دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس پاپریکا برای انواع غذاها

طرز تهیه سس پاپریکا را حتماً باید امتحان کنید، چون این سس شام‌تان را تبدیل به یک شام خوشمزه خواهد کرد. درست کردن آن فقط چند دقیقه از وقت‌تان را خواهد گرفت و چه چیزی بهتر از این. می‌توانید آن را با هر غذایی بخورید اما طعم مرغ و برنج را عالی می‌کند.

 

طرز تهیه سس پاپریکا

در طرز تهیه سس پاپریکا به گشنیز، پیاز، پاپریکای دودی، آب مرغ، رب گوجه‌فرنگی، خامه ترش، خامه غلیظ و کره بدون نمک احتیاج داشتم. پس برای اینکه سس خوبی تهیه کنید، می‌خواهم کمی در مورد  مواد لازم آن صحبت کنیم:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کاپ کیک لیمویی به روش قنادی ها

نکات مهم در مورد مواد لازم

  • مطمئن باشید که از پاپریکای تند دودی استفاده می‌کنید.
  • قطعاً پاپریکای تازه و با کیفیت در تغییر طعم سس از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • نصف فنجان پیاز خرد شده
  • 2 قشق چایخوری پاپریکای تند دودی
  • 3/4 فنجان آب مرغ
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1/4 فنجان خامه غلیظ
  • 2 قاشق غذاخوری خامه ترش کاملاً چرب
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده (خیلی ریز)

دستور تهیه

مرحله 1: پیاز را در کره تفت دهید.

مرحله 2: پودر پاپریکای تند دودی را در پیاز بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر رومانف

مرحله 3: آب مرغ را هم بریزید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه بپزد. مرغ باید آنقدر بپزد تا حجم آن نصف شود.

مرحله 4: سس را از روی حرارت بردارید و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید، سپس خامه غلیظ، خامه ترش و گشنیز را اضافه کنید. دوباره سس را روی حرارت بگذارید تا سس به غلظت دلخواه برسد.

سوالات مهم در مورد سس پاپریکا

آیا می‌توانم مواد سس پاپریکا را نصف یا دو برابر کنم؟ بله. این دستور تهیه برای 4 پرس غذا است، اما می‌توانید مقدار آن کم یا زیاد کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نقل بادام فقط در 15 دقیقه

چطور می‌توانم از سس پاپریکا استفاده کنم؟ از این سس می‌توانید در انواع غذاها استفاده کنید:

این سس با سینه مرغ کبابی یا گریل‌شده به همراه برنج عالی می‌شود. اگر دوست دارید می‌توانید کمی سبزیجات به آن اضافه کنید، مانند ذرت پخته که مزه سس را خیلی عالی می‌کند.

باقیمانده سس را چگونه ذخیره کنیم؟ اگر از سس باقی مانده است، آن را در ظرف دربسته‌ای بریزید و در فریزر ذخیره کنید. موقع مصرف دوباره حرارت دهید و مدام هم بزنید تا سس آماده شود.

https://thespicetrain.com/paprika-sauce/

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا