طرز تهیه مارگاریتای خیار بسیار راحت است و در عرض 10 دقیقه و با ترکیبات بسیار ساده و تازه میتوانید این مارگاریتای خوشمزه را تهیه کنید. این ماگاریتا را بهتر است با خیار تازه درست کنید چون طعم آن را فوقالعاده میکند. تفاوت مارگاریتای خانگی با مارگاریتایی که در بیرون تهیه میکنید در همین تازه بودن ترکیباتی است که در آن استفاده میکنید. بدون شک این مارگاریتا بسیار سالمتر است.
طرز تهیه مارگاریتای خیار
در طرز تهیه مارگاریتای خیار قرار است آب خیار را بگیریم و برای اینکار فقط به یک بلندر نیاز داریم و نیازی نیست از آبمیوهگیر استفاده کنید. اگر این مارگاریتا را برای تعداد زیادی از مهمانانتان تهیه میکنید توصیه میکنم از قبل آب خیارها را بگیرید تا موقع پذیرایی فقط با هم زدن مواد، این مارگاریتا را تهیه کنید. این نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان عالی است و همچنین با خوردن آن میتوانید هیدراته نیز بمانید.
مواد لازم
- یک عدد خیار بزرگ
- دو اونس تکیلای نقرهای
- 1 اونس تریپل سک
- 1 اونس آب لیموی تازه
- نمک، برش خیار و یخ برای سرو
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه مارگاریتای خیار، خیار را پوست بگیرید. خیارها را از بالا ببرید و با قاشق دانه آن را بردارید.
- خیارها را در بلندر بریزید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس آب خیار را از صافی رد کنید تا تفاله آن از آب خیار جدا شود.
- یخ را در شیکر کوکتل بریزید. کمی از آب خیار را به آن اضافه کنید، سپس کمی تکیلا و کمی تریپل سک و آبلیمو اضافه کنید، سپس مواد را هم بزنید تا سرد شود.
- در این مرحله به مارگاریتا کمی نمک اضافه کنید و مارگاریتای خیار را در داخل لیوان بریزید. نوش جان!
نکات مهم
اگر این مارگاریتا را در ظرف دربسته نگه دارید، به مدت 2 تا 3 روز تازه میماند. اگر میخواهید به مقدار زیادی ماگاریتای خیار تهیه کنید و موقع پذیرایی از مهمانان آن را سرو کنید، میتوانید همه مواد لامز را در پارچ بریزید و در یخچال قرار دهید. فقط موقع سرو به آن یخ اضافه کنید.
اگر به خیار تازه و مزرعهای دسترسی ندارید، میتوانید از خیارهای معمولی استفاده کنید، اما خیار مزرعهای آبدارتر است و برای طرز تهیه مارگاریتا عالی است.
اگر به تریپل سک دسترسی ندارید میتوانید آن را حذف کنید و به جای آن از شربت ساده استفاده کنید.
https://www.theendlessmeal.com/cucumber-margarita/