دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ شلغم

به دنبال سوپ خوشمزه ای برای یک روز سرد زمستانی هستید؟ مقداری شلغم ، سیب زمینی ، و اجاق گاز آهسته خود را بگیرید و آماده شوید تا از نتایج تحت تأثیر قرار بگیرید. ما این سبزیجات ریشه ای دلچسب را با سیر ، آویشن ، موجودی مرغ و کمی خامه سنگین ترکیب کردیم تا یک سوپ خوشمزه و خامه ای صاف و با دست کمی به دست آوریم. مخلوط کن غوطه وری ، این سوپ را به یک نسیم تبدیل می کند ، اما اگر آن را ندارید می توانید سوپ را به مخلوط کن منتقل کنید. ما دوست داریم که این سوپ شلغم را با سبزی ترد و سبزیجات شپشیده درست کرده ، اما شما همچنین می توانید روی برخی از کروت ها و یک گلاب روغن زیتون بریزید. با از بین بردن بیکن و جایگزین کردن ذخایر مرغ با موجودی سبزیجات ، این سوپ را گیاهی درست کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان خامه‌ای و روش تزیین آن

عناصر
4 فنجان مرغ مرغ پخته نشده 1 عدد شلغم 1/4 پوند ، خرد شده 1/4 پوند یوکان سیب زمینی طلایی ، پوست خرد شده و خرد شده 1 عدد پیاز زرد متوسط ​​، خرد شده (حدود 1/1/2 فنجان) 2 میخک سیر ، خرد کرده 4 عدد برگه آویشن 1 قاشق چای خوری نمک کوثر 3/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 فنجان خامه سنگین 6 برش خامه ای ضخیم 6 فنجان سبزی خرد شده شلغم (حدود 1 پیمانه)
چگونه آن را درست کنیم
مرحله 1
سهام ، شلغم ، سیب زمینی ، پیاز ، سیر ، جوانه های آویشن ، نمک و فلفل را در یک اجاق گاز آهسته 6 عدد ترکیب کنید. حدود 6 ساعت روی سبزیجات را کم کم بپوشانید و بپزید. جوانه های آویشن را برداشته و دور بریزید. خامه را اضافه کرده و سوپ را با استفاده از مخلوط کن غوطه ور کنید تا یکدست شود. (یا به مخلوط کن منتقل شده و قسمت مرکزی درب مخلوط کن را بردارید تا بخار از بین رود. درب آن را روی مخلوط کن بچسبانید و یک حوله تمیز را روی درب آن قرار دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسپاگتی

گام 2
درست قبل از غذا ، بیکن را در ماهیتابه ای غیر از چوب تا متوسط ​​6 تا 8 دقیقه تفت دهید. بیکن را روی حوله های کاغذی تخلیه کنید ، و در کف تابه را نگه دارید. سبزیجات شلغمی را به ماهیتابه اضافه کنید. گرما را تا متوسط ​​زیاد کنید و گاهاً بپزید ، هم بزنید تا زمانی که پژمرده شود و تقریباً در اطراف لبه ها قهوه ای شود ، حدود 3 دقیقه. بیکن خرد شده. سوپ را با سبزی خرد شده و سبزیجات پژمرده سرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *