دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان ویانا

اگه دوست دارید که یک نان خوشمزه و ساده درست کنید با من همراه باشید با راهنمای کامل تهیه نان ویانا


مواد لازم:

آرد: ۳۵۵ گرم
آب/شیر: ۱۸۰ گرم (من از شیر استفاده کردم)
شیر تغلیظ شده شیرین: ۱۱۵ گرم (شیر عسلی)
مخمر: ۶ گرم
نمک: ۳ گرم
کره: ۳۰ گرم
طرز تهیه نان ویانا

👈طرز تهیه:

۱- شیر مایع و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه و ورز دهید. حالا نمک و کره را اضافه و ورز دهید تا کشدار شود. خمیر را به ۶ بخش مساوی تقسیم کنید.
۲- خمیر را حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید (بسته به محیط شما؛ این تایم استراحت ممکن است بیشتر باشد)
۳- از طول خمیر را مستطیلی پهن کنید. دو طرف را روی خمیر برگردانید و خمیر را رول کنید و لبه‌ی خمیر را ببندید.
۴- اینکار را برای همه خمیرها انجام بدید تا تموم شود. خمیر را پوشانده و حدود ۱ ساعت استراحت کنید تا منبسط و حجیم شود. بسته به آب و هوا زمان متغییر است. سپس با کاتر یا چاقوی بسیار تیز روی خمیر را مورب برش بزنید.
۵- سپس در فر با دمای ۱۷۵ درجه از بالا و پایین به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپزید.
۶- پس از پخته شدن از فر خارج کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلوای زنجبیلی خانگی خوشمزه

نکته: میتوانید بعد از پخت با کره‌ روی نان را رومال کنید تا خوش‌عطر شود. روی نان داغ را حتما با پارچه ضخیم بپوشانید تا خشک نشود.

نوش جونتون
طرز تهیه نان ویانا

مواد لازم نان ویانا 👇👇👇

آرد فانتزی ۴۰۰گرم
شیر ۱۸۰ گرم
آب دو تا چهار ق غ در صورت نیاز
تخم مرغ کوچک یک عدد
شکر ۱۵ گرم
کره ۴۵ گرم
خمیر مایه فوری ۵گرم
نمک ۶گرم
برای رومال یک تخم مرغ کامل و وانیل

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی حصیری

طرزتهیه:
شیر+شکر+خمیرمایه+ ارد +نمک+ تخم مرغ و کره+ آب (در صورت نیاز )رو به ترتیب اضافه کرده و پانزده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدست شود خمیر رو در کاسه ای چرب با درپوش بمدت یک ساعت استراحت داده سپس خمیر رو به چونه های ۷۵ تا ۱۰۰گرم تقسیم کنید و چانه کنید و روی چونه ها رو با نایلون چرب بپوشانید بمدت ده دقیقه استراحت دهید و بعد هر چونه رو باز کنید و رول کنید و درز آخر رو فیکس کنید تا بعد پخت باز نشود و در سینی فر با فاصله بچینید و رومال زده و تیغ بزنید و ۷۵ تا ۹۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر ها حجم بگیرن و خط تیغ ها باز شود (چون خمیر ها رومال دارند میتونید روشون چیزی نکشید و در فر خاموش بگزارید و در فر را ببندید و بگزارید تا حجم بگیرند )و قبل از اینکه زمان استراحت تمام بشه از فر خاموش تون در بیارید و فرر رو رو دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید تا داغ داغ بشن و خمیر ها بزارید فر بمدت ۸تا۱۰ دقیقه تا بپزم و رنگ بگیرند موقع پخت کیک کاسه کوچکی آب جوش هم کف فرتون بگزارید،،،،نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورک سیب زمینی در فر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا