیا سفید
پیاز، سیر
کلم قمری
عدس(عدس ریز آشی)
ریحان (اگه نداشتین نعنا)
نمک،زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین
.
عزیزان من دوست ندارم تو ابگوشت روغن بزنم مواد رو تفت نمیدم، در دستور اصلی کلم قمری ورقه نازک خورد میشه سرخ میکنن کمی و اواسط پخت اضافه می کنن

اما روش من به این صورت هست
که گوشت و نخودلوبیارو با یه دونه پیاز که نگینی ریز میکنم و کمی زردچوبه و کلم قمری که تیکه های درشت خرد کردم با هم میذارم بپزه
وقتی نخود و گوشت تقریبا پخت به ازای هر نفر یه قاشق سرخالی عدس اضافه میکنیم ،
سیب زمینی رو هم الان به آبگوشت اضافه میکنم نه از اول.
دنبه و نصف کلم رو خارج میکنم از قابلمه با دو حبه سیر و نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین می کوبم به اضافه یک پیاز متوسط رنده شده به آبگوشت اضافه میکنم.
وقتی عدس و سیب زمینی کامل پخت و آبگوشت جا افتاد
ده دقیقه آخر کشک و ریحان داغ به آبگوشت اضافه میکنیم. و نمکشو اندازه میکنیم.
.
موقع سرو روی تیلیت و گوشت کوبیده کشک و سیر له شده بریزین و نوش جان کنید.
معمولا کشک رو داخل آبگوشت نمیریزن و فقط سر سفره میگذارن ولی من داخلش میریزم خیلی آبگوشت خوشمزه تر میشه شمام حتما بریزین.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.