دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بورک سیب زمینی در فر

طرز تهیه بورک سیب زمینی یکی از غذاهای مشهور ترکیه است که با پختن آن عاشقش خواهید شد. طرز تهیه بورک انواع متفاوتی دارد و به روش‌های مختلفی می‌توان این غذا را تهیه کرد. برای مثال، در فیلینگ بورک از مواد مختلفی مثل پنیر، سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید بورک را سرخ کنید و یا در فر بپزید. در پخت بورک از انواع خمیر مانند فیلو یا یوفکا استفاده می‌شود. به هر هر حال در انتها غذایی که به دست می‌آورد، غذای خوشمزه‌ای به‌نام «بورک» است.

 

طرز تهیه بورک سیب‌زمینی

طرز تهیه بورک سیب‌زمینی را می‌توانید برای هر موقعیتی با هر وعده غذایی تهیه کنید. یکی از رایج‌ترین بورک‌هایی که تهیه می‌شود، بورک پنیری است و یا کسانی که عاشق گوشت چرخ‌کرده هستند، می‌توانند فیلینگ بورک را با گوشت چرخ‌کرده تهیه کنند. اما فیلینگ بورک با سیب‌زمینی هم بسیار خوشمزه است.

 مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (می‌توانید از هر نوع روغن گیاهی یا کره نیز استفاده کنید)
  • 2 عدد پیاز بزرگ: ریز خرد شده باشد
  • 750 گرم سیب‌زمینی پوست گرفته، آب پز و له شده
  • 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز (می‌توانید مقدار فلفل قرمز را کم و زیاد کنید که مقدار آن به ذائقه خودتان بستگی دارد)
  • نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن
  • 10 ورق بسیار نازک خمیر فیلو یا 5 ورق ضخیم خمیر فیلو
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس پیتزا ساده فقط در 5 دقیقه

مواد لازم برای نرم کردن لایه خمیر

  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • کمی آب (در ادامه در مورد آب بیشتر توضیح می‌دهم)

 

  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ برای برس زدن روی سطح بورک

 

  • کمی روغن گیاهی برای چرب کردن قالب پخت

 

دستور تهیه

در طرز تهیه بورک سیب‌زمینی به‌صورت مراحل زیر پیش بروید:

  1. در یک تابه متوسط، پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا کمی سرخ شود، اما نسوزد!
  2. پیازهای سرخ‌شده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. فلفل قرمز، نمک و فلفل را هم به سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  3. در طرز تهیه بورک سیب‌زمینی، فر را از قبل با دمای 180 درجه سلسیوس گرم کنید.
  4. قالب گردی را چرب کنید و کنار بگذارید.
  5. در یک کاسه متوسطی، مواد لازم برای نرم کردن خمیر را بریزید و خوب هم بزنید. کمی آب به آن اضافه کنید (دمای آب باید متناسب با دمای اتاق باشد) تا مخلوط کمی رقیق شود. من در این مرحله از طرز تهیه بورک سیب‌زمینی، تقریباً 2 قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه کردم. مخلوط باید کمی آبکی باشد و برس زدن آن روی لایه خمیر راحت باشد.
  6. یک ورق از خمیر را بردارید (اگر خمیرتان خیلی نازک است دو لایه بردارید) و پهن کنید. خمیر را پهن کنید و سطح خمیر را با مخلوط ماست برس بزیند. زیاد برس نزنید، فقط می‌خواهیم خمیر کمی مرطوب شود.
  7. یک لایه بلندی از خمیر را انتخاب کنید و کمی از فیلینگ سیب‌زمینی را در آن بریزید. زیاد نریزید، یک قاشق غذاخوری فیلینگ در هر بار کافی است. سپس خمیر را رول کنید. اگر انتهای خمیر بدون فیلینگ باشد، آن قسمت را ببرید.
  8. خمیر را به شکل مارپیچ دربیاورید و به آرامی داخل وسط قالب بگذارید.
  9. بقیه ورقه خمیر را به همین ترتیب درست کنید و در قالب بگذارید. کل قالب را پر کنید.
  10. 2 عدد زرده تخم‌مرغ را کمی هم بزنید و سطح خمیر را با این مخلوط برس بزنید. مطمئن شوید که همه رول‌ها را برس زده باشید، چون این کار باعث می‌شود خمیر در حین پخت به هم نچسبد. قالب را در فر بگذارید و 45 دقیقه منتظر بمانید تا رنگ آن طلایی شود. قبل از اینکه بورک را میل کنید کمی صبر کنید تا بعد از بیرون آوردن از فر استراحت کند. بورک بهتر است گرم میل شود، با این وجود، تا 2 الی 3 روز می‌توانید بورک را میل کنید (به‌شرطی که در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری شده باشد).
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان سیر و جعفری با خمیر مخصوص

https://mydearkitcheninhelsinki.com/2016/09/19/borek-rolled-filo-pastry-with-spicy-potato-and-onion-filling/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *