دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی خانگی: خوشمزه و آسان و سریع

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی وقت زیادی می‌خواهد، اما با این دستور تهیه می‌توانید رول دارچینی را خیلی سریع تهیه کنید. فقط کافی است سه الی 4 دقیقه خمیر را با دست‌تان ورز دهید.

 

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی

در طرز تهیه شیرینی رول دارچینی به مواد زیر نیاز خواهیم دشت:

مواد لازم

  • آرد چند منظوره: 3 فنجان
  • شیر: 3/4 فنجان (اگر به شیر بیشتری نیاز داشتید، به جای شیر از آب ساده استفاده کنید)
  • کره بدون نمک و نرم: 1/4 فنجان
  • 1 عدد تخم‌مرغ (که در دمای اتاق قرار گرفته است)
  • شکر: 2 و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه فیلینگ

  1. شکر قهوه‌ای: نصف فنجان/ 90 گرم
  2. کره بدون نمک و نرم: 1/4 فنجان/ 57 گرم
  3. پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای فراستینگ

  • پنیر خامه‌ای: 2/3 فنجان
  • کره بدون نمک: 3 قاشق غذاخوری /43 گرم
  • پودر قند: 1 فنجان/ 125 گرم
  • پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری یا یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • کمی نمک
  • اگر می‌خواهید فراستینگ رقیقی داشته باشید، می‌توانید 1 الی 2 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا سیر و لیمو فقط در نیم ساعت

دستور تهیه

طرز تهیه شیرینی رول دارچینی بسیار سریع است و می‌توانید این شیرینی خوشمزه را فقط در 4 مرحله تهیه کنید:

آماده کردن خمیر

در یک کاسه، شیر، کره نرم شده، شکر، نمک، خمیر مایه و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

مطمئن باشید که همه مواد در دمای اتاق گرفته باشند و شیر باید ترجیحاً گرم باشد (نه داغ).

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی رول دارچینی، آرد را به این ترکیب اضافه کنید.

خمیر را روی سطح صافی بریزید و چند دقیقه با دست‌تان ماساژ دهید (3 الی 4 دقیقه).

ممکن است در ابتدا احساس کنید که خمیر به دست‌هایتان می‌چسبد. ممکن است بخواهید آرد بیشتری اضافه کنید، اما این کار را نکنید. 4 دقیقه ورز دادن کافی است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کله جوش

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی رول دارچینی، خمیر را به شکل توپ دربیاورید و سپس با یک حوله آشپزخانه آن را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 5 دقیقه استراحت کند.

 

شکل دادن به خمیر

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی رول دارچینی باید به خمیر شکل دهیم. ابتدا باید خمیر را روی یک ورق نازک رول کنیم ( ضخامت آن 1/4 اُم اینچ باشد). خمیر را به شکل مستطیل 18 در 15 اینچی دربیاورید.

سپس روی همه سطح خمیر کره بمالید و مخلوط فیلینگ را تا جایی که می‌توانید روی خمیر پخش کنید. از نزدیک‌ترین قسمت خمیر به خودتان شروع کنید و خمیر رو به‌صورت رول دربیاورید. در حین رول کردن خمیر این نکته رو به یاد داشته باشید که نباید خمیر رو خیلی محکم رول کنید، باید فضایی هم برای پف کردن خمیر در حین پخت بزارید. اگر خمیر رو خیلی محکم رول کنید، رول‌ها در مرکز شیرینی جمع خواهند شد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کرپ کیک

به آرامی با چاقو روی خمیر را علامت بزنید تا بتونید شیرینی رو به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. وقتی همه رول‌ها آماده شدند، آنها را با فاصله در سینی فر قرار دهید.

روی رول‌ها با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و حدود 50 تا 60 دقیقه منتظر بمانید تا رول‌ها پف کنند.

مرحله پخت رول‌ها

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی رول دارچینی، رول‌ها را در فر به مدت 19 الی 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بعد از اینکه رول‌ها را پختید، آنها را از فر بیرون بیاورید و دو تا 3 دقیقه منتظر بمانید تا رول‌ها سرد شوند. فراستینگ پنیر خامه‌ای را باید تا وقتی که رول‌ها گرم هستند روی آنها پخش کنید.

https://merryboosters.com/homemade-cinnamon-rolls-quick-and-easy-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *