دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورش بادمجان گریل شده: همراه با نکات مهم

همیشه وقتی صحبت از طرز تهیه خورش بادمجان به میان می‌آید، بی‌شک به یاد بادمجان و لپه در کنار هم می‌افتدی که در کنار گوشت پخته می‌شوند. اما در این دستور تهیه می‌خواهیم خورش بادمجان از لپه استفاده نکنیم. در خورش بادمجان سنتی، بادمجان‌ها را سرخ می‌کنند. اما بهترین روش مصرف بادمجان این است که اون رو گریل کنید یا بجوشانید یا در فر بپزید.

 

طرز تهیه خورش بادمجان

در طرز تهیه خورش بادمجان به مواد زیر نیاز داریم:

 مواد لازم

  • سه عدد بادمجان
  • یک قاشق غذاخوری نمک برای نمک دار کردن بادمجان‌ها
  • یک عدد لیمو
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 500 گرم گوشت بره
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک حبه سیر کوچک
  • 1 قشق چایخوری زردچوبه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 200 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
  • 250 میلی‌لیتر آب
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • پودر فلفل سیاه
  • کمی جعفری خرد شده تازه
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت شامی ترش

دستور تهیه

در طرز تهیه خورش بادمجان ابتدا باید بادمجان‌ها را آماده کنید.

نحوه آماده کردن بادمجان‌ها

  1. کاسه بزرگی بردارید و آن را با آب سرد پر کنید. 1 قاشق غذاخوری نمک به اون اضافه کنید و کمی آب لیموی تازه به اون اضافه کنید.
  2. پوست بادمجان‌ها را بگیرید. سپس به شکل دلخواه ببرید که ضخامت آنها تقریباً یک سانتی‌متر باشد.
  3. بادمجان‌های بریده شده را داخل کاسه آب بگذارید و 20 دقیقه صبر کنید تا تلخی آن کاملاً گرفته شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورش گلابی: خورشی متفاوت

 

طرز تهیه خورش

  1. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و پیازهای خرد شده را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  2. سیر و زردچوبه را هم اضافه کنید و به مدت 20 ثانیه اضافه کنید.
  3. گوشت بره را هم اضافه کنید و همراه با پیازها تفت دهید. گوشت بره را به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تا اندازه‌ای قهوه‌ای شود.
  4. رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی خرد شده، آب و زعفران دم کرده را اضافه کنید. همه مواد را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
  5. با پشت چاقو، لیمو امانی‌ها را بکوبید (لیموی خشک شده) و به خورش اضافه کنید. نگران نباشید، لیموها در خورش نرم خواهند شد.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک اتریشی

وقتی خورش به جوش آمد، زیر حرارت را کم کنید و تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد منتظر بمانید.

بادمجان‌ها را اضافه کنید

  1. در حالیکه گوشت در حال پخته شدن است، بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. با استفاده از برس شیرینی‌پزی، روی هر بادمجان کمی روغن زیتون بزنید و گریل کنید.

بادمجان‌ها را به مدت 15 دقیقه گریل کنید و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه دیگر خورش جا بیفتد.

در انتها چاشنی خورش را امتحان کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری به اون اضافه کنید. اگر دوست داشتید.

 

https://www.linsfood.com/khoresh-bademjan-persian-eggplant-stew/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *