طرز تهیه دلمه برگ مو

اگر دوست دارید که یک دلمه برگ مو خوشمزه رو درست کنید با من همراه باشید

اگر دوست دارید این دلمه خوشمزه رو درست کنید با آموزش آشپزی آپ کوک همراه باشید
مواد لازم:

برگ مو ۱کیلو.
برنج عنبربو یک کیلو.
نخود لپه ۵۰۰ گرم.
کشمش ۲۵۰گرم.
زرشک ۲۵۰گرم.
دارچین.
نمک.
زردچوبه.

برگ مو را خوب شسته و قسمتای اضافشو جدا میکنیم.برگ مو را داخل ظرف بزرگ گذاشته و مقداری آب ولرم و نمک اضافه میکنیم تا نرم و لطیف بشن. .برنج و خیسونده .نخود و از قبل لپه کرده و جداگانه پختم .پیاز ،کشمش،زرشک و تفت داده مقداری نمک .زردچوبه.دارچین اضافه میکنیم برنج و نخود را اضافه میکنیم.
دو یا سه برگ مو تو دست میگیریم و یک قاشق از مواد وسط برگ قرار میدیم و بصورت بقچه ایی میبندیم.

ته قابلمه دو ردیف برگ مو میزاریم و بعد دلمه ها را میزاریم و در آخر تمام دلمه ها که چیده شدن روشونو با برگ مو میپوشونیم و مقداری آب آضافه میکنیم و با شعله کم به مدت ۴ساعت میپزیم.

چاشنی:شکر.رب انار.آب.

با تشکر از پیج خانم جوکار .
@s_gh_j
@dezfulbeautiful

کپی با نام صاحب اثر بلامانع است .

 

امروز تصمیم گرفتم پستم بدون چیدمان باشه ، یه پست کاملا عادی از سفره ای که روی زمین پهنه …..
یه پست کاملا واقعی از بهترین لحظه های زندگیم کنار خانواده ی عزیزمممم،،
خانواده ای که اگه الان به خوشی داره روزاشو سپری میکنه ، خیلی تلاش پشت روزهاش بوده…
این تلاش‌ها از همون روزهای اول زندگیمون بوده و همچنان ادامه داره تا بتونیم به تک تک آرزوهامون برسیم هرچند کوچیک

امروز اومدم بهتون بگم هیچ کس هیچ چیزُ به راحتی به دست نیاورده و نمیاره .. اون تلاشه باید باشه و مطمئنا نتیجه میده ، پس از همین الان یه برنامه ریزی درست برا رسیدن به آرزوهاتون انجام بدید که انشالله بی نتیجه نمیمونه

راستی بیاید از خودتون برام بگید؟؟؟؟ چقدر باهام موافقید؟؟؟

و اما دلمه :
برگ مو
دو پیمانه برنج
یک پیمانه لپه از قبل نیم پز شده
گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
زرشک ( دلخواه)
سبزیجات معطر( نعناع، ترخون، شوید ، پیازچه ، جعفری، مرزه ، تره) ترجیحا تازه باشن

اول از همه پیاز نگینی خرد کنید و داخل روغن با زرچوبه تفت بدید، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه ، حریره سیر اضافه کنید ، سبزیهارو خرد کرده و اضافه کنید لپه نیم پز شده و برنج خام ( یا آبکش شده که یکم خام بردارین تا موقع پختن له نشن) اضافه کنید و باهم تفت بدید ، دوس داشتید میتونید پنیر خامه ای یا ماست هم اضافه کنید که کاملا سلیقه ایه…
برگ‌های دلمه رو شسته ، حدود دو سه دقیقه داخل آبجوش بزارین تا یه کوچولو رنگ عوض کنن.
طبق استوری های دیروز ( رفت تو هایلایتا) دلمه هاتونو بپیچید و با یه لیوان آب و روغن بزارید حدود دو سه ساعت دم بکشه …
آخرشم که پخت دو سه ق روغن روش بریزید همراه با پیاز داغ و زرشک ..
نوش جونتون

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.