طرز تهیه شیرینی زبان مخصوص عید

دوست دارید یکی از خوشمزه ترین شیرینی زبان های دنیا را به راحتی در خانه درست کنید؟ پس با من در آپ کوک همراه باشید.

ما در پست های گذشته باهم شیرینی نخودچی، شیرینی نارگیلی و شیرینی پنجره‌ ای درست کردیم و این شما و طرز تهیه شیرینی زبان مخصوص عید

 

 

طرز تهیه شیرینی زبان
موادلازم:
خمیرهزارلا ۱بسته
عسل ۲ق غ خ
زعفرون دم کشیده ۱ق غ خ
طرزتهیه:
زعفرون دم کشیده وعسل رومخلوط میکنیم.
خمیررو باچاقو یاکاتربه شکل واندازهءدلخواه برش زده،کف سینی فررو کاغذروغنی میذاریم یک لایه ازخمیررومیچینیم و روش رو با شهدمون رومال میکنیم،بعدلایهءدوم روگذاشته ومجدد رومال روانجام میدیم،حالا باچاقو روی لایهءسطحی شیارایجادکرده تازمان پخت پف خمیرگرفته بشه،درنهایت کنجدپاشیده وشیرینی هارو درفرازقبل شده دردمای۱۸۰درجه بمدت۲۰دیقه قرارمیدیم.
آماده که شدمجدد باشهدشیرینیهارو رومال کرده وتازمانیکه کامل سرد نشدن از سینی جدانمیکنیم.
خنک که شددرظرف مورد نظرسرو میکنیم.
پ.ن:
۱.برای برش شیرینی ها بهتره که خمیر رو باچاقو برش بزنید تاخمیرمون دور ریز نداشته باشه.
۲.اگرقبل ازخنک شدن شیرینی ها رو ازسینی جداکنید له میشن.

مواد لازم برای شربت بار👇
۱ لیوان آب رو با ۱ لیوان شکر بجوشونید تا غلیظ بشه، بهش زعفران، هل و گلاب بزنید.
یا میتونید به جای شربت بار از شهد استفاده کنید :
۲قاشق غذاخوری عسل
۱قاشق چایخوری آب جوش
۱قاشق چایخوری زعفران دم کشیده
۱قاشق چایخوری گلاب و هل
بعد از در آوردن شیرینی ها از فر، کمی که از حرارت افتاد روش رو شهد بمالید.

برای شیرینی رو گاز :
توی یک ماهیتابه رو کاغذ روغنی بذارید وقتی داغ شد شیرینی ها رو بچینید توش بزارید رو شعله پخش کن، حرارت کم، در بسته، بمونه تا پف کنه شیرینی ها. ولی روش برشته نمیشه دیگه.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.