دسته‌بندی نشده

طرز تهیه املت سیب‌ زمینی به روش مدیترانه‌ای و متفاوت

طرز تهیه املت سیب‌زمینی‌ مخصوص کسانی است که فرصت کافی برای آشپزی ندارند و می‌خواهند در عرض کمتر از 20 دقیقه غذای خود را آماده کنند! این غذا را در هر وعده غذایی که دوست داشتید می‌توانید میل کنید. املتی که در ادامه یاد خواهید گرفت کمی شبیه به تورتیلای اسپانیایی یا حتی کوکوسبزی است. ترکیب تخم‌مرغ و سیب‌زمینی مزه خوبی را به وجود می‌آورد.

 

طرز تهیه املت سیب‌زمینی

در طرز تهیه املت سیب‌زمینی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • روغن زیتون اصل
  • 3 عدد سیب‌زمینی بزرگ پوست گرفته و به ابعاد نیم اینچ خرد شده باشد
  • 1 تا 2 عدد پیاز سبز (می‌توانید از پیاز سفید هم استفاده کنید)
  • 1 تا 2 حبه سیر خرد شده
  • نمک
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل حلبی یا پول بیبر ترکیه
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • نصف فنجان شوید خرد شده
  • نصف فنجان جعفری خرد شده تازه
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اشکنه

 

دستور تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک تابه مخصوص فر یا تابه چدنی 10 اینچی، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا روغن کمی گرم شود.
  3. سیب‌زمینی‌های مکعبی، پیاز سبز و سیر را به روغن زیتون اضافه کنید و با نمک و گشنیز، فلفل حلبی، پاپریکا و زردچوبه آن را مزه‌دار کنید. مواد را هم بزنید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزد یا منتظر بمانید سیب‌زمینی‌ها به‌طور کامل پخته شوند (باید زیر حرارت را کنترل کنید تا سیر نسوزد).
  4. در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها و گیاهان تازه را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و در صورتی که دوست داشتید کمی بکینگ‌پودر (تقریباً 1/4 قاشق چایخوری) به آن اضافه کنید.
  5. مخلوط تخم‌مرغ را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و حدود 3 تا 4 دقیقه صبر کنید.
  6. حالا در این مرحله از طرز تهیه املت سیب‌زمینی، تابه چدنی و یا تابه مخصوص فر را داخل فر قرار دهید. املت سیب‌زمینی باید به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر بماند تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بپزند.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوتلاچ یکی از معروف‌ترین دسرهای ترکیه

نکات مهم

در طرز تهیه املت سیب‌زمینی بهتر است به نکات زیر دقت کنید تا املت خوشمزه‌ای تهیه کنید:

  • قبل از اینکه تخم‌مرغ‌ها را بپزید به آن نمک بزنید، این کار به حفظ رطوبت تخم‌مرغ‌ها در حین پخت کمک می‌کند.
  • به ترکیب تخم‌مرغ، بکینگ‌پودر اضافه کنید. اضافه کردن بکینگ‌پودر به تخم‌مرغ اختیاری است اما توصیه می‌کنم این کار را انجام دهید.
  • از پختن بیش از حد املت سیب‌زمینی بپرهیزید. ممکن است دمای فرتان کم باشد و نیاز به پخت بیشتری داشته باشد. فقط سعی کنید مدت زمان پخت بیش از حد نباشد.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ جو

 

https://www.themediterraneandish.com/potato-omelet-recipe/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *