طرز تهیه خورش بامیه

دستور پخت خورش بامیه با پلو …

در پست های قبلی باهم خورشت قیمه، خورشت قیمه کدو، خورشت هویج و خورش آلو مسما درست کردیم و حالا با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه خورش بامیه.
طرز تهیه خورش بامیه
مواد لازم…

برنج

گوشت

بامیه

پیاز

تمبرهندی

رب گوجه فرنگی

سیر

نمک

زردچوبه

طرز تهیه…

ابتدا پیاز داغ کرده و سیر خرد شده را در آخرش با پیازها سرخ کنید و گوشت زردچوبه رو اضافه کرده و گوشت و باهاشون کمی تفت دهید آب و به میزان لازم اضافه کرده ( البته آب خیلی زیاد نریزید چون مقداری آب هم در اواسط پخت خورش با تمبرهندی مخلوط میشه) و اول شعله گاز و بالا بکشید وقتی جوش اومد شعله گاز و کم کرده و بزارید تا بپزه و حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم به آخر پخت تمبر هندی را که از قبل حدود نیم ساعت در یک آب جوش خیس کردید و خوب حل کنید و از صافی رد کنید تا هسته ها جدا شود و در دو مرحله این کار و انجام دهید و آب تمبر هندی و داخل ظرفی بریزید …
سپس کمی رب گوجه فرنگی و تفت داده و با نمک به آب تمبر هندی بریزید و هم بزنید و به خورش اضافه کنید…
شعله گاز و زیاد کنید تا خورش جوش بیاد و دوباره شعله گاز و کم کنید و بزارید تا خورش جا بیافته …
برنج و پخته و دم کنید …
مواظب باشید بامیه ها اندازه بپزه و وا نره و از هم باز نشه اگر خیلی زیاد بپزه ممکن بامیه ها وا بره و اگر هم کم بپزه سفت میمونه باید تست کنید که اندازه بپزه…
و بعد آماده شدن درون ظرف مورد نظر سرو و دیزاین کنید…
نوش جانتون… موفق باشید..‌.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مسقطی

دوستدارتون

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.