طرز تهیه باسلوق

باسلوقیکی از معتبرترین شیرینی های سنتی در ایران است. طعم و حس خوشمزه آن هنگام جویدن بسیار لذت بخش و تحریک کننده برای مصرف بیشتر است. با ما همراه باشید با طرز تهیه باسلوق

اگر در هنگام خوردن غذا یا سرو آن نیز بافت آن را ببینید ، حرکات ریز و هماهنگ آن را نیز خواهید دید.

البته بافت ژله و باسلوق مانند ژله است ، اما از نظر ماهیت آنها متفاوت هستند.

ژلاتین ژله از تجزیه استخوان و غضروف گاو ناشی می شود که یک پروتئین است اما ژله باسلوق یک نشاسته غلات (کربوهیدرات) است و در مقایسه با ژله ساخته شده از ژلاتین حیوانات فواید درمانی و درمانی ندارد.

طرز تهیه باسلوق
باسلوق چیست و خصوصیات آن چیست؟
نکته مهم دیگر این است که دو سوم هر قطعه باسلوق از شکر تشکیل شده است؛ قند دو برابر نشاسته آن است و می تواند قند خون را به سرعت بالا ببرد و افراد را چاق کند.

البته برخی از تهیه کنندگان تکه ای از گردو را در آن قرار می دهند ، زیرا می خواهند انرژی و طعم باسلوق را نشان دهند و این باعث می شود ما وسوسه شویم. غافل از اینکه این گردوی فریب دهنده در بیشتر موارد تلخ و قالب است و به دلیل وجود سم آفلاتوکسین دشمن کبد ما است.

این همچنین در مورد آجیل های استفاده شده در تاراریس صدق می کند.

بازلوگ

مهمترین خاصیت باسلوق
باید در مورد مهمترین خواصی که این شیرینی ها نقش مهمی در بهبود عملکرد مغز ، بهبود حافظه و جلوگیری از آلزایمر به دلیل داشتن انواع مختلف ویتامین ها و مواد معدنی دارند ، گفت.

موارد زیر را می توان در مورد سایر خواص باسلوق گفت:
به دلیل وجود اسیدهای چرب آلفا لینولینیک و اسیدهای چرب امگا 3 ، این شیرین تأثیر قابل توجهی در عملکرد قلبی عروقی دارد ، بدن را از حملات قلبی محافظت می کند و از تشکیل لخته های خون جلوگیری می کند.

باسیل باعث تقویت و محافظت از پوکی استخوان و آرتروز خصوصاً در افراد مسن به دلیل داشتن کلسیم ، منیزیم ، فسفر و ویتامین D می شود.

باسلوق به دلیل وجود اسید فولیک و آهن باعث افزایش تعداد گلبول های قرمز خون می شود و کم خونی را از بین می برد که برای خانم های باردار و جنین بسیار مفید است.

 

باسلوق به دلیل داشتن فیبر نقش موثری در بهبود عملکرد روده و از بین بردن یبوست دارد ، به دلیل وجود انواع مختلف ویتامین های A ، C ، D ، E ، ویتامین های گروه B و سایر نمک های معدنی به جوان سازی و جوان سازی پوست و مو؛ از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند و نقش موثری در رشد مو دارد.

باسلوق به دلیل وجود ویتامین های A ، C ، E ، کاتچین و پلی فنول ، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد ، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در برابر انواع بیماری ها و انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات ، روده بزرگ و روده محافظت می کند.

باسلوق هیجان انگیز است و از ایجاد اضطراب و استرس در افراد جلوگیری می کند.

این شیرین در کاهش التهاب و افزایش انرژی بدن ، از بین بردن خستگی ، بهبود کیفیت خواب و خلق و خو ، تناسب اندام ، کنترل چربی و فشار خون و بهبود دستگاه گوارش تأثیر بسزایی دارد.

دوره: اصلی دوره های غذایی: غذای فارسی کلمه کلیدی: دستور baslogh وعده های غذایی: 4 نفر کالری: 210kcal
عناصر
100 گرم نشاسته
200 گرم شکر
0.5 فنجان گلاب
2 لیوان آب سرد
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
100 گرم گردو
150 گرم پودر نارگیل
دستورالعمل ها
در یک ظرف تفلون ، نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً حل شود. باید خیلی مراقب باشید که مثل گلوله نباشد.
وقتی مایع حل شد ، شکر ، گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید تا مایع به اندازه کافی غلیظ شود تا به شکل خمیر در وسط ظرف بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته و آجیل را با آن مخلوط کرده و بگذارید خنک شود.
وقتی خنک شد ، آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً محکم شود. سپس دستان خود را کمی روغنی کنید و خمیر را هم بزنید ، سپس آنها را مانند لوله هایی به قطر 3 سانتی متر درست کنید و آنها را در پودر نارگیل خیس کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.