دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اکبر جوبه

اکبر جوبه لذیذ شمالی با سس مخصوص
مقدار دقیق موادو تو کپشن نوشتم
برام بنویسین شما چجوری این غذای لذیذو درست میکنین

اکبر جوجه خوشمزه با سوس مخصوص

دستوراول اکبر جوجه

مواد لازم
جوجه۹۰۰ گرمی:۱ عدد
پیاز:۱ عدد بزرگ خلالی خردشده
سیر:۴ حبه
زعفران دمکرده غلیظ:نصف فنجان«اما هرچه بیشتر باشه بهتره »
اب لیموی تازه:نصف پیمانه
نمک فلفل سیاه
۱ پیمانه روغن و۵۰ گرم کره و نصف پیمانه اب برای سرخ کردن جوجه ها
حواستون باشه موقع سرخ کردن جوجه ها،سیر و پیاز خلالی رو ازش جدا کنیم بعد سرخشون کنیم.
روغن باید کاملا داغ بشه و تقریبا نصف جوجه هارو روغن بپوشونه و در حین سرخ شدن زیر و رو بشه،روغن هم حتما باید مخصوص سرخکردنی باشه.

دوستای خوبم قبل از هر چیزی لطفا پیج دوممون رو فالو کنید که پر از نکات آشپزی
همونطور که میدونید اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره ای است که برای اولین بار و در سال ۱۳۳۰ در استان مازندران توسط آقای علی اکبر کلبادی نژاد بنیان گذاری شد! این رستوران در ابتدا اصلا رستوران نبود و در واقع قهوه خانه ای بین راهی بود. البته این قهوه خانه در سال ۱۳۲۳ به وسیله ی حاج آقای کلبادی و همسر ایشان در مکانی اجاره ای به وجود آمد.
به هر حال اکبر جوجه در ادامه خیلی تغییر پیدا کرد. اکبر جوجه برای اولین، بار در گَلوگاه که یکی از شهرهای استان مازندران ایران و در ناحیه شرقی استان مازندران، شکل گرفت. از آنجایی که دست و پنجه ی آقای کلبادی نژاد در زمینه ی پخت و پز کاملا طلایی بود، این رستوران در ادامه ی فعالیتش به سرعت رونق گرفت و در سراسر ایران به واسطه ی مسافرینی که در این رستوران غذایی خورده بودند، مشهور و معروف شد
آقای اکبر خان کلبادی که دیدند کار و بارشان سکه است و مردم از نوع طبخ جوجه ها به سبک ایشان استقبال می کنند، به کمک برادرشان اقدام به افتتاح شعبه های اکبر جوجه در نقاط مختلف استان مازندران و گلستان نیز کردند.
اما میدونستید که اون موقع ها اکبر اقا از جوجه مرغهای محلی حیاطشون واسه این غذای خوشمزه استفاده میکردند؟؟؟؟
خلاصه اینکه ما از اقای اکبرخان کلبادی متشکریم که این غذای خوشمزه رو معروف کردند و کل ایران پر از شعبات اکبر جوجه ست،اما حواستون باشه هر رستورانی اکبر جوجه نخورید،چون اسمشون اکبرجوجه ست اما مزه ش با اکبر جوجه از زمین تا اسمان فرق داره.
خوب من فکر میکنم توضیحاتم کامل بوده فقط مواد لازم و براتون دوباره اینجا مینویسم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نقل بادام فقط در 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

جوجه۹۰۰ گرمی:۱ عدد دونیم شده
پیاز:۱ عدد بزرگ خلالی خردشده
سیر:۵ حبه
زعفران دمکرده غلیظ:نصف فنجان«اما هرچه بیشتر باشه بهتره »
اب لیموی تازه:نصف پیمانه
نمک فلفل سیاه
۱ پیمانه روغن و۵۰ تا۱۰۰ گرم کره و نصف پیمانه اب برای سرخ کردن جوجه ها
حواستون باشه موقع سرخ کردن جوجه ها،سیر و پیاز خلالی رو ازش جدا کنیم بعد سرخشون کنیم.
روغن باید کاملا داغ بشه و تقریبا نصف جوجه هارو روغن بپوشونه و در حین سرخ شدن زیر و رو بشه،روغن هم حتما باید مخصوص سرخکردنی
،البته اکبر جوجه به روشهای دیگه هم طبخ میشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا اسکامپی میگو رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

طرز تهیه اکبر جوجه اصلی
مواد لازم برای دو نفر:
جوجه حدود یک کیلو یک عدد
روغن ۴ لیوان
کره ۲۰۰ گرم
اب نصف لیوان
نمک و زردچوبه
رب انار و پودر گردو دلخواه
ابتدا جوجه رو بشویید و از وسط نصف کنید و داخلش رو کامل بشویید و بذارید داخل ابکش ابش بره
داخل یک قابلمه (سایز ۲) نصف لیوان آب و ۳ لیوان روغن سرخ کردنی بریزید، و سپس قابلمه رو بذارید روی گاز و شعله رو زیاد کنید تا آب و روغن به نقطه جوش برسن…
به جوجه نمک و زردچوبه بزنید و هیچ چیز دیگه ای اضافه نکنید…
دقت کنید نمک خیلی زیاد نزنید چون مرحله آخر بازهم نمک اضافه میکنیم…
وقتی روغن و اب جوشید، جوجه هارو بندازید داخلش و بذارید همینطور قل بزنه، البته با شعله متوسط، و در قابلمه رو کیپ کنید…
حواستون باشه شعله رو که متوسط میکنید، از قل زدن نیفته…
بعد از نیم ساعت درب قابلمه رو بردارید و جوجه ها رو چک کنید که کامل غوطه ور باشن در روغن، و بعد درقابلمه رو نیمه بذارید و حدود یکساعت دیگه ب همون حالت بذارید بازهم دقت کنید که از قل خوردن نیفته…
بعد از یکساعت، درب قابلمه رو بردارید شعله رو زیاد کنید حدود ده دقیقه و بعد از ده دقیقه جوجه هارو زیر و رو وجابجا کنید و ده دقیقه دیگه هم زمان بدید… در طول مرحله اخر درب قابلمه رو نذارید….
سپس داخل یه ماهی تابه یا قابلمه دیگه، ۲۰۰ گرم کره بریزید، من ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه و ۱۰۰ گرم کره محلی ریختم،و وقتی کره آب شد و داغ شد، جوجه هارو از اب و روغن در بیارید و داخل کره سرخ کنید و روی جوجه ها رو کمی نمک بپاشید، هر طرف جوجه تقریبا ۱۰ دقیقه زمان میبره تا سرخ شه، این بستگی ب ذائقه تون داره ک چقدر دوس داشته باشید برشته شه….
و بعد با برنج و رب انار سرو کرده و میل کنید.
نوش جان
برای رب انار من رب انار رو با کمی گردو رنده شده مخلوط و استفاده میکنم، شما میتونید رب انار رو به تنهایی استفاده کنید.
این روش اصلی و راحت اکبرجوجه است و کاملا طعم اکبر جوجه واقعی رو میده.‌…
با فالو و لایک کردن مارو حمایت کنید ممنون عزیزان…

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوسیس تخم مرغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا